Üvey annemden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda biri olduğunu söylemedim yakaladı. Kardeşlerim söyledi yanında kardeşlerim de vardı. Babama söyledi babam bir şey yapmadı sessiz kaldı ben uyurken de başımı okşamış. Kıyamıyor Bana. Ama o kadının etkisi altında kalıyor o kadar iyi ağzı laf yapıyor ki babama kendini inandırıyor. Benim bir hayalim var zaten güzel bir üniversite kazanıp işimi elime almak erkek arkadaşımın olması bu hayallerimden vazgeçmemi sağlamıyor.
Babam öğrenmişti ama onun üvey annemin dayisinin oğlu oldugunu bilmiyordu üvey annemde kim.oldugunu bilmiyordu sadece erkek arkadaşım olduğunu biliyorlardi o yazıda sonradan bunu düzeltme gereği duymadım çünkü sevgilimin kim oldunu bilmediklerini o yazıyı yazdıktan sonra ogrendim bu sefer kim olduğunu öğrendiler bunu da gidip babama üvey annem söyledi. Çünkü O HAKARETLER LAFLAR YENI OLDU!

Babanızın eşi sizin sevgiliniz olduğunu biliyor muydu, bilmiyor muydu? Bir karar verin bence.

Kardeşlerini terk edip kendini düşünmemelisin
Onlar kendini koruyamaz kamera kaydı al babana izlet kadını şikayet etmesi için akrabalardan destek isteyebilirsin
Tek seçenek senin gitmen degil

Önceki konuyu okumadıysanız bu mesajları anlayamazsınız

Ne alakası var? İki mesaj da size ait ve ikisi çelişkili. Önceki konuyu okuyunca bu iki mesajın çelişkisi nasıl çözülecek?

Diğer konuyu da okumuştum zaten.
Orada üvey anne bilmiyor gibi anlatmışsınız, "babam öğrendi" demişsiniz. Yukarıda alıntıladığım mesajın birinde "ben söylemedim yakaladı" diyorsunuz, diğerinde "sevgilim olduğunu biliyorlardı" diyorsunuz.
Hangisi doğru?

Kamera dediler aklıma düştü benimde , herkesin elinde mutlaka kameralı bir telefon var neden kardeşinizin dayak yemesine göz yumuyorsunuz.

Yaşınız küçük değil ki, çekin babaniza gösterin, sosyal medyayla tehdit edin onlari v.s

Bosverin sevgililigi falan, üniversite sınavına girdiniz mi? Durumunuz nasıl, geleceğe dair planlarınız ?

Merhabalar akıl almaya ihtiyacım var 17 yaşındayım üvey annem var. Fakat kendisinden artık bıkmış durumdayım. Babama bir kaç kere söyledim ama bu yolun dönüşü olmaz artık diyerek beni başından savdı. Üvey annem kardeşimi dövüyor, ağlayınca sesli ağlıyor diye ağzını kapatıyor sıkıyor kes çeneni diye mesela. Bunu da söyledim babama dövüyor diye ama ses seda çıkmadı yine. Hayatımda birisi var üvey annem onu öğrendi kenara çektim insancıl bir şekilde konuştum aramız iyi olsun diye söyledim aramızda babana söylemeyeceğim dedi konuşmanın üstünden 1 gün sonra öz oğluna kahbe kârı olacak bu sevgilisi var falan demiş. Çok ağrıma gitti yüzüme gülüp arkamdan böyle demesi. Yüzüme aynı şeyi dese bu kadar koymazdı. Onun akşamında oğluna benim onu kenara çekip konuştuğumu anlatmış dalga geçmiş benimle. Çok hoşuna gitti heralde aciz bir durumda olmam. Babama anlatmış her şeyi babam eve gelmeden önce kardeşime ablanızın dayak yeme vakti geldi bırakın dayak yesin ağzını burnunu dağıtsın babası demiş. Bu düşmanlık neden? Bunların hiçbirini babama söylemedim bunun içinde sizden akıl istiyorum babama anlatmalı mıyım, bir tercih yapmasını istesem ya o ya ben diye. Eğer onu seçerse evden giderim. Bana bakacak birileri var olmadı annemin yanına giderim. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü artık dayanamıyorum ben bu lafları bu hareketleri hak etmiyorum.:KK42:
Anlatın. Ne olursa olsun sizden duysun herseyi

Ne alakası var? İki mesaj da size ait ve ikisi çelişkili. Önceki konuyu okuyunca bu iki mesajın çelişkisi nasıl çözülecek?

Diğer konuyu da okumuştum zaten.
Orada üvey anne bilmiyor gibi anlatmışsınız, "babam öğrendi" demişsiniz. Yukarıda alıntıladığım mesajın birinde "ben söylemedim yakaladı" diyorsunuz, diğerinde "sevgilim olduğunu biliyorlardı" diyorsunuz.
Hangisi doğru?
Benim anladığım baba bu sevgili durumunu yakaladı ve tabi evde konuşulunca üvey annede öğrendi. Kızın sevgilisi olduğunu biliyor ama bunun kim olduğunu bilmiyorlarmış. Konu sahibi de üvey annesine durumu yani kim oldugunu açıklıyor. Sanırım destek olacak zannediyor ama kadın anlaşılan yemeyip içmeyip kızı, oğluna ve kocasına kötülüyor.

Kızım birak sevgiliyi vs bence derslerine asıl universteye git hepsinin bakış açısı değişir sana karşı emin ol isine gucune bak aşk meşk boş bu zamanda baban uvey annenin eline düşmüş artık baban sana sahip cikamamis

Benim anladığım baba bu sevgili durumunu yakaladı ve tabi evde konuşulunca üvey annede öğrendi. Kızın sevgilisi olduğunu biliyor ama bunun kim olduğunu bilmiyorlarmış. Konu sahibi de üvey annesine durumu yani kim oldugunu açıklıyor. Sanırım destek olacak zannediyor ama kadın anlaşılan yemeyip içmeyip kızı, oğluna ve kocasına kötülüyor.
Evet çok iyi anlamışsınız anlatamadığımı anlatmışsınız teşekkür ederim

Kamera dediler aklıma düştü benimde , herkesin elinde mutlaka kameralı bir telefon var neden kardeşinizin dayak yemesine göz yumuyorsunuz.

Yaşınız küçük değil ki, çekin babaniza gösterin, sosyal medyayla tehdit edin onlari v.s

Bosverin sevgililigi falan, üniversite sınavına girdiniz mi? Durumunuz nasıl, geleceğe dair planlarınız ?
Sınava seneye gireceğim ve hayallerim var bir üniversite hayalim var elime iş almak gibi bir hayalim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X