Iki yildir beraberiz. Baslarda kaldiramadim evet ama su anda cocuga karsi kotu hicbir duygum yok . Azicik yapabilirsin gaziyla da herseyin iyi olacagina inanmak istiyorum. Es adayim devlet memuru ,ben ayni yerde sozlesmeli uzmanim. Is arkadasiyiz yani ayni zamandaSiz bu duruma hazır değilsiniz. Çocuk nasıl hazır olsun kendinize de zaman verin. Artı bir sorumluluk demek bu durum ayrıca maddi açıdan da herşeyi sorgulayın
Iki yildir beraberiz. Baslarda kaldiramadim evet ama su anda cocuga karsi kotu hicbir duygum yok . Azicik yapabilirsin gaziyla da herseyin iyi olacagina inanmak istiyorum. Es adayim devlet memuru ,ben ayni yerde sozlesmeli uzmanim. Is arkadasiyiz yani ayni zamanda
Annesını neden almadı velayeti. Ayrıca bence hiç girismeyin böyle bisiye. Iyı olsaydı ılk esıne iyi olurdu. Ben pek guvenmezdım
Uvey anne kavramini ozellikle ironi yapmak icin kullandim..hani en ufak bir yanlisimda bizzat kendimi boyle yaftalayacagimi biliyorumBenim bir akrabagim da oğlunun velayetini aldı. Onların boşanmasi ama çok kötü geçti. Oğlu çok yıprandı o süreçte. ikinci eşi oğluna (şu anda 13 yaşında) gerçekten çok iyi davranıyor ve bakıyor. Ama çocuk onu kabul etmekte cok zorlandi.bazi şeyleri yapıyordu evde onu biraz soğutmak için. Adam dengeyi iyi koruyabildigini söyleyemem. Eşi çok sabırlı bir bayan. Başka biri isyan bayrağı çekerdi. İşiniz kolay olmayacağını tahmin ediyorum. Bence böyle durumlarda profesyonel birine danışmakta fayda var. Kendinizi başta "üvey anneden" çok ona bir abla olarak görseniz daha iyi olur. Şu anda çocuk icin daha pek bir anlamıniz yok. İçinizi beklentiye girerek soğutmayın
Cok tesekkurler yorumunuz icin.. kadinda da adamda da sorun yok.. bazen erkek daha iyi ebeveyn olur. Onlarda boyle dusunup hareket etmisler , kadinin sorumsuzlugu onu baglar bana dusmez. Heleki bizzat kadinin agzindan eski esin suclanmadigini duymwk icimi rahatlatti..Bu nasıl bir yorum anlayamadım. Kadında sorun olmadığını nereden biliyorsunuz, bu kadar kolay adamı suçluyorsunuz?
ilk başlarda sorunlar çıkacağı çok muhtemel; fakat sabır ve özveriyle üstesinden gelinebilir. Gerekirse destek alırsınız.
Uvey anne kavramini ozellikle ironi yapmak icin kullandim..hani en ufak bir yanlisimda bizzat kendimi boyle yaftalayacagimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?