arkadaslar gelişmelerden sizi heberdar edecegim demiştim...programdan 3 saat sonra muğla sosyal hizmetler 3 çocuğuda o cani annenin elinden almışlar...şimdi çocuk esirgeme yurdundalar.yavrularım en azından 3 ögün yemek yiyebilecekler....
benim kızdığım nokta muğla sosyal hizmetler daha önce okadar çok şikayeti neden değerlendirip o çocukları önceden çekip almadı ordan bukadar işgenceye maruz kaldılar.illa sosyal medyamı olması gerekiyor....
şimdilik çim çok rahat arkadaşlar...yavruları sizin sayenizde kurtartık.allahım sen bu durumda olan yavrularımızı koru yüce rabbim
allah senden razı olsun haticeee:)çok sevindim ya
arkadaslar gelişmelerden sizi heberdar edecegim demiştim...programdan 3 saat sonra muğla sosyal hizmetler 3 çocuğuda o cani annenin elinden almışlar...şimdi çocuk esirgeme yurdundalar.yavrularım en azından 3 ögün yemek yiyebilecekler....
benim kızdığım nokta muğla sosyal hizmetler daha önce okadar çok şikayeti neden değerlendirip o çocukları önceden çekip almadı ordan bukadar işgenceye maruz kaldılar.illa sosyal medyamı olması gerekiyor....
şimdilik çim çok rahat arkadaşlar...yavruları sizin sayenizde kurtartık.allahım sen bu durumda olan yavrularımızı koru yüce rabbim
allah senden razı olsun haticeee:)çok sevindim ya
ha birde kadının kendi çocukları ne olmuş onlarıda almışlarmı
hatice Allah senden razı olsun 1 değil 1000 kez :)
yavruların artık yüzü gülsün inşallah :)
programları denk gelebilirsem izleyeceğim
O gün Mugeyi bende özledim
Bu konu oolduğundan habersizdir öyle sevindim ki ..
Herkes çocuk doğurabilir ama herkes anne olamaz!!!!!!
Simdi programi izledm ağla ağla oldm yaa((((( vicdansz kadın bir damla yas akmaz mi insanin gozunden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izliyorum şimdi
yandı içim yandı orda millet ağlamaktan helak oldu
öylee duruyo ne bir damla gözyaşı ne bişey
acaba aklı mı yok deli mi ben başka bişey düşünemiyorum
çocuğunun kolu kırılmış Allah korusun kesilme ihtimali var diyorlar
o hiçç öylee duruyor
Offf okurken bile fena oldum tansiyonum düştü yeminlearkadaslar gelişmelerden sizi heberdar edecegim demiştim...programdan 3 saat sonra muğla sosyal hizmetler 3 çocuğuda o cani annenin elinden almışlar...şimdi çocuk esirgeme yurdundalar.yavrularım en azından 3 ögün yemek yiyebilecekler....
Okurken bile kötü oldumgerçek annesi diğer kardesini alıp gitmiş bu yavrum babada kalmış...nasıl anneler var yaaa. bir anne evlat konuusnda nasıl ayrım yapabiliyor anlamıyorum...
bakmışlar canım darp izi olmadığı için almamışlar...Ben de herkesin telaşla çocuk yapmasını anlamam.
Herkes anne olamaz denince hakaret gibi algılanmasını anlamam.
Her anne ulvi duygulara sahip değil, her anne çocuğunu el üstünde tutmuyor.
Daha önce gelip baktıklarına emin misiniz? Benim öğrencimi sırf babanne ve dede yaşlılar diye almışlardı. Bir de siz şikayet edin derim ben.
allahım size yardım etsin.sakın ama sakın vermeyin insanın öz annesinden başkası bakamaz....Okurken bile kötü oldum. Benim oğlumun babası da alacağım senden daha iyi bakacak o diyor. Onunda çocukları var nasıl veririm çocuğumu .
allahım insallah yavrular orda rahattır.üvey annenin elinde olmaktansa..bir faydam olduysa ne mutlu bana benimde bir evladım var.ama sizlerin sayesinde bu yavrular kurtuldu...bütün dualarımız yavruların üzerinde olsun.melekler yanlarından hiç eksik olmasın inşallah.Topikler arasında gezinirken tesadüfen bu konuya rastladım ki iyiki rastlamışım.. Programı izlerken sizin yaptığınız telefon görüşmesinde hem hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.hem sarfettiğiniz çaba için sizi takdir etmiştim.hemde çok samimi söylüyorum size haftalarca dua etmiştim. Bu konuyu açanında siz olduğunuzu görünce hissettiklerimi birebir size söylemek istedim.topiği baştan sona okudum ki gerçekten de çok emek sarfetmişsiniz. Tekrar tekrar helâl olsun diyorum..E hazır konuyu tekrar hatırladım madem..yine birkaç haftalık duanız benden garanti.
Sonuç ne oldu canım yurda mı yerleştiler.bakmışlar canım darp izi olmadığı için almamışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?