- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
evet surekli oyle oluyor ama eski esiyle surekli cocuklarinin ozel gunlerinde bir araya gelirken kocaminhazirlayip evden arkasindan el sallamak zor geliyir bana artik bu sadcee asagida bekleme meselesi degil. isterdimki elimden tutsun benide ailedenmis gibi davrsnain icine alsin ama yok. tamamen disarda turuluyorum. tek gorevim evde yemek yapip hzuurlu bir ortam sunmak mutluyuz evet ama disarida ben ailesi degilim cocuklarla ilgili bisey oldugundaBunu dert edinecek bir olay haline getirmeyin bence. O çocuk kendi içinde ne yaşıyor bilemezsiniz. Belki anne babası ayrı olduğu için arkadaşlarından utanıyor, belki bilinmesini istemiyor, belki de annesinden çekinip hem sizi hem de onu idare etmeye çalışıyor. Küçük bir çocuk için ağır yükler bunlar. Onun için şartları kolaylaştırmanız daha güzel olmaz mı? Eşinize de kızmayın. Belki gerçekten baş edilebilecek bir insan değildir eski eş. Belki gerçekten çocuğu üzecek ya da babasıyla görüşmesinde sorun çıkartacak. Siz iyilik yolunu tutun.
ben zaten onu hic kursa goturmem bugun zorunkuluk oldu eski es sorun cikariyor diye dedigim gibi ccuklarin hic bir ozel gunundede olmuyorum esim cikip gidigor banada arkasindna dl sallamak dusuyor.Kursa gotururken ufakligin özel söforlugunu yapiyorsan yukari cikma hakkin da var.
O ufaklik ne alaka yukari cikma diyor sana?
Yani neden cekiniyor?
Zaten alisverise goturen yemek yediren sonrasinda kursa birakan sensin?
Sadece yikari cikmak neden sorun olsun?
Cocuga ve esine sor bence.
Aslini ogren isin.
Benim de kendi çocuğum var şimdi eşimle müşterek iki bebeğimiz daha var.Çocuğuyla ilgili özel günlere kendisi gitmez, beni götüremeyeceği bir yere gitmez.Ama ben kendim pek bu işlerin içine girmek istemedim açıkçası.Ama eğer beni sen gelme diye ayırıyor olsaydı çok bozulurdum ve bu ilişkiyi bitirmeye kadar gidebilirdi bile.Beni saklıyor gibi görünen, sanki meşru değilmişim gibi davranan adam için iyi düşünemem açıkçası.sizin kendi cocugunuz vaemiydi.. esiniz cocuguyla ilgli ozel gunlere resital okul mezuniyeti baska seylere hep siz olmadan mi gitti size gelme dedigi olfumu olmadysada boyle bise dese naail karsilardiniz?
evet benimde derdim tam olarak buBenim de kendi çocuğum var şimdi eşimle müşterek iki bebeğimiz daha var.Çocuğuyla ilgili özel günlere kendisi gitmez, beni götüremeyeceği bir yere gitmez.Ama ben kendim pek bu işlerin içine girmek istemedim açıkçası.Ama eğer beni sen gelme diye ayırıyor olsaydı çok bozulurdum ve bu ilişkiyi bitirmeye kadar gidebilirdi bile.Beni saklıyor gibi görünen, sanki meşru değilmişim gibi davranan adam için iyi düşünemem açıkçası.
Ama cocuklarin babalarina da ihtiyaci var bu eksikligi nasil tamamlıyor esiniz. Gercekten zor durum size de suan hak verdim ama ne bileyim küçük bir cocugun psikolojisinde babasinin yoklugunu hissetmenin açacağı yara sanki derin olabilirmiş gibi geliyor banaBenim de kendi çocuğum var şimdi eşimle müşterek iki bebeğimiz daha var.Çocuğuyla ilgili özel günlere kendisi gitmez, beni götüremeyeceği bir yere gitmez.Ama ben kendim pek bu işlerin içine girmek istemedim açıkçası.Ama eğer beni sen gelme diye ayırıyor olsaydı çok bozulurdum ve bu ilişkiyi bitirmeye kadar gidebilirdi bile.Beni saklıyor gibi görünen, sanki meşru değilmişim gibi davranan adam için iyi düşünemem açıkçası.
