• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey annemin internet yazışmaları...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar az önce üvey annemin yanı babamın karısının öyle demek istiyorum ona facebookta arkadaşıyla yazışmalarını okudum
benim için ;
hala düğün tarihi yok kaldı başıma ,napıcam nasıl gönderıcem şunu,
kalıcı galiba başımda ayrılacaklar sanırım kavga ettiler gibi yazışmaları vardı istenmedıgımı bılıyordum da böyle gözümle görünce yıkıldım ah etsem olmaz gidip yüzüne söylesem olmaz napıcagımı bılmıyorum babamın evınde maruz kaldıgım muameleye bakın
üvey işte asla kendı annenın yerını tutmaz ama yazıklar olsun ona her konuda yardımcı oldum ben maddı manevi beni az kullanmadı çalıştım eline verdim
dertlerıne ortak oldum yerı geldı babamla sorunları oldu destek oldum ama oysa beni elaleme anlatıyor allahından bulsun napıyorum ben bu evde odamdan cıkmam sorun cıkarmam her işimi kendım yaparım hatta onun işlerinide ama işte üveyiz ya ondan anasızlık cok kötu allah büyük ne dıyım... canımı cok yaktı allahıma havale edıyorum daha öncede başka bır arkadasıyla telefon konuşmalarına şahit oldum ladylynn gidicek bugun seminere akşama gelir gel rahat rahat oturalım çay yapalım dıyordu ben size yemın ederım asla bırsey yapmıyorum onlara evde söz sahıbı degılmkı sankı benden korkuyorlar alakası yok iİSTENMİYORUM tek açıklaması bu
insanlar çok zalim hiç ölmeyecek hesap vermeyecek gibi yaşıyorlar ama bugünün yarını var onunda evlatları var üvey anne eline düşmeyeceklerı ne malum
neyapacagımı bılmıyorum aldım kopyaladım yazısmaları
sizce napayım kızlar? akıl verın cok moralım bozuk

kızlar az önce üvey annemin yanı babamın karısının öyle demek istiyorum ona facebookta arkadaşıyla yazışmalarını okudum
benim için ;
hala düğün tarihi yok kaldı başıma ,napıcam nasıl gönderıcem şunu,
kalıcı galiba başımda ayrılacaklar sanırım kavga ettiler gibi yazışmaları vardı istenmedıgımı bılıyordum da böyle gözümle görünce yıkıldım ah etsem olmaz gidip yüzüne söylesem olmaz napıcagımı bılmıyorum babamın evınde maruz kaldıgım muameleye bakın
üvey işte asla kendı annenın yerını tutmaz ama yazıklar olsun ona her konuda yardımcı oldum ben maddı manevi beni az kullanmadı çalıştım eline verdim
dertlerıne ortak oldum yerı geldı babamla sorunları oldu destek oldum ama oysa beni elaleme anlatıyor allahından bulsun napıyorum ben bu evde odamdan cıkmam sorun cıkarmam her işimi kendım yaparım hatta onun işlerinide ama işte üveyiz ya ondan anasızlık cok kötu allah büyük ne dıyım... canımı cok yaktı allahıma havale edıyorum daha öncede başka bır arkadasıyla telefon konuşmalarına şahit oldum ladylynn gidicek bugun seminere akşama gelir gel rahat rahat oturalım çay yapalım dıyordu ben size yemın ederım asla bırsey yapmıyorum onlara evde söz sahıbı degılmkı sankı benden korkuyorlar alakası yok iİSTENMİYORUM tek açıklaması bu
insanlar çok zalim hiç ölmeyecek hesap vermeyecek gibi yaşıyorlar ama bugünün yarını var onunda evlatları var üvey anne eline düşmeyeceklerı ne malum
neyapacagımı bılmıyorum aldım kopyaladım yazısmaları
sizce napayım kızlar? akıl verın cok moralım bozuk

çok kötü elbette. yalnız bu yazışmaları nasıl buldunuz. şifresinimi kırdınız. eğer öyleyse bunu ona söyleyin kopyalarıda gösterin derdim ama öyleyse siz suçlu çıkarsınız.

bize anlattığın gibi al karşına anlat ,benim sana ne zararım var de ,neden böyle yapıyorsun de ,ben 5 yaşındamıyım da başına kalıcam de ,zaten merak etme yakında toplanıp ayrı eve çıkıcam izahını babama sen yaparsın de ,bak nasıl yola geliyor ..

umursamaa bence

Son düzenleyen: Moderatör:
çok kötü elbette. yalnız bu yazışmaları nasıl buldunuz. şifresinimi kırdınız. eğer öyleyse bunu ona söyleyin kopyalarıda gösterin derdim ama öyleyse siz suçlu çıkarsınız.

hayır benım bılgısayarımdan gırmıstı bende şifreyı kaydettım ilk defa
otomatık gırış yapıyor şimdi ama sldim şifreyi... kopyaladım ve sildim neolur ne olmaz diye

bize anlattığın gibi al karşına anlat ,benim sana ne zararım var de ,neden böyle yapıyorsun de ,ben 5 yaşındamıyım da başına kalıcam de ,zaten merak etme yakında toplanıp ayrı eve çıkıcam izahını babama sen yaparsın de ,bak nasıl yola geliyor ..
yeri geldiğinde iftira atmaktan cekınmeyen bir insan onu kızıştırırsam şerrinden korkarım sabretsem dıyorum

"Çıkış yapmayı unutmuşsun, bende o şekilde gördüm"diye anlatsan olmaz mı?

