- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
haftasonlari bizde kaliyorlar biz goturuyotuz babasinin isi oldugu icin ben getirdimUfaklık annesinden çekiniyorsa o zaman annesi götürsün kursuna. 2 saat arabada beklemezdim ben. O zaman kurs yok bugün der eve donerdim
Biraz sabırlı olun.Her şey onlar için hem yeni hem zor..herkeze selamlar. daha onceden acitigim konuslardsn bilirsiniz beim ikinci evliligim.esimin cocuklari var ve hersey yolunds cocuklarla hic bir sorunum yok.
ne isterlerse yapiyorum cok guzel zaman geciriyoruz.
fakat soyle bisey varki cocuklarin ozel gunlerinin hic birine esim be i goturmuyor eski es sorunlari. beni istemiyor falan nryse.
daha oncede bahsrtmistim ufakligin surekli kurslari var diye. bugun 3 saatlik bir kursu vsrdi benim goturmem gerekti.
oncesindr alisverise goturdum onu yemek guzel zaman gevirdik arkasindan kurs zamani grldi kursa gittik ve bana arabada yukari cikmami istemedigini arabada beklememi soyledi.
sanirim eski es baskisi. acikcasi cok sasirdim ve kendimi bok gibi hissettim.ne yalan soyluyim.
yaklasik 2 saattri arabada bekliyorum.
kendi kendimi doldurdum bundan sonra hic birseylerine zaten cagiran yokda ksrismayacagim katilmayacagim diye.
insan evde ve disards jsteklerini yerine getiren ama gercek hayatta hic birseylerinde yer almayan herhangi onemsiz biri gibi hissediyor belkide ben abartiyorumdur.
cok uzuldumm.
kurstaki doger coxuklarin anneleriyle eski es arkadas olmus ondan oturu diye dusunuyorjmeski eş baskısı derken. eski eştemi kursta o anda eşin o yüzden yanyana gelmenizmi istemiyo
Biraz sabırlı olun.Her şey onlar için hem yeni hem zor..
Biraz sabır..onları anlayın lütfen hemen kılıçları kuşanmayın. .Zaten üvey annelik denilen durum böyle böyle başlar..Olgun olmak ve öyle yaklaşmak çok önemli. .
cocugun korkmasini anlarims ama bunlara birazda esim sebep oluyor ona daha cok kiziyorumÇocuk korkuyordur siz üzerinize alınmayın
anneyle bir araya gelmek istemiyoruz zaten oyle bir cabamda yok. kursta arkadas edindigi kimseler var okaadarAnne sizden hoşlanmıyorsa ve bunu saklamıyorsa çocuk da sizi annesiyle görüştürmek istemez.
Benim de annem babam ayrı. Annem üvey annemle görüşmek istemiyor olsa ben de kadını annemin yanına götürmezdim. Ha 2 saat arabada bekle demek de olmaz tabii ama o çocuk daha, o kadar ince düşünememiştir.
esim beni zaten goturmuyor.
eski esinin sorun cikarip cocuklari uzecegindrn bahsediyor. sanirim evlenseler bile ben hic olmayacagim etkisiz eleman.
kurslara beraber giderler bugun bneim goturmem icabetti ilk defa beraber ufaklikla gidiyoruz.
ama ufsklik arabada beklememi istedi.
yukari cikmadim arabads bekliyorum oda annesinden oturumu istemiyor yulari cikmami bilmiyorim gelme drdi bekliyorum.arabads
cocugun korkmasini anlarims ama bunlara birazda esim sebep oluyor ona daha cok kiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?