Kendi aralarında hallediyorlar açıkçası, çok işin içinde değilim, çocuklar da küçük değil zaten, eski eşle muhatap olmadan kendi aralarında görüşüp konuşabilecekleri yaşta büyük olan 21 yaşında mesela.Ama cocuklarin babalarina da ihtiyaci var bu eksikligi nasil tamamlıyor esiniz. Gercekten zor durum size de suan hak verdim ama ne bileyim küçük bir cocugun psikolojisinde babasinin yoklugunu hissetmenin açacağı yara sanki derin olabilirmiş gibi geliyor bana
Ama cocuklarin babalarina da ihtiyaci var bu eksikligi nasil tamamlıyor esiniz. Gercekten zor durum size de suan hak verdim ama ne bileyim küçük bir cocugun psikolojisinde babasinin yoklugunu hissetmenin açacağı yara sanki derin olabilirmiş gibi geliyor bana[/QUOTE
hayir benim cocugumla ilgili hem.kendi babasi hemde benim.esim muhakkak var olsualr eski esim var diye suanki esimin elini birakmadim. dogumgunu degil belki ama pek insanin bir araya geldigi bir sene sonu gosterisi gibi kisiye cok ozel olamayan bir gunde bile bulunamadim.
bendede artik madem oyle sende benim cocugumun ozel birseyine katilma diyrsi geliyir insanin ama bu dogru bir yolmu bilmiyorum arkamdan baktiginda ne hissettigimi anlasin istiyrm
bizimkilerde durum oyle degil kucukler henuz biri 10 biri 15 yasindwKendi aralarında hallediyorlar açıkçası, çok işin içinde değilim, çocuklar da küçük değil zaten, eski eşle muhatap olmadan kendi aralarında görüşüp konuşabilecekleri yaşta büyük olan 21 yaşında mesela.
Sizin durumunuzda bir sorun yok o halde ben çocuk deyince aklimda nedense 5 6 yaşlarında küçük çocuklar canlandi. Dediginiz gibi esiniz cocuklariyla eski esi olmadan rahatlıkla iletisim kurabilir en mantikli olan bu zaten buyuk yas grubunda. Problem cocuklar kucuk oldugunda oluyor sadeceKendi aralarında hallediyorlar açıkçası, çok işin içinde değilim, çocuklar da küçük değil zaten, eski eşle muhatap olmadan kendi aralarında görüşüp konuşabilecekleri yaşta büyük olan 21 yaşında mesela.
Siz kirginliginizi esinize dile getirin aranizda bu sorunu cozebilirsiniz cocuklarinda anlayis gosterecegi şekilde. Muhatabiniz esiniz olsun bireysel olarak cocuklarla konusmayin bu konuyu esiniz gerekirse eski esiyle konussun madem bu kadar uzuluyorsunuz missilleme yapip sende benim cocuklarimin ozel gunlerine gelme demeyin. Guzel dille ben seni kendi cocugumun ozel gunune goturebiliyorsam sende beni gotur bana deger verdigini hissettir diyebilirsinizbizimkilerde durum oyle degil kucukler henuz biri 10 biri 15 yasindw
bunlar ne kadar konusuldu bir bilseniz.Siz kirginliginizi esinize dile getirin aranizda bu sorunu cozebilirsiniz cocuklarinda anlayis gosterecegi şekilde. Muhatabiniz esiniz olsun bireysel olarak cocuklarla konusmayin bu konuyu esiniz gerekirse eski esiyle konussun madem bu kadar uzuluyorsunuz missilleme yapip sende benim cocuklarimin ozel gunlerine gelme demeyin. Guzel dille ben seni kendi cocugumun ozel gunune goturebiliyorsam sende beni gotur bana deger verdigini hissettir diyebilirsiniz
Kesinlikle yıkmak dökmek mantikli degil gibi şu durumda. Siz kirginliginizi belli edin yeter zamanla zaten herkes sizi kabullenecektir hem cocuklarda büyüyünce hicbir sorununuz kalmaz biraz sabretmeniz gerek sadece caninizi sıkmayınbunlar ne kadar konusuldu bir bilseniz.
zamana birakacagim heralde kirginligimi dile getirecegim. oteki turlu herseyi yikmak var bu halede kolay gelmedik hep benim fedakarlik gosgeriyor olmam yorucu olmaya basladi cok tesekkureddrim.
benim cocugum var zaten suanki esimle ortak cocugumuz yok.
benim cocugumun tum.ozel gunlerine resitallerine okulla ilgili herseyine esim hep katilmistir ve hep yanimda kolumdadir.
ayni seyi onun cocuklarinda ben yasayamiyorum yapmiyor olmuyor iatemiyor
10 yasinda abla diyor bilinen bir sorunumuz yok annesi ile gidiyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?