- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Peki
Okuyorum lise 3 e gectim ..
Bir kez olsun konuşmayı dene bencede...Bu kadar ikili oymuyorsa muhtemelen işe yaramayacaktır.
O zaman babanla evin dışında bir yerde konuşmaya çalış.Al karşına anlat içindekileri.
Onu eşinden kıskanmadıgını,mutlu olmasını istedigini,sorun yaratmak amacında olmadıgını anlat.Sadece senin yanında olmak ve BANA GÜVENMENİ istiyorum de.
Üvey annenle aranda gizli bir çekişme oldugunu izah et.Bu olaya taraf olmak istemiyorum ama bir şekilde işin içine çekiliyorum de.
Sen bana güvenirsen onun yanında yer almak yerine ikimizi de eşit dinler ve haklıyı haksızı ayırmayı becerebilirsen Üvey annemde bana bu kadar kolay kötü davranamaz de.
Üniversiteyi kazanan kadar bana yıl destek ol sonra kendime bakacak yaşa gelicem de...
Açık ve SUÇLAMADAN konuşursan babanın sana hak verecegini ve daha destekleyici olacagına inanıyorum ben.
MADEM Kİ BABAN ANNENLE İYİ BİR ŞEKİLDE BOŞANMAYI BECEREBİLEN BİR ADAM -Kİ BU ÜLKE İÇİN ZORU BAŞARMIŞLAR-BENCE BUNU DA BİRLİKTE AŞABİLİRSİNİZ.
Dinleme cihazı yada telefona kayıt aldıgında bence işler daha sarpa saracaktır.tabii seçim senin...
Allah yardımcın olsun ...
hemen boşaltıyorum 2 dk sonra yine dene tatlım:)
Toptan boşalttım ablacıgım ...senin için bomboş:))
kuzucuğm benim bende babamdan çok çektim. çok zor bi durumdasın ama dua et azim et. sen kendine yetmeyi bil. çok ders çalış 1 yıl sonrasını hayal et o evden kurtuluşunu bu da ancak üniversite ile mümkün. çok çalış ve istediğin bölüme gir zor değil ablacım 17 yaşında üniversite başladım bu yıl öğretmen olacağım inşallah ve bu sayede kurtuldum o evden. insanlara karşı sağlam dur sırrını kimseye verme. azim et başar ablacım kimseye muhtac olma. kendine de zarar verme bende krizler geçirdim derin nefes alırdım o zamanlar işe yarardı. üniversiteyi farklı mümkünse uzak bir şehirde oku hep dua et olur mu? ayetel kursiyi bolca oku Allah seni korur ondan. düşündüğün bir meslek var mı kuzum peki?
Ben tam 13 yıl çektim bu belayı...
Babam da arkamda durmadı. Yeri geldi o kadın yüzünden babamdan dayakta yedim.
Ama istediğim üniversiteyi kazanamadım bu sallantılı zamanlar yüzünden. Kurtaramadım kendimi kaçıp.
Seni en iyi anlayabilecek kişilerden biriyim bu forumda. Sen sen ol ablacım, derslerine çalış...
Ne olursa olsun, istersen dayak ye, yere düş ama o yerden kalk yine ders çalış.
Tek uğraşın bu olsun. Hiçbir erkek arkadaşa, arkadaşa vakit bile ayırma gerekirse ama o dersine çalış...
Ağlıyor musun? Sil o gözyaşlarını ya da sayfalar gözyaşlarından ıslansa da çalış...
Gözünü, kulağını kapa ...
Babası da insanın arkasında olmuyorsa, çok zor bir savaş oluyor bu çünkü...
Başlığı görünce, elim titreyerek açtım konunu. Gerildim.
Cevap bile yazamayacaktım sana... Kaldırmıyor içim çünkü.
Sanki 6-7 yıl önceki ben buraya yazmış gibi okudum.
Sanki o üvey anneden çeken küçük kız hala geçmişimde bir yerde duruyor ve kurtulmayı bekliyor gibi geldi...
Gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum inan.
Benim için o kabus 18 yaşında bitti. Babamla kadın ayrıldığında.
5 Yıldır güçlüyüm inan. Ama hala o yılların ezikliği ve o yılların verdiği agresiflikle yaşıyorum yalan söyleyemem.
Hep bir yanım korkak,ürkek...
Benim sana tek tavsiyem ablam, sen derslerine çalış. Kazan bir üniversiteyi, gerekirse burslu ...
Git kızım buralardan. Mezun olup da işini eline alana kadar da kimseye güvenme... Bir erkeğe çok bağlanma.
Tek amacın kendin olsun ...
Ve şunu unutma asla,
Benim yıllar önce içimden söylediğim tek cümle; bu günler geçecek ...
hemen boşaltıyorum 2 dk sonra yine dene tatlım:)
Jilet meselesine gelince, bunlar kolay yollar ...
Ama annen yaşasaydı, kendini öldürecek kadar aciz olmanı ister miydi ?
Kendini öldüren insanlar, sonsuza kadar cehennemliktir...
Bu dünyan için, öbür dünyada annenden ayrı kalmaya gönlün razı gelir mi ?
Ben de senin yaşlarındayken, depresyon ilaçları ile intihar etmeye kalkmıştım ...
ALLAHtan kusmuşum ve kendime gelmişim...
Düşünüyorum da, annemi evlat acısıyla başbaşa bırakamaz mışım ...
Sen de anneni cennette yalnız bırakma ve bir daha o jiletle uğraşma ...
Onlari isteywrek yapmiyorum ki ..
Zaten jilet meselesi kısmını kaçırmışım. Hangi sayfada bilmiyorum. Bir arkadaşımın yaptığı yorumu görünce jiletle kendine zarar verdiğini düşündüm. Bir tarafını mı çiziyorsun jiletle?
bnce bunu kaydet camera ses kayıt bişey yap gizlice yada babanı ıkna edip gizlice bi gün sizi dinlesin başka tütlü zor
Cok sinir veya uzuntude kendimi tutsmiyorum bacahimda ve karnimda var kesikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?