Ama bunu durduramiyorum ki o an canimda yanmiyo acisini sonradan hissediyorumEğer kendini tutamasaydın, kendini öldürürdün emin ol ...
Kendini tutabilirsin, bu güç sende var. Var ki kendine zarar veriyor ama öldürmüyorsun...
Canım benim.
Kayıt derken goruntumu ? Nası l yapabilirim ki ??
Bende ogretmenlik istiyorum ilkokul ogretmenligi.. ama bulundugun sehirden asla ayrilmak iatemiyorum .. cok tsekkur ederim
Canım hangi şehirdesin mesaj atmayı falan bilmediğim için atamıyorum. Psikolog konusunda yardımcı olabilirim belki. Sana faydası olur iyi gelir
Canım inanamıyorum gerçekten yaa biz de filmlerde falan var sanırdık böyleleri. Söylemem ne kadar doğru olacak bilemiyorum ama o senin öz baban ve ne olursa olsun önce sana güvenmesi gerekir. Şu durumda bırak babanın güvenini müvenini. Sen otur ve deli gibi ders çalış iyi bir üniversite kazan bak iki senen var sadece. Sonrasında farklı bir şehire gidersin gerekirse part time çalışırsın. Güçlü bir kız ol ve çok çalış canım. Eminim ileride kendi ayakları üzerinde duran çook güçlü bir genç hanım olacaksın. Çünkü bu yaşadıkların seni şimdiden güçlendiriyor. Bu açıdan bak. Yalıtkan ol yani, etkilenmediğini düşün hiçbirşeyden. Ve okulunda rehberlik uzmanın varsa ondan da yardım alabilirsin, çok iyi gelir uzman biriyle konuşmak.
Istanbuldayim .. gecen hafta cuma babamla gidicrktik ama huysuzlandim gitmedim sonra hiysuzlanmam gerekmedigini anladim babam bidaha randevu alicakti coooook tesekkur ederim
Psikologu aksatma tatlım, babanı dinle bu konuda. Kendine dikkat et :) İyi geceler
canım ;
sakın kendini güçsüz hissetme o cadıya karşı!
birincisi; ona karşı her gün 7 tane ayetel kürsi okuyup çaktırmadan yüzüne üfle inşallah sana çatamayacak kolay kolay..
iki,ncisi;telefonun kayıt yapmıyosa, arkadaşının birinden al ödünç sesini kaydet çaktırmadan...görüntü almak için video kayıt konumunda cebine at ses daha iyi çıkar video kayıtta...sakın ondan korkma korktuğunu belli etme....tehtitlerine hiç aldırma mümkünse cvp bile verme! odana git olmadı temizlik yap...kardeşin var mı bilmiyorum varsa onu da koru...babanla asla münakaşaya girme bu kadını kötüleme ona....çat diye delille ses yada video kaydıyla çık karşısına..ve asla ama asla bu kadın var die evden kaçayım ya da hemen evleneyim diye sakın düşünme!yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimalin var!ve bu olanları bi aile büyüğünle konuş özellikle babanın çekindiği babanın sevdiği bi akraban olsun ...
Allah yardımcın olsun ..adın nedir bilmem ama dua edicem senin için...
üvey annenle babanın bır sorunu yoksa ne yazıkkı bıkaçyıl sabretmek zorundasın hiç gerçek yuzunu gösterıcem falan dıye kendını yorma bunun için uğraşırken yıne kötü sen olursun çünkü sen zaten bıkaç yıl sonra kendı kanatlarınla uçacaksın okul evlilik falan baban yalnız kalmasın kadını ıdare etmeye çalış suyuna git bi süre sonuçta sureklı oevde kalmıycaksın
Canım sana taktik... çok iyi oku bu yazdıklarımı.
Annemin ölümünden tam 6 yıl sonra babam ilk defa eve bir hanım getirip, benimle tanıştırmıştı. Allah biliyor ya, ben uyumsuz kıskanç asla olmadım, babamın kararlarına da hep saygı duymuşumdur. Hanımla tanışır tanışmaz okadar içimde kötü bir his oluştu ki anlatamam size. Dediğim dedik, gözleriyle baskı kuran dominant bir insandı ve hemen anlamıştım. Hoşlanmadım tabi.
