uvey anneyim sanirim

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
311
323
27
herkeze selamlar. daha onceden acitigim konuslardsn bilirsiniz beim ikinci evliligim.esimin cocuklari var ve hersey yolunds cocuklarla hic bir sorunum yok.
ne isterlerse yapiyorum cok guzel zaman geciriyoruz.
fakat soyle bisey varki cocuklarin ozel gunlerinin hic birine esim be i goturmuyor eski es sorunlari. beni istemiyor falan nryse.
daha oncede bahsrtmistim ufakligin surekli kurslari var diye. bugun 3 saatlik bir kursu vsrdi benim goturmem gerekti.
oncesindr alisverise goturdum onu yemek guzel zaman gevirdik arkasindan kurs zamani grldi kursa gittik ve bana arabada yukari cikmami istemedigini arabada beklememi soyledi.
sanirim eski es baskisi. acikcasi cok sasirdim ve kendimi bok gibi hissettim.ne yalan soyluyim.
yaklasik 2 saattri arabada bekliyorum.
kendi kendimi doldurdum bundan sonra hic birseylerine zaten cagiran yokda ksrismayacagim katilmayacagim diye.
insan evde ve disards jsteklerini yerine getiren ama gercek hayatta hic birseylerinde yer almayan herhangi onemsiz biri gibi hissediyor belkide ben abartiyorumdur.
cok uzuldumm.

esim beni zaten goturmuyor.
eski esinin sorun cikarip cocuklari uzecegindrn bahsediyor. sanirim evlenseler bile ben hic olmayacagim etkisiz eleman.
kurslara beraber giderler bugun bneim goturmem icabetti ilk defa beraber ufaklikla gidiyoruz.
ama ufsklik arabada beklememi istedi.
yukari cikmadim arabads bekliyorum oda annesinden oturumu istemiyor yulari cikmami bilmiyorim gelme drdi bekliyorum.arabads

Daha iyi yardımcı olabilmemiz için konuyu lütfen düzenleyin.

Konunuza gelirsek;

Evet üvey annesiniz

Fazla fedakarlıklarinız üvey olmanızdan öteye gecmeyecek boş çabalar olacaktır.

Elbette kıymet bilen insanlar da vardır. Ama sizin su an arabada beklemeniz bana böyle hissettirdi.

Biraz sabırlı olun.Her şey onlar için hem yeni hem zor..

Biraz sabır..onları anlayın lütfen hemen kılıçları kuşanmayın. .Zaten üvey annelik denilen durum böyle böyle başlar..Olgun olmak ve öyle yaklaşmak çok önemli. .

evet bunlarida dusunuyorum. biraz babadada biter bu is aslinda beni yanina alip cikmiyor hic biryere. kurs ya kurs nedir yani. heryerden blokeliyim. ccoxuktqn cok ona kizyorum ama bu benim bok gobi hissetmeme engel degil

Anne sizden hoşlanmıyorsa ve bunu saklamıyorsa çocuk da sizi annesiyle görüştürmek istemez.

Benim de annem babam ayrı. Annem üvey annemle görüşmek istemiyor olsa ben de kadını annemin yanına götürmezdim. Ha 2 saat arabada bekle demek de olmaz tabii ama o çocuk daha, o kadar ince düşünememiştir.

anneyle bir araya gelmek istemiyoruz zaten oyle bir cabamda yok. kursta arkadas edindigi kimseler var okaadar

kaç yaşında?
annesinden dolayı olduğunu sanmıyorum.
o kursa daha önce annesi ile gitti mi?
size ne diye hitap ediyor?

cocugun korkmasini anlarims ama bunlara birazda esim sebep oluyor ona daha cok kiziyorum

gördüm şimdi annesi ile kursa gitmiş ve onun annesi olduğunu biliyorlar arkadaşları.
çocuk sadece utanıyor. lütfen üstünüze alınıp ilişkinizi zedelemeyin çocukla.

Ayrıca evlenip ayrılmış olsanız bile çocuklu adamlarla evlenmeyin. Sizin çocuğunuz olsaydı pekaalaa kndi çocuğunuzla ilgilenir eşininizin çocuklarınız üstüne düşüp yok kursa bırakmam gerekti şuydu buydu uğraşmazdınız. Götürmeniz icap etse bile çocuğum la vakit geçiriyorum ne bileyim okuldan alıcam şimdi hasta dışarı çıkamam annesi götürsün bıraksın der aradan çekilirdiniz: odak noktan kndi çocuğun olurdu kimseninde sana gücenmeye hakkı olmaz dı eşinin bile. Seninde boşandığın eşin evlendiği bayanı değilde seninle davete gitse sende diyemezdin herhalde yeni eşin ve çocuklarınla git olmazdı yani arada çocuklar varsa olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…