İzliyorum şuan bakanlık olaya el koymuş.Siz çocukların gerçek annesini tanıyormusunuz peki? Gerçek annede tık yok ya hiç.
İzliyorum şuan bakanlık olaya el koymuş.Siz çocukların gerçek annesini tanıyormusunuz peki? Gerçek annede tık yok ya hiç.
bizler çocuk diye ugrasir hasretinden yanarız
daha 24 yasında 4 cocugu var Allahım sen ısteyenlere evlat ver yarabbimm
amin.böyle insanlardanda yavrularımızı koru yüce rabbim....
arkadaslar artık konumuz tv ye kadar çıktı.inş.iyi sonuc alırız.ben gerekli gelişmeleri yazacagım.....
[sıze=3]hangi programda tv ye çıktı ben de merak ettim izleyim[/sıze]
izleyemedim ya kadın çocuğa yapılan buraya yazılan eziyetleri anlattımı müge ne tepki verdi
herseyi en ince ayrıntılı bir şekilde arkadasımın yengesi anlattı müge anlı herseye el koydu zaten muğla il müdürlüğü el atacagız olaya diye aramıslar.
gelişen olayları programda söyleyecek...
herseyi en ince ayrıntılı bir şekilde arkadasımın yengesi anlattı müge anlı herseye el koydu zaten muğla il müdürlüğü el atacagız olaya diye aramıslar.
CANIM İZLEYEBİLECEĞİM Bİ YER VARMI BİLDİĞİN BULAMADIM NETTE bide bu kayıp kız varya odamı bu kadının kızıymış
Haklısın canım annemde programı izlerken çok sinirlendi sağlık ocagından doğum kontrol hapı almak bu kadar mı zor dedi,kadın 4.çocugunuda başkasına vermiş canım.bizler çocuk diye ugrasir hasretinden yanarız
daha 24 yasında 4 cocugu var Allahım sen ısteyenlere evlat ver yarabbimm
bugun canlı yayın oldu canım yarın müge anlı 25.04.2014 prog.diye googleden arattır izle canım
yok o olay farklı canım....o kız yanındaki kadının
Haklısın canım annemde programı izlerken çok sinirlendi sağlık ocagından doğum kontrol hapı almak bu kadar mı zor dedi,kadın 4.çocugunuda başkasına vermiş canım.
bu mesajı şimdi gördüm ben de izliyorum ilgn için ALllah razı olsun. 4 çocuğun hayatını kurtarmaya vesile olacaksın inşallah
inş.canım 4.çocuğunu satmış zaten canım.en azından inş.o iyi bir ailededir. 3 çocukta allahın izniyle kurtarılacak.en küçügü 3-5-6 yaşlarındalarmış((((
kızlar bugun birşey duydum bir anne olarak çok kötü etkilendim sizlerede danısmak istedim.
nereye başvuracagımı ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım...burada üvey anne 2,5 yaşındakı çocıga işgence yapıyormuş.. birçok kez şikayet etmişler kadınımı ama sonuc yok..çocuk hala o kadının elinde ...ssk gelip bakmışlar çocuga rezalet durumda bulmuslar ama anne baba genç bakabilirsiniz diye sahip çıkmamış.sizce nerelere başvurmam gerekiyor bu çocuğu kurtarmak için..suanda bile ağlayarak yazıyorum çok kötü oldum...o kadını gidip parçalamak istiyorummmm...kadının kedinden 2 çocuğu var birde bu adamdan yapmış ama bu yavrum diğer anneden olduğu için sadece buna işgence yapıyorlarmıs..ya bu devlet nerede ya daha nasıl bir durumda olması gerekiyor bu cocugun o canılerin elinden almak için(((((((((((
offf çok kötüyüm o yavrum suanda ne haldedir(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?