- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
Bu bnm dusuncem arkadasım bn guvenmezdım, ayrıca cocukta var. Konu sahıbı bnce bunu kaldıramaz. Smdıden gözu korkmus anlassılanBu nasıl bir yorum anlayamadım. Kadında sorun olmadığını nereden biliyorsunuz, bu kadar kolay adamı suçluyorsunuz?
ilk başlarda sorunlar çıkması çok muhtemel; fakat sabır ve özveriyle üstesinden gelinebilir. Gerekirse destek alırsınız.
Ikimizde iki urkek guverciniz dogru..Söyle bir durum var: Karşınızdaki çocuk en az sizin kadar tedirgindir. Simdi ona bir "rakip" çıktı ve onun da hayatı değişmek üzere. Sonuçta o da onun neler beklediğini bilmiyor. Bir yerde aynı durumdasiniz yani
Gozum hayata dair herseyden korkar fakat ustesinden gelebilirim.. her kadinin evliliginde farkli sorunlar oluyor, farkli kaygi kriterleri yer aliyor.. beseriyiz en nihayetinde elbette korkariz siz kayinvalideden (tamamen sozun gelisi ) kaygi duyarsiniz ben ufak bir cocugu kirmaktanBu bnm dusuncem arkadasım bn guvenmezdım, ayrıca cocukta var. Konu sahıbı bnce bunu kaldıramaz. Smdıden gözu korkmus anlassılan
Siz evlendikten sonra o eski eşin nasıl değiştiğini bir görün...bence çocuk babannede kalsın.
Cok haklisiniz Cocugu asla babadan koparmam ki babasi da kopmazErkek çocuğun baba figürüne ihtiyacı var
Yorumlar çok acımasız
Asla , cocuk bende kalacak , oda takimini bile ayarladim .. biz evleniyoruz diye o niye babasindan olsun ki ? Benim derdim bu omur boyu surecek evlilikte cocugu incitmezken nasil tavsiyeler verirsiniz ki ben de incinmeyeyim.. yoksa vermem cocugu kimseyeÇocuğa ne olacak peki ? Zaten anne babası ayrı bir de niye babasından uzakta büyüsün? Konu sahibesi çocuğu atmak istemiyor zaten.
Yınede ıyı dusunun derım buyuk sorumluluk buGozum hayata dair herseyden korkar fakat ustesinden gelebilirim.. her kadinin evliliginde farkli sorunlar oluyor, farkli kaygi kriterleri yer aliyor.. beseriyiz en nihayetinde elbette korkariz siz kayinvalideden (tamamen sozun gelisi ) kaygi duyarsiniz ben ufak bir cocugu kirmaktan
Yine de tesekkur ederim yorum icin
Tam iki yildir bu riskleri degerlendiriyorum.. olmadi kopamiyoruz bu iki yil icinde ayrilmayi da denedik ama olmadi.Konu sahibesi çok aşığım diyorsanız olur deneyin
Riskleri bilerek girin ama 3 ay sonra dertsiz başıma dert aldım demeyin
Az bile yapıyorlar bu çağda derken
?
Ben kendi öz kızımla ergenlikte babası ile arasında kaldıysam, sizde ikisinin arasında kalacak günleriniz olacak yani tatsız, huzursuz günler, buna hazırmısınız?Dedigim gibi ogretmenim ben , o konuda sukur yetkinim
Tam iki yildir bu riskleri degerlendiriyorum.. olmadi kopamiyoruz bu iki yil icinde ayrilmayi da denedik ama olmadi.
Polyannacilik asla tarzim degildir ama istiyorum ki iyi örnekler duyup icimde filiz yeserteyim
Ayyyy cok tesekkur ederim innnnsallahValla konu sahibesi bu tip konularda ben genelde hayır derim ammaaa sizin konunuzda içime olumlu bir his doğduBence bu iş iyi gedecek. Madem bu kadar seviyorsunuz ayrılacak haliniz yok ya
Valla konu sahibesi bu tip konularda ben genelde hayır derim ammaaa sizin konunuzda içime olumlu bir his doğduBence bu iş iyi gedecek. Madem bu kadar seviyorsunuz ayrılacak haliniz yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?