Son düzenleme:
Çıkış yapmayı unutmuşsun, bende o şekilde gördüm diye anlatsan olmaz mı?

Çok mantıklı ama benım tereddut ettıgım onlar konuşulduktan sonra yüzyüze nasıl bakacagımız ben çok kinci bir insanım şuan bıle ona nefretle doluyum allahtan evde yok... benım dugun tarıhım bellı olsa rahat rahat soylerdım korkma gıdıyorum basına kalmadım dıye ama durumum bellı değil canım

artık gerçek yüzünü gördüğünüze göre asla açıklarınızı ve dertlerinizi söylemeyin zira üzülmez aksine gizli gizli sevinir..yarın bir günde sizin açık ve üzüntülerinizi yüzünüze vurur bu kadın.

babanıza söyleseniz inanın yine siz suçlu olursunuz çünkü şifresinde sonuçta bi şekilde okumuş olduğunuz için.. özeline müdahale etmiş oldunuz yani..

siz o kopyaları saklamaya devam edin gün olur devran döner lazım olacağı tutar o kopyaların.

babana göster bence:ssz::ssz:

aklıma gelmedı degıl ıyi bır ders olur ona ama babam facebook kullandıgını bılmıyor ve şiddet yanlısı bır adam kötü şeylere sebebıyet vermek ıstemem canım yanıyor ama yinede babamın sağı solu yok

artık gerçek yüzünü gördüğünüze göre asla açıklarınızı ve dertlerinizi söylemeyin zira üzülmez aksine gizli gizli sevinir..yarın bir günde sizin açık ve üzüntülerinizi yüzünüze vurur bu kadın.

babanıza söyleseniz inanın yine siz suçlu olursunuz çünkü şifresinde sonuçta bi şekilde okumuş olduğunuz için.. özeline müdahale etmiş oldunuz yani..

siz o kopyaları saklamaya devam edin gün olur devran döner lazım olacağı tutar o kopyaların.

söyluyor zaten evlendıkten sonra boşanıp bu eve gelme dıyor barındırmam seni dıyor açık ve net tavrı ortada...
ben herşeyımı ondan gizli yaparım elıne koz vermem kullanıyor cunku yaşadım daha önce
aynen dedıgın gıbı canım kopyalar usb de saklı duracak...

Çok mantıklı ama benım tereddut ettıgım onlar konuşulduktan sonra yüzyüze nasıl bakacagımız ben çok kinci bir insanım şuan bıle ona nefretle doluyum allahtan evde yok... benım dugun tarıhım bellı olsa rahat rahat soylerdım korkma gıdıyorum basına kalmadım dıye ama durumum bellı değil canım
Haklısınız gerçekten konuştuktan sonrası pek hoş olmayabilir.Ama o konuşmalar yine dursun silmeyin, herhangi bir haksızlık iftira konusunda serin önüne bunları.İnşallah en kısa zamanda tarihiniz belli olur da kurtulursunuz.Ne insanlar var /:

babana göstersen de bir şey değişeceğini sanmıyorum o kadın bir şekil de çıkar işin içinden üstüne seni bile kötü yapabilir ....

Canım bence hiç yüzgöz olma. Babana söylersen hem evin huzuru kaçar hem de huylu huyundan vazgeçmez. Baban kızsa bile üvey annenin utanacağını zannetmiyorum. Sen uzak dur en iyisi, bilmezden gel. En kısa zamanda hayırlısıyla kendi yuvanı kurarsın inşallah.

bence babana göster bilgisayarımdan çıkış yapmadığı için gördüm dersin.ALLAH İSLAH ETSİN BÖYLELERİ.

canım yukarıda da yazdım babamın sağı solu yok çok sinirli birde facebook kullandıgını bılmıyor çifte kriz yaşanır evde ben giderayak kötü seylere sebeb olmak istemıyorum:50:
ıslah etsın evet amin canım amin...

allah kımseyı kımsenın merhametıne muhtac etmesin... sunları okuyunca uzuluyorum ınsanlar bukadarmı fesat diye.. ve haklısında böyle insanların şerrinden korkucan akla gelmez seyleri yapar ne yapar needer seni haksız cıkarır... arkandan böyle konuşan insanla yuzyuze konussan ''' ayy ayıp ettım bende''' diyip vicdanı sızlamaz... merhameti olan ınsanın vıcdanı vardır.

Haklısınız gerçekten konuştuktan sonrası pek hoş olmayabilir.Ama o konuşmalar yine dursun silmeyin, herhangi bir haksızlık iftira konusunda serin önüne bunları.İnşallah en kısa zamanda tarihiniz belli olur da kurtulursunuz.Ne insanlar var /:

saol canım güzel dıleklerın için...
bazen hayatımıza gırecek ınsanları biz belırleyemıyoruz buda böyle bir durum babam kendını mutlu etmek adına benı yaktı işte...

babana göstersen de bir şey değişeceğini sanmıyorum o kadın bir şekil de çıkar işin içinden üstüne seni bile kötü yapabilir ....

evet bu doğru olabılır karıkoca arasına girilmez derler olan hep 3. kişilere olur haklıda olsalar allah ıslah etsin canım dıyecek bırseyım yok

Back
X