üvey anne işkencesi

İzliyorum şuan bakanlık olaya el koymuş.Siz çocukların gerçek annesini tanıyormusunuz peki? Gerçek annede tık yok ya hiç.

yok canım tanımıyordum.ben olayı burdaki okadar çok kişiye anlattım araştırdımki.artık en küçükbir bilgi alan kişi bana söylüyordu.bunuda dün öğrendim hemen bugun aradım ama benden önce arayan oldu arayanı tanıyorum arkadasımın yengesi..

İzliyorum şuan bakanlık olaya el koymuş.Siz çocukların gerçek annesini tanıyormusunuz peki? Gerçek annede tık yok ya hiç.

bizler çocuk diye ugrasir hasretinden yanarız
daha 24 yasında 4 cocugu var Allahım sen ısteyenlere evlat ver yarabbimm

arkadaslar artık konumuz tv ye kadar çıktı.inş.iyi sonuc alırız.ben gerekli gelişmeleri yazacagım.....

izleyemedim ya kadın çocuğa yapılan buraya yazılan eziyetleri anlattımı müge ne tepki verdi

herseyi en ince ayrıntılı bir şekilde arkadasımın yengesi anlattı müge anlı herseye el koydu zaten muğla il müdürlüğü el atacagız olaya diye aramıslar.
gelişen olayları programda söyleyecek...

ohh içim rahatladı biraz olsun ya müge haleder zaten gerisini:)sendende Allah razı olsun canım

CANIM İZLEYEBİLECEĞİM Bİ YER VARMI BİLDİĞİN BULAMADIM NETTE bide bu kayıp kız varya odamı bu kadının kızıymış

CANIM İZLEYEBİLECEĞİM Bİ YER VARMI BİLDİĞİN BULAMADIM NETTE bide bu kayıp kız varya odamı bu kadının kızıymış

bugun canlı yayın oldu canım yarın müge anlı 25.04.2014 prog.diye googleden arattır izle canım
yok o olay farklı canım....o kız yanındaki kadının

Son düzenleme:
bizler çocuk diye ugrasir hasretinden yanarız
daha 24 yasında 4 cocugu var Allahım sen ısteyenlere evlat ver yarabbimm
Haklısın canım annemde programı izlerken çok sinirlendi sağlık ocagından doğum kontrol hapı almak bu kadar mı zor dedi,kadın 4.çocugunuda başkasına vermiş canım.

hangi günkü programda anlatıldı. Merak ettim izliycem netten. Seviyorum o kadını dedektif gibi peşini bırakmıyor helal olsun

bugun canlı yayın oldu canım yarın müge anlı 25.04.2014 prog.diye googleden arattır izle canım
yok o olay farklı canım....o kız yanındaki kadının

bu mesajı şimdi gördüm ben de izliyorum ilgn için ALllah razı olsun. 4 çocuğun hayatını kurtarmaya vesile olacaksın inşallah

Haklısın canım annemde programı izlerken çok sinirlendi sağlık ocagından doğum kontrol hapı almak bu kadar mı zor dedi,kadın 4.çocugunuda başkasına vermiş canım.

işte olan yavrulara oluyor....bunun gibi kimbilir nekadar çok cocuk var....
kadınlar resmen erkek ugruna çocuklarını bırakıp gidiyorlar.bukadarda vicdansız olunmaz ya....yazarken bile ağlıyorum.benimde o yaşlarda oğlum var ve bana okadar çok ihtiyacı varki...o yavrumunda anneye nekadar çok ihtiyacı varmıstır ama maalesef anası erkek peşinde((((

vallahi kadını parlayacagım ya okadar doluyum

bu mesajı şimdi gördüm ben de izliyorum ilgn için ALllah razı olsun. 4 çocuğun hayatını kurtarmaya vesile olacaksın inşallah

inş.canım 4.çocuğunu satmış zaten canım.en azından inş.o iyi bir ailededir. 3 çocukta allahın izniyle kurtarılacak.en küçügü 3-5-6 yaşlarındalarmış((((

inş.canım 4.çocuğunu satmış zaten canım.en azından inş.o iyi bir ailededir. 3 çocukta allahın izniyle kurtarılacak.en küçügü 3-5-6 yaşlarındalarmış((((

internette programı bulamadım sadece gülşah diye bi kızın haberini koymuşlar. Olayları ara ara burdan bildirirsen çok seviniriz. Evde olmayıp da izleyemenler için.

canm hemen sosyal hizmetlere anında sahip çıkıyorlar hatta benm kızkardeşim sosyal hizmetlerde direk bu vakalrla ilgileniyorlar istersen özelden ver bana bilgileri direk ilgilenelim müdürü falan sokalım araya alıyorlar direk elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…