• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey annemin internet yazışmaları...

Allah'a havale et kendin için hayır duada bulun ben öyle yaptım hamdolsun ben kazandım Rabbim öyle bir döndürdü ki devranı intikam alacak güç bana geldi ama almadım mahşerde hesaplaşırız dedim kendime. Sabret eziyetini yok say sana mükafaat olarak dönecek bu davranışın
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda ağız tadıyla yuvanı kurmanı nasip etsin ömür boyu o yuvada huzur olsun inşallah amin

tatlım, böyle bi durumda evlenip kurtulurum diye düşünebilirsin ama sakın öyle düşünme istediğin kişiyle,mutlu olabileceğine inandığın kişiyle evlen.
ne yapman gerektiğine gelince bence anneninin akrabası yokmu teyzendir ananendir onlarda kalmayı denesen ?

Benimde annem babam ayrı.Bekarken o kadar sıkıntısını çektim ki annem uzakta babam şehir dışında erkek kardesimle ben aynı evde.Herkes çocuğuna yemek ayırır bize ayıran yok özellikle genç kızlık dönemime girdiğim zamanlarda o kadar sıkıntı çektim ki ah ah neler neler.Sonra okumak bunun en iyi çıkış yolu dedim üniversiteyi kazandım dönüncede cok gecmeden evledndim.Birazda kaçış oldu benim için evlilik.Rabbim pişmanlık vermesin yuvasında huzurlu etsin her zaman.Sık dişini sabret evlilik içinde acele karar verme yağmurdan kaçarken doluya tutulma.

Back
X