haklısın çok canım bak butun yazanların dertlerine yazdıklarına bakıyorum yazık çok yazık diyorum demeki ben çok şansız biriyim zaten gülmedimki hiç abartmıyorum çok iyi niyetli bir insanım ama kötü şans işte bende üvey aneyim ama bu kelimeyi sevmiyom banada anne demelerini neçok isterdim kolumun altına girip sarılmalarınıtakılarımı almıştı benden gerı dönersem vermek düşmiycektiçünkü en son olarakta sana okadar baktım borçlusun takılarını vermıycem deyip benı borçlu çıkardı bana bakmasıda 11 yaşında işe vermek tabı 11 yıl baktı 11 yıllık hesap almış benden
dahada detaylara gırmek istemıyorum sınırlerım bozuluyor ben uvey annelerın asla geçrek çocuğu gıbı sevebıleceğine ınanmıyorum asla tahmul sabır göstermıyorlar yaşadıklarımdan dolayı bu önyargı oluştu bende
haklısın çok canım bak butun yazanların dertlerine yazdıklarına bakıyorum yazık çok yazık diyorum demeki ben çok şansız biriyim zaten gülmedimki hiç abartmıyorum çok iyi niyetli bir insanım ama kötü şans işte bende üvey aneyim ama bu kelimeyi sevmiyom banada anne demelerini neçok isterdim kolumun altına girip sarılmalarını
öyle diyenlerde var demeyenlerde ... ama sana katılmıyor büyük çocukların alışması ve senin ona alışmaların zaman alıyor. ki ben 6 aydır alışamadım kanser olurmuyum kiEşimin ilk evliliğinden 2 oğlu var,
10 senedir bakıyorum hala üvey aneyim,bal kaymak verseniz zehirmi var bunda derler
Herkese tavsiyem 2 yaşından büyük çocuğu olan beylerle kesinlikle evlenmeyin ,,, 10 sene sonunda kanser oluyorsunuz,kocada ne haliniz varsa görün tarzından olunca ,,,,,,,,
bende üvey anneyle buyudumböyle bırıne anne demektense hiç o kelimeyi kullanmadan yaşamayı tercıh ederdım
şimdi ben anne oldum annelik benım gördüğüm gibi olmuyormuş annelik yavrusu canı yandığında ıkı kat o acıyı yüreğinde hissetmekmiş
Benim bi kuzenim 1 yaşındayken filan annesi babası ayrılmış
Amcam tekrar evlenmiş, üvey annesini öz annesi sanıyodu çocuk
Tabi ben biliyordum konuşulanlardan hayal meyal hatırladıklarımdan vs
Haksızlığa gelemem bi de bende çocuktum ilkokula yeni başlamıştım, dedim bu senin öz annen değil
Amcam kükredi tabi babamlara beni şikayet etti
Konuyu kapattılar 'yalan' diyerek
Çocuk büyüdü
Sağdan soldan da duydu tabi
Aklı karışıktı
Dedim madem duydun sor onlara annen şimdi nerde
Gidelim bulalım
Tamam dedi oyalandı askere gitti geldi
Tek gitmiş, annesi de evlenmiş kendi düzeni varmış
Ve tabi bişey hissetmemiş, aklım karışık, onun düzenini de bozmak istemem dedi
Amcam biraz arızaydı
Kuzenim yurt dışına gitti, oraya yerleşti
Ne annesiyle, ne de babasıyla şimdi
Birisi merhamet etse peşine düşse gitmezdi temelli..
merak etme aklın geride kalmasın inşallah iyi üvey annere kalırAllah imm bazi yorumlari okuyunca cok kotu oldum ya banada bi sey olursa oglum uvey anne eline kalirsa
özür dilerim ya biraz saçma oldu cevabımmerak etme aklın geride kalmasın inşallah iyi üvey annere kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?