Fakat benim bu hoşlanmamam he babam tarafından şöyle anlaşıldı: Ben o eve kimi getirseymiş sevmeyecekmişim, çünkü annemden sonra bir hanımı hazmedemiyormuşum...
Ben kendimi biliyordum ama. Ben olaylara olgun yaklabiliyordum herzaman, babam tabiki de yalnız devam etmeyecekti yola, tabiki sevdikleri olacaktı. Fakat bu hanım korkunçtu.
Günler günleri kovalarken, daha birçok olumsuz yanı çıktı ortaya, babamı avuçlarının içine almak istemesi, hemen evlenmek istemesi, babama habire para harcatması, sürekli kendine ve kızlarına yardım etmesi için babama baskı kurması. Kızının nişanını bile babam yaptı düşünün. O memur emeklisiydi tekbir kuruş için bile harcamıyordu ikramiyesindan babam için. Fakat sürekli sömürüyordu.
Ben babama itiraz ettikçe, kadına sımsıkı sarılıyordu... Yani bu kadın hepimizi evden atabilecek kötülükte biriydi. Sadece ben değil ailedeki hiç kimse sevmedi herkes bir iticiliğini buldu, çünkü herkese karşı öyle dominant davranıyordu... eve getirmeler, bizde kalması..vs babamı bana karşı doldururdu, babamda gelip benle kavga ederdi... birsürü olay. Babam da her defasında sıkı sıkı inatla sarıldı ona.
Sonra ben bir karar aldım. O kadın nekadar kötü olursa olsun sevmeye çalışacaktım (en azından böyle gösterecektim) huyuna gitmeye başladım, tavsiyeler istedim, bir ablaymış gibi onunla paylaşımlar yaptım, babama artık kötü şeyler söylemiyordum aksine, iyi anlaşıyoruz falan diyordum. Aylar sonra babam onun gerçek yüzünü görmeye başladı, babamın maddi durumu da artık zorlanmaya başlayınca kadın numaradan ayrılmalar falan yaptı, para harcatamıyordu eskisi gibi, ben yine birşey demedim babama taktiğe devam ettim. Sonra babam kendisi ayrılmak istedi ve kurtuldu ondan.
Aylar sonra başka bir arkadaş edindi, o arkadaşını çok sevdim gerçekten. Çok iyi bir insandı şükrettim onun gibi birini bulduğu için fakat o da sürmedi üzgünüm.
Kıssadan hisse: diyeceğim şu. Sen bu konunun dikine gidersen, baban inatla kadına sarılıyor, bu böyledir, biri karşı çıktığında o kişi hep kıymetli olur. O yüzden uzun da sürse bir tiyatro dönemine girmen gerek. Hem kadınla iyi anlaşmaya çalış, hem de onu babana asla kötüleme... unutma ki kötülersen onu daha çok sever senden uzaklaşır. Nezaman senin aslında çok iyi anlaştığını ve karşı çıkmadığın görür ozaman senin hislerine güvenmeye başlar. Kadına asla kaba olma rol kes. Babana o kadını sevdiğini iyi anlaştığınızı belli et. Bu biraz uzun sürer ama aylar sonra meselenin sende olmadığını ve senin uyumlu davranışına rağmen onun aslında kötü davrandığını kendi gözleriyle görmeli...
Bak bu çok önemli... dışlanan kişi kıymetli olur. Sen kadını dışladıkça o kıymete binecektir.
Aynen katılıyorum,özellikle sesle birlikte görüntülü kayıt alabilmek ne probleminiz olursa olsun gerçekten mağduriyetinizi kanıtlamakta oldukça fayda sağlıyor!Gizli kameralar var canım, internetten araştır, hepsini kayıt altına al, rezil et.
Aynen katılıyorum,özellikle sesle birlikte görüntülü kayıt alabilmek ne probleminiz olursa olsun gerçekten mağduriyetinizi kanıtlamakta oldukça fayda sağlıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?