- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
yok benimkide benimle yasiyorSizin eski eş de geliyor mu çocuğunuzun etkinliğine
Bir de sizinki hafta içi eşiniz ile yaşıyor yani daha çok Zaman geçiriyor
Ben sizi hatırladım çocuk dans kursuna gidiyordu değil mi
Büyüğü ne yaptınız bu süreçte
Eski eş yukarıda mı bekliyor. Siz bile bile neden yukarı çıkmak istiyorsunuz. Çocuk annesinin üzülmesini istemiyor. Siz olsa olsa abla olursunuz kendinizi anne yerine koyan durumlara girmeyin, ayrıca huzur kaçacaksa ne diye ısrarla yüzyüze gelmek istiyorsunuz anlamadımesim beni zaten goturmuyor.
eski esinin sorun cikarip cocuklari uzecegindrn bahsediyor. sanirim evlenseler bile ben hic olmayacagim etkisiz eleman.
kurslara beraber giderler bugun bneim goturmem icabetti ilk defa beraber ufaklikla gidiyoruz.
ama ufsklik arabada beklememi istedi.
yukari cikmadim arabads bekliyorum oda annesinden oturumu istemiyor yulari cikmami bilmiyorim gelme drdi bekliyorum.arabads
yok benimkide benimle yasiyor
eski esim cocugumun etinliklerine gelir evet
evet dans kursuna gidiyor
buyugun sevgilisi var bizle ilgilenmiyor bubara :)
hayir eski es yokEski eş yukarıda mı bekliyor. Siz bile bile neden yukarı çıkmak istiyorsunuz. Çocuk annesinin üzülmesini istemiyor. Siz olsa olsa abla olursunuz kendinizi anne yerine koyan durumlara girmeyin, ayrıca huzur kaçacaksa ne diye ısrarla yüzyüze gelmek istiyorsunuz anlamadım
Siz de çocuğunuzun etkinliklerine yeni eşinizi götürmeyin.Tek incinecek çocuk onlarınki değildir sonuçta, sizin çocuğunuz da belki bu babam bu da annemin yeni eşi demeye utanabilir.Tek narin ve duygusal çocuk diğeri olmayabilir.O da anlayış göstersin bundan sonra.yok benimkide benimle yasiyor
eski esim cocugumun etinliklerine gelir evet
evet dans kursuna gidiyor
buyugun sevgilisi var bizle ilgilenmiyor bubara :)
Ablacım 2.eş olmak da üvey anne olmak da herkesin harcı değil, büyük olgunluk gerektiriyor
Yukarı çıktınız diyelim bu çocuk utanmayacak mı, sizi nasıl tanıştıracak babamın eşi mi diyecek? Çocuğa yazık. Siz üvey anne olacak olgunlukta olsaydınız çocuğun psikolojisini düşünürdünüz, derdiniz çocuğa yaranmak vs olmazdı. Rica ederim biraz çocuğu düşünün. Bırakın kurstakiler, kreştekiler neyse artık çocuğun annesini tanısın yeterli, babanın yanındaki de kim sorularına maruz bırakmayın çocuğu çocuk için biçimsiz bir durum. 30 yaşında bir insan 5 yaşındaki çocuğun psikolojisini düşüneceği yerde nasıl gelir şurda triplenir anlamıyorum. Küçücük çocuktan olgunluk beklemeyin. Çocuklu bir adamla evlenirken bu olacakları biliyor olmanız gerekirdi.
Walla aynı şeyleri yazacaktım.Ablacım 2.eş olmak da üvey anne olmak da herkesin harcı değil, büyük olgunluk gerektiriyor
Yukarı çıktınız diyelim bu çocuk utanmayacak mı, sizi nasıl tanıştıracak babamın eşi mi diyecek? Çocuğa yazık. Siz üvey anne olacak olgunlukta olsaydınız çocuğun psikolojisini düşünürdünüz, derdiniz çocuğa yaranmak vs olmazdı. Rica ederim biraz çocuğu düşünün. Bırakın kurstakiler, kreştekiler neyse artık çocuğun annesini tanısın yeterli, babanın yanındaki de kim sorularına maruz bırakmayın çocuğu çocuk için biçimsiz bir durum. 30 yaşında bir insan 5 yaşındaki çocuğun psikolojisini düşüneceği yerde nasıl gelir şurda triplenir anlamıyorum. Küçücük çocuktan olgunluk beklemeyin. Çocuklu bir adamla evlenirken bu olacakları biliyor olmanız gerekirdi.
Çocuklar için ikinci eş sevgili erkek -kız arkadaş vs çok ağır oluyor kuzum ne yazıkkiAblacım 2.eş olmak da üvey anne olmak da herkesin harcı değil, büyük olgunluk gerektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?