internette programı bulamadım sadece gülşah diye bi kızın haberini koymuşlar. Olayları ara ara burdan bildirirsen çok seviniriz. Evde olmayıp da izleyemenler için.
internette programı bulamadım sadece gülşah diye bi kızın haberini koymuşlar. Olayları ara ara burdan bildirirsen çok seviniriz. Evde olmayıp da izleyemenler için.
kızlar bugun birşey duydum bir anne olarak çok kötü etkilendim sizlerede danısmak istedim.
nereye başvuracagımı ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım...burada üvey anne 2,5 yaşındakı çocıga işgence yapıyormuş.. birçok kez şikayet etmişler kadınımı ama sonuc yok..çocuk hala o kadının elinde ...ssk gelip bakmışlar çocuga rezalet durumda bulmuslar ama anne baba genç bakabilirsiniz diye sahip çıkmamış.sizce nerelere başvurmam gerekiyor bu çocuğu kurtarmak için..suanda bile ağlayarak yazıyorum çok kötü oldum...o kadını gidip parçalamak istiyorummmm...kadının kedinden 2 çocuğu var birde bu adamdan yapmış ama bu yavrum diğer anneden olduğu için sadece buna işgence yapıyorlarmıs..ya bu devlet nerede ya daha nasıl bir durumda olması gerekiyor bu cocugun o canılerin elinden almak için(((((((((((
offf çok kötüyüm o yavrum suanda ne haldedir(((
Haklısın canım annemde programı izlerken çok sinirlendi sağlık ocagından doğum kontrol hapı almak bu kadar mı zor dedi,kadın 4.çocugunuda başkasına vermiş canım.
canm hemen sosyal hizmetlere anında sahip çıkıyorlar hatta benm kızkardeşim sosyal hizmetlerde direk bu vakalrla ilgileniyorlar istersen özelden ver bana bilgileri direk ilgilenelim müdürü falan sokalım araya alıyorlar direk elinden
tamam o konu zaten canım..dilek demir diye bir kadın oturuyor yanlarında o kadın başka konu için müge anlıya çıkmış ama buradan o kadını tanıyan çıktı ve arkadasım yengesi aradı o kadının yavruların durumunu anlattı.
ama yarın izle konu bugun işlendi
Canım programda yanlış duymadıysam dilek denen kadının 3 çocugu babada,üvey anneninde 3 çocugu varmış toplam 6 çocuk öyle söylediler değil mi.Telefona bağlanan kişi kızın kolu çok kötü dedi kesilme durumundan söz etti.Dilek kendini damla diye tanıtıyormuş.
canım olay müge anlıya çıktı hersey halloluyor...muğla sgk il müdürlüğü el koydu olaya
ben bunları düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum...kendimi yeni yeni topladım...benimde o yaşta oğlum var oğluma baktıkça ağladımtamm canm çokkk sevindimm Allah razı olsunofff yavrum benm kim bilir neler çekti neler yaşadı nasıl ağladı nasıl üşüdü nasıl aç kaldı nasıl canı yandı Rabbimm yardım etsin
Sürekli banyoda kilitliymiş canım üzeri dışkı dolu diyorlardı telefona bağlanan kişi.tamm canm çokkk sevindimm Allah razı olsunofff yavrum benm kim bilir neler çekti neler yaşadı nasıl ağladı nasıl üşüdü nasıl aç kaldı nasıl canı yandı Rabbimm yardım etsin
Sürekli banyoda kilitliymiş canım üzeri dışkı dolu diyorlardı telefona bağlanan kişi.
Canım programda yanlış duymadıysam dilek denen kadının 3 çocugu babada,üvey anneninde 3 çocugu varmış toplam 6 çocuk öyle söylediler değil mi.Telefona bağlanan kişi kızın kolu çok kötü dedi kesilme durumundan söz etti.Dilek kendini damla diye tanıtıyormuş.
tamam o konu zaten canım..dilek demir diye bir kadın oturuyor yanlarında o kadın başka konu için müge anlıya çıkmış ama buradan o kadını tanıyan çıktı ve arkadasım yengesi aradı o kadının yavruların durumunu anlattı.
ama yarın izle konu bugun işlendi
Evet dilegin çocuklarıymış 4 çocugu varmış,gülşahın babası onuda birileriyle tanıştırıyormuş çocugu yok diye tanışmışlar hatta yayına çıkanlar bile yayında ögrendiler çocukları oldugunu.
ayyy anam dileğin çocuğu mu onlar. Dün 23 nisan nedeniyle evdeydim izledim. Kayıp olan gülşah için çıkmıştı ama başkaları arayıp dileğin kendisini kandırdığını çocuğu olmadığını ama 3 çocuğu olduğunu anlatmıştı. Kadından hiç haz etmedim zaten bakışları bile şeytan gibi. Allah çocuklarını kurtarsın. Dün biraz bahsetti birini verdim dedi. Kadını gökte ararken yerde buldunuz yani, kendi ayağıyla gitti oralara.
ayyy anam dileğin çocuğu mu onlar. Dün 23 nisan nedeniyle evdeydim izledim. Kayıp olan gülşah için çıkmıştı ama başkaları arayıp dileğin kendisini kandırdığını çocuğu olmadığını ama 3 çocuğu olduğunu anlatmıştı. Kadından hiç haz etmedim zaten bakışları bile şeytan gibi. Allah çocuklarını kurtarsın. Dün biraz bahsetti birini verdim dedi. Kadını gökte ararken yerde buldunuz yani, kendi ayağıyla gitti oralara.
ben bunları düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum...kendimi yeni yeni topladım...benimde o yaşta oğlum var oğluma baktıkça ağladım
aynen canım...gökte arraken kadını yerde bulduk.bende müge anlıya bildirecektim duurmu kadın sağolsun işimizi kolaylaştırdı
sen dileğin o çocuğun annesi olduğunu nerden biliyordun. Sizin tanıdık çocuğun durumunu anlatınca dilek ne tepki verdi orda... Müge anlı ne yaptı ay nasıl merak ettim. Rabbimin işine bakar mıısn, öylesine bi programda bizim aylardır burda çözmeye çalıştığımız başka bi konu çözülecek.
ben bilmiyordum canım burası küçükbir yer prog izleyenler tanımış ve bana haber verdiler....senin araştırdığın çocuğun annesi bu diye....ben çünkü tam ayrıntılı bu cocuğun adresini falan öğrenmeye calışıyordum.ve müge anlıyı aramayı düşünüyordum.yanı sağolsunlar buradaki arkadasların önermesiyle.sanş işte karsımıza çıkardı kadını
müge anlı çok kızdı ama elden ne gelir o çocugun cektiklerini kim unutturacak.o çocuğun ruh halini kim düzeltecek....
canım inanırmısın oradaki izleyiciler ağladı ama kadından hiç tepki gelmedi sanki dizi izliyormus gibi((( ve ben olayı biliydum dedi.yanı çocuklarının işgence gördüğünü biliyormus ama tepki bile vermemeiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?