Üvey anne olmak ve korkular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir yorum anlayamadım. Kadında sorun olmadığını nereden biliyorsunuz, bu kadar kolay adamı suçluyorsunuz?

ilk başlarda sorunlar çıkması çok muhtemel; fakat sabır ve özveriyle üstesinden gelinebilir. Gerekirse destek alırsınız.
Bu bnm dusuncem arkadasım bn guvenmezdım, ayrıca cocukta var. Konu sahıbı bnce bunu kaldıramaz. Smdıden gözu korkmus anlassılan

Sabrederseniz böyle yapıcı olumlu yaklasirsaniz neden olmasın? Gerçekten tarzınız bakış açınız beni etkiledi. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Burda birçok 2. Eş ilk eşi suçlar şekilde konuşurdu anneligini sorgulardi siz ne iyi ne naif konuşuyorsunuz 💞💞

Çocuk şimdi size karşı iyi olsa da evlenince iş değişecek artık hep onlarla olacaksınız ve bunu haklı olarak kiskanacaktir. Annesi yanında değil eksik bir çocuk. Doyumsuzlugu ondan ki siz de bunu biliyorsunuz. Sabırlı olup böyle olumlu yaklasirsaniz bence çok mutlu olursunuz o çocuk büyüyecek olgunlasacak belki ilerde çok daha iyi olacaksınız. Yaşınız genç çalışıyorsunuz yeteceğinizi bas edebileceginizi düşündum ama evlenince çocuk için geçerli olanlar sizin için de geçerli o zaman da böyle yaklasabilecek misiniz önemli olan bu sadece.

Bu bnm dusuncem arkadasım bn guvenmezdım, ayrıca cocukta var. Konu sahıbı bnce bunu kaldıramaz. Smdıden gözu korkmus anlassılan
Gozum hayata dair herseyden korkar fakat ustesinden gelebilirim.. her kadinin evliliginde farkli sorunlar oluyor, farkli kaygi kriterleri yer aliyor.. beseriyiz en nihayetinde elbette korkariz siz kayinvalideden (tamamen sozun gelisi ) kaygi duyarsiniz ben ufak bir cocugu kirmaktan
Yine de tesekkur ederim yorum icin

Siz evlendikten sonra o eski eşin nasıl değiştiğini bir görün...bence çocuk babannede kalsın.

Çocuğa ne olacak peki ? Zaten anne babası ayrı bir de niye babasından uzakta büyüsün? Konu sahibesi çocuğu atmak istemiyor zaten.

Erkek çocuğun baba figürüne ihtiyacı var
Yorumlar çok acımasız
Cok haklisiniz Cocugu asla babadan koparmam ki babasi da kopmaz
Bizim kodlarimiza bu uvey kavrami cok islemis o yuzden bu denli önyargılıyiz.. evleniyoruz diye yoksa ne munasebet el kadar sabiyi ebeveyninden ayiracak varosluga duseyim

Çocuğa ne olacak peki ? Zaten anne babası ayrı bir de niye babasından uzakta büyüsün? Konu sahibesi çocuğu atmak istemiyor zaten.
Asla , cocuk bende kalacak , oda takimini bile ayarladim .. biz evleniyoruz diye o niye babasindan olsun ki ? Benim derdim bu omur boyu surecek evlilikte cocugu incitmezken nasil tavsiyeler verirsiniz ki ben de incinmeyeyim.. yoksa vermem cocugu kimseye

Gozum hayata dair herseyden korkar fakat ustesinden gelebilirim.. her kadinin evliliginde farkli sorunlar oluyor, farkli kaygi kriterleri yer aliyor.. beseriyiz en nihayetinde elbette korkariz siz kayinvalideden (tamamen sozun gelisi ) kaygi duyarsiniz ben ufak bir cocugu kirmaktan
Yine de tesekkur ederim yorum icin
Yınede ıyı dusunun derım buyuk sorumluluk bu 🙏

4 yıl sonra ergenliğe girecek bu çocuk şimdiden ergenlik kitapları okuyun

Konu sahibesi çok aşığım diyorsanız olur deneyin

Riskleri bilerek girin ama 3 ay sonra dertsiz başıma dert aldım demeyin
Tam iki yildir bu riskleri degerlendiriyorum.. olmadi kopamiyoruz bu iki yil icinde ayrilmayi da denedik ama olmadi.

Polyannacilik asla tarzim degildir ama istiyorum ki iyi örnekler duyup icimde filiz yeserteyim

Tam iki yildir bu riskleri degerlendiriyorum.. olmadi kopamiyoruz bu iki yil icinde ayrilmayi da denedik ama olmadi.

Polyannacilik asla tarzim degildir ama istiyorum ki iyi örnekler duyup icimde filiz yeserteyim

Valla konu sahibesi bu tip konularda ben genelde hayır derim ammaaa sizin konunuzda içime olumlu bir his doğdu 😊 Bence bu iş iyi gedecek. Madem bu kadar seviyorsunuz ayrılacak haliniz yok ya

32 yasinda calisan ,ailesi arkasinda bir kadinim..hani oyle burda iyi niyetimi aktardığıma bakmayın degisse de oyle kuru gurultuye papuc birakmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X