üvey anne olan varmı???

peki araları nasıl annenlen senlen gerçi yılar geçmiş aradan başlarda nasıldılar acaba?

canım annem çekmiş çekmiş.şu an kalp ve şeker hastası.annemi zamanında kabullenememişler.babam da hafta sonları eve geliyormuş işten.annemde çek çek.annem bunlar sizin abiniz ablanız diye büyüttü bizi fakat 1 ev(miras) yüzünden 25 sene sonra öz üzey ayrıldı.büyük ablalarımın konuşması arayı kızgınlaştırdı.şu yarısıile iyiyiz yarısı ile kötü.yani üvey öz olmaz,öz üyev olmazzzzzzz

Bende varim canim esimin ilk evkiliginden2 kizi var daha kucuk sayilirlar normalde annelerinde kaliyolar hafta sonlari Tatillerde bizdeler aramuz iyi sonra nasil olur bilemiyorum inşaallah aynen devam eder

bende üvey anneyle buyudum böyle bırıne anne demektense hiç o kelimeyi kullanmadan yaşamayı tercıh ederdım

şimdi ben anne oldum annelik benım gördüğüm gibi olmuyormuş annelik yavrusu canı yandığında ıkı kat o acıyı yüreğinde hissetmekmiş

Uvey anneyle buyudum... her uvey anne kotudur demem asla ama benim sansima turk sinemasindaki gibi bir uvey anne vardi... cocuklulugumu, genc kizligimi, nisanlilik donemimi ve dugunumu berat etti... su hayatta hakkimi helal etmedigim tek insandir (

işte aynen haklısın canım olmaz olmaz tabi annende hastalıksahibi olmuş başkaları rahat ohh adaletini .....kimine pembe kimine siyah

peki napıyordu sana nasıl davranıyordu ya sen ona nasıldın kaç yaşında başladınız beraber yaşamaya kabulenmek istedinde o hep seni itimi

peki napıyordu sana nasıl davranıyordu ya sen ona nasıldın kaç yaşında başladınız beraber yaşamaya kabulenmek istedinde o hep seni itimi

ben bılmıyordum üvey olduğunu 17 yaşında öğrendim yanı benım bı ön yargım yoktu 6 aylıkmışım ona kaldığımda asla sevmedi benı bır gun bıle sevmedi evlendığımdede benden kurtulduğu için açıkça nefretını gösterdi kv deme bile gelip gidip benı kötüledi

Son düzenleme:
Uvey anneyle buyudum... her uvey anne kotudur demem asla ama benim sansima turk sinemasindaki gibi bir uvey anne vardi... cocuklulugumu, genc kizligimi, nisanlilik donemimi ve dugunumu berat etti... su hayatta hakkimi helal etmedigim tek insandir (
evet canım her üvey anne bir deyildir tabiki ama birde kabulenememe vardır senmi onu istemedin ilk başta omu seni istemedi ve baba çok önemli tabiki arayı bulabılmeli bulamazsa işte sonuçlar hep hüsran olur ama çok kötü insanlarda vardır allah onlardan korusun

kusura bakma ama o kadın salakmı o zaman aklı dengesi yerinde deyil evlenip gitmişken neden geri gelmeni istesin başına kalırsın salakmı okadar hani istemiyomuşya ve 6 aylıken bakmaya başlamış kendi doğurmuş gibi neredeyse insan ona alışır sever annası olur artık bebekmişsin çünkü büyüklen anlaşmak zordur asıl

o geldiğinde ben 8 yaşındaydım.. ilk zamanlar ben kabullenmedim tabiki... onu yok saydım.. ama bu da onun suçu, ben daha çocuktum, istese her türlü beni ve kardeşimi kendine bağlayabilirdi.. ne üvey annelerle tanıştım, kendi evladından ayırt etmeyen..

o da bizi asla kabul etmedi.. ve maalesef babam da arayı bulamadı.. babam bize karşı hep şefkatlydi, korumaya çalıştı ama başaramadı.. çoğu şeyi görmedi veya görmek istemedi... fiziksel şiddet görmedim ama psikolojik ve duygusal olarak bitirdi beni.. şuan 4 senedir evliyim.. senede bir babamla bize gelirler ve ben hala gergin olurum, hala onun yanında bulunmak istemem...

takılarımı almıştı benden gerı dönersem vermek düşmiycektiçünkü en son olarakta sana okadar baktım borçlusun takılarını vermıycem deyip benı borçlu çıkardı bana bakmasıda 11 yaşında işe vermek tabı 11 yıl baktı 11 yıllık hesap almış benden

dahada detaylara gırmek istemıyorum sınırlerım bozuluyor ben uvey annelerın asla geçrek çocuğu gıbı sevebıleceğine ınanmıyorum asla tahmul sabır göstermıyorlar yaşadıklarımdan dolayı bu önyargı oluştu bende

başta babanda hata arayı dengeleyememiş ama analığıda suçlu gerçekten küçükmüşsünüz çekip kendine çevire bilirdi sevdire bilirdi demeki sizinki kötüymüş

Katieecim bu güzel günlerde o vicdan yoksunu insanları düşünme lütfen
Altın gibi bir kalbin var o kadar kötü insanlarla karşılaşmış olmana rağmen
İlahi adalete havale et onları, altınlarında dönüşü yok maalesef vicdanının sadakası olsun
O üvey annen olacak kadını da toprak bile kabul etmez zaten

sağol canım konuyu görunce dayanmadım yıne kahrettım boşuna kendımı

başta babanda hata arayı dengeleyememiş ama analığıda suçlu gerçekten küçükmüşsünüz çekip kendine çevire bilirdi sevdire bilirdi demeki sizinki kötüymüş

çok kötüydü maalesef... allah merhamet vermemiş o kadına.. hem kendi imtihanım olarak gördüm o kadını.. şimdi unuttum çok şükür.. ondan uzak ve mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…