üvey anne işkencesi

bizde seni yargılamak için yazmıyoruz yanlış anlama
ama tam adresi öğrenince bari programlara falan haber ver gidemeyeceksen de canım
neyse inşallah en kısa zamanda gidebilirsin...

bizde seni yargılamak için yazmıyoruz yanlış anlama
ama tam adresi öğrenince bari programlara falan haber ver gidemeyeceksen de canım
neyse inşallah en kısa zamanda gidebilirsin...

yok canım yazdıklarınıza aalınmıyorum...sizde o çocuğun kurtarılmasını istiyorsunuz ben gibi ama gözümle görmeden hareket etmek istemiyorum.tam adresi öğrenmeye çalışıyorum şuanda...birisine sordum kardesi orda oturuyormus... bakalım doğrumu yapılanlar ögrenecek...
zaten öyle birsey varsa hiç durmadan gerekli mercilere basvuracagım.olmazsa tv programına ...

Zaten ben asıl o komşulara şaşıyorum nasıl hala basmamışlar o evi yani...Ne insanlar var...Hem ben sizin duyarlı olduğunuzun farkındayım zaten, ama hayat koşulları her zaman istediğimiz gibi olmuyor, kocası alkolikse tek de gidemezsiniz sonuçta. O yüzden dedim gidebilecek birini bulursanız daha iyi olur diye

artık inanırmısınız televizyon izlemeyi bıraktım.çünkü çocuk istismarı kadın ölümleri beni mahfediyor.hangi devirdeyiz nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum.her akşam inanırmısınız oğlumu uyuturken benim elimi tutuyor ve başlıyorum ağlamay.ne çocuklar var anne baba sevgisine muhtaç
artık eşim böyle olaylar duysa bile bana söylemiyor çünkü pisikolojim alt üst oluyor etkisinden kurtulamıyorum....
keske bütün çocuklara yardım edebilsem ama işte hayat sartları olmuyor....
bugun daireye gelen tanıdığıma anlattım.kardesi orda oturuyormuş....ben araştırayım dedi...bakalım inş.iyi haberlerle gelir.

birde kreşimizde çalışan pisikologumuz var onada bu durumu açmak istiyorum.eşi askeriyede görevli....belki bize yardımı dokunur.
işte birdeaileyi birebir bir görsem gerisi hallolacak....ama artık ertelemeden bu hafta gidecegim...

arkadaşlar size çok önemli bir gelişme yazmak istiyorum..dün çocuğu iyice arastırttım...yani benim arkadasımın yengesi o yerde oturuyormus zaten bu olayı ben arkadasımdan öğrenmiştim.yengesi çocukları görmeye gitmiş dün tabiki rezil durumdalarmış bütün çocuklar 6 çocuk varmış.baba alkolikmişzaten inşaatlarda çalışıyormus..kadını çok dövüyormuş.kadının heryeri mormuş.birde küçük kızın kolu kırıkmış sanırım banyoda hırpalarken kırmıs
daha 3 yaşındaymış.kadın çocuklara bakmıyormuş.kıyafet yeme konusunda.bütün komsular ve tanıdık herkes kıyafet yardımı yapıyormu ama kadın giydirmiyormuş.zaten kadın gündüzleri seraya gidiyormuş.bütün çocuklar evde kalıyormus.ac kalıyorlarmıs yanı....arkadasımın yengesi bugun için ortaca gazetesini çağırıp bu çocukları haber yaptıracakmış bugun içinkameraman falan gelip çekim yapıp fotograflıyacaklarmış.yerel gazeteylede sınırlı kalmayıp büyük gazetelerede haber yapacaklarmış. arkadasımın yengesi.ortacada özel bir çocuk gelişimi bölümünde çalışıyor cevresi çok geniş....çocukları kurtarmak için elimden geleni yapacagım diyor.arkadasım beni anlatmıs haticede yardım etmek istiyor.çocukları ordan kurtarmak istiyor demiş.nekadar yardım yaparsa yapsın kadın çocuklara bu yardımı göstermiyormus bosa yapmış olur demiş yengesi....ben arkasını arıcam demiş....

birde arkadaslar 22 nisan 2014 ve 23.nisan 2014 müge anlının programına kesinlikle bakın orda dilek demir diye bir kadın var bilin bakalım o kadın kim.
ortacadaki o muhtaç ve eziyet gören çocuğun gerçek annesi.....
zaten eski kocasıda programa bağlanıyor.cocukları eve kapatıp başka kocaya kaçmış.ve 4 çocuğu varmış.1 tanesini satmış başka aileye.diğer 3 çocuğu bu adamda bırakmış.....artık nediyim vallahi kadının biryerlerini çakmakla yakasım var.

kızlar müge anlıya ulaşabilirsem arıcam ve çocukların durumunu söylicem.zaten buradanda arayacaklar varmış.çocuğun durumunu anlatmak için.dua edin ben veya diğer insanlar bu programa bağlanabilelim...bu çocukları kurtaralım arkadaslar...

biraz olsun içim rahatladı.çünkü arkadasımın yengesinin çevresi çok geniş.mülki amirleri iyi tanıyor....arkasını bırakmıcam diyormuş.....bu çocukları kurtarcam diyormus..
birde sadece 3 yaşındaki çocuğa çok eziyet ediyormus demiştimya..sebebide kadın onu sonradan getirmiş bırakmış üvey annede ben bakmıcam demiş..ondan sonradan geldiği için ona çok eziyet ediyormus.
birde sgk dan geldiklerinde çocukta darp raporu olmadığı için almıyorlar demiştim.kadın genelde çocuğun saçını sekiyormuş....evin önüne lüks araba geldiğinde sgk dan geldiler sanıp hemen çocuğu banyoya sokup yıkıyır gibi yanı onunla ilgileniyor gibi yapıyormuş...
serefsiz kadın vallahi atini parca parca cımbızla koparacaksın böyle kadınların.çocuklara eziyet etmek neymiş anlayacak..

çocuklar bu kadında kalsada çok bişey değişmezdi sanırım konuşmalara falan baksanıza...yazık ya içim parçalandı çocuklara şimdi

şu anda arayan sen misin =)))

İzledim şimdi. Yüreğinize sağlık Bu saatten sonra güzel gelişmeler olur inşallah.

canım ben aradım dönecegiz size dediler..buda biraz önce yazmıstım..arkadasımın yengesi arkasında diye o aradı

ağzına sağlık arkadaşının
allah sizlerden razı olsun
medyaya düştü ya artık harekete geçer yetkililer
hayret ediyorum vallahi biz bir sülale bir çocuğa bakıyoruz
bunlar hepsini sokağa atıyor

allahım biz müge anlıyı arayalım derken allah kadını başka konuda kadını karşımıza çıkardı....ve gelişmeliri ben size buradan yazacagım arkadaslar.....

allahım biz müge anlıyı arayalım derken allah kadını başka konuda kadını karşımıza çıkardı....ve gelişmeliri ben size buradan yazacagım arkadaslar.....

İzliyorum şuan bakanlık olaya el koymuş.Siz çocukların gerçek annesini tanıyormusunuz peki? Gerçek annede tık yok ya hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…