üvey anne işkencesi

internette programı bulamadım sadece gülşah diye bi kızın haberini koymuşlar. Olayları ara ara burdan bildirirsen çok seviniriz. Evde olmayıp da izleyemenler için.

​Bugunkü yayını akşam yada yarın internete koyarlar canım.

internette programı bulamadım sadece gülşah diye bi kızın haberini koymuşlar. Olayları ara ara burdan bildirirsen çok seviniriz. Evde olmayıp da izleyemenler için.

tamam o konu zaten canım..dilek demir diye bir kadın oturuyor yanlarında o kadın başka konu için müge anlıya çıkmış ama buradan o kadını tanıyan çıktı ve arkadasım yengesi aradı o kadının yavruların durumunu anlattı.
ama yarın izle konu bugun işlendi

Son düzenleme:

yavrumm benm kıyamm yaa inşallah kurtulur güzel bir aileye verilir offf çok kötü oldummm allahım sen koru yardım et bebek daha yaaaaa ((

canım olay müge anlıya çıktı hersey halloluyor...muğla sgk il müdürlüğü el koydu olaya

Canım programda yanlış duymadıysam dilek denen kadının 3 çocugu babada,üvey anneninde 3 çocugu varmış toplam 6 çocuk öyle söylediler değil mi.Telefona bağlanan kişi kızın kolu çok kötü dedi kesilme durumundan söz etti.Dilek kendini damla diye tanıtıyormuş.

canım kadının herşeyi yalan evet o adamdan 3 çocuk yapmış.başka adamdan 1 tane daha varmış ama onu satmış.en küşük kızın banyoda kolunu kırmış üvey annesi.bakım olmadığından kolu kötü durumdayımış.allah yardımcısı olsun yavruların

canım olay müge anlıya çıktı hersey halloluyor...muğla sgk il müdürlüğü el koydu olaya

tamm canm çokkk sevindimm Allah razı olsun offf yavrum benm kim bilir neler çekti neler yaşadı nasıl ağladı nasıl üşüdü nasıl aç kaldı nasıl canı yandı Rabbimm yardım etsin

tamm canm çokkk sevindimm Allah razı olsun offf yavrum benm kim bilir neler çekti neler yaşadı nasıl ağladı nasıl üşüdü nasıl aç kaldı nasıl canı yandı Rabbimm yardım etsin
ben bunları düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum...kendimi yeni yeni topladım...benimde o yaşta oğlum var oğluma baktıkça ağladım

Sürekli banyoda kilitliymiş canım üzeri dışkı dolu diyorlardı telefona bağlanan kişi.

Sürekli banyoda kilitliymiş canım üzeri dışkı dolu diyorlardı telefona bağlanan kişi.

annemm yazık yaaa off gzölerim doldu kıyamm yaa allahım ona güzel bir kader versin güzel bir aile bunları hiç hatırlamasın bile

ayyy anam dileğin çocuğu mu onlar. Dün 23 nisan nedeniyle evdeydim izledim. Kayıp olan gülşah için çıkmıştı ama başkaları arayıp dileğin kendisini kandırdığını çocuğu olmadığını ama 3 çocuğu olduğunu anlatmıştı. Kadından hiç haz etmedim zaten bakışları bile şeytan gibi. Allah çocuklarını kurtarsın. Dün biraz bahsetti birini verdim dedi. Kadını gökte ararken yerde buldunuz yani, kendi ayağıyla gitti oralara.

evet canım banyoya kilitliyormus çocukta kakasını yapıyormus heryerine bulaşıyormus.offfffffffffff duydukca çıldırıyorummmm....(((((((((((((((

Evet dilegin çocuklarıymış 4 çocugu varmış,gülşahın babası onuda birileriyle tanıştırıyormuş çocugu yok diye tanışmışlar hatta yayına çıkanlar bile yayında ögrendiler çocukları oldugunu.

aynen canım...gökte arraken kadını yerde bulduk.bende müge anlıya bildirecektim duurmu kadın sağolsun işimizi kolaylaştırdı

ben bunları düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum...kendimi yeni yeni topladım...benimde o yaşta oğlum var oğluma baktıkça ağladım

ayy neler yaşamışş yavrum yazık yaaa Allahım haketmeyene vermesinnn

aynen canım...gökte arraken kadını yerde bulduk.bende müge anlıya bildirecektim duurmu kadın sağolsun işimizi kolaylaştırdı

sen dileğin o çocuğun annesi olduğunu nerden biliyordun. Sizin tanıdık çocuğun durumunu anlatınca dilek ne tepki verdi orda... Müge anlı ne yaptı ay nasıl merak ettim. Rabbimin işine bakar mıısn, öylesine bi programda bizim aylardır burda çözmeye çalıştığımız başka bi konu çözülecek.

ben bilmiyordum canım burası küçükbir yer prog izleyenler tanımış ve bana haber verdiler....senin araştırdığın çocuğun annesi bu diye....ben çünkü tam ayrıntılı bu cocuğun adresini falan öğrenmeye calışıyordum.ve müge anlıyı aramayı düşünüyordum.yanı sağolsunlar buradaki arkadasların önermesiyle.sanş işte karsımıza çıkardı kadını
müge anlı çok kızdı ama elden ne gelir o çocugun cektiklerini kim unutturacak.o çocuğun ruh halini kim düzeltecek....

canım inanırmısın oradaki izleyiciler ağladı ama kadından hiç tepki gelmedi sanki dizi izliyormus gibi((( ve ben olayı biliydum dedi.yanı çocuklarının işgence gördüğünü biliyormus ama tepki bile vermemeiş.

Son düzenleme:

Programı bende izledim Çok ama çok üzüldüm

ALLAH(C.C) senden razı olsun kardeşim

ben bayanın söylediklerii falan okudum ama izleyemiyorum bi türlü bulamadım izleyen varsa nerden izledi link paylaşabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…