uvey anneyim sanirim

yok benimkide benimle yasiyor
eski esim cocugumun etinliklerine gelir evet
evet dans kursuna gidiyor
buyugun sevgilisi var bizle ilgilenmiyor bubara :)

Eski eş yukarıda mı bekliyor. Siz bile bile neden yukarı çıkmak istiyorsunuz. Çocuk annesinin üzülmesini istemiyor. Siz olsa olsa abla olursunuz kendinizi anne yerine koyan durumlara girmeyin, ayrıca huzur kaçacaksa ne diye ısrarla yüzyüze gelmek istiyorsunuz anlamadım

Sizinki için dedim sizinle yaşıyor eşinizle haftanın 5-6 günü birlikte diye

Peki çocuk iki baba ile gittiği etkinlikten şikayetçi değil mi

Eşiniz baba mı abi mi bilmiyorum

Bende eşimin ikinci eşiyim benim ilk evliliğim ondokuz yaşında evlendim ve kucağımda 3 yaşında bir bebek verdiler tıp fakültfak öğrencisi idim eşinize çok iş düşüyor ne eski eşine ne çocuklarına ne de ailesine ezdirme değil laf bile söyletmemeli en ufak bir açık kapı bırakırsa zaman ile herkes bu açık kapıdan girer ben bütün çocuklarımı çok seviyorum ama bir gerçek var kimse yadsınamaz bizler evet ikinci eşler ikinci anneler hayat bu kiminkne olacağı kime ne sürprizler yapacağı belli olmaz size müsaadenizle tek önerim değerinizin farkında olun ve taviz vermeyin siz ne kadar ödün verirseniz o kadar daha isterler tecrübe ile sabittir 18 yıldır evliyim üç çocuk annesiyim dördüncü bebeğimi bekliyorum

Size böyle davranıyorlarsa niye götürüyorsunuz ki boş verin kim götürüyorsa götürsün isterse gidemezsin bana deyip geçin

Ablacım 2.eş olmak da üvey anne olmak da herkesin harcı değil, büyük olgunluk gerektiriyor
Yukarı çıktınız diyelim bu çocuk utanmayacak mı, sizi nasıl tanıştıracak babamın eşi mi diyecek? Çocuğa yazık. Siz üvey anne olacak olgunlukta olsaydınız çocuğun psikolojisini düşünürdünüz, derdiniz çocuğa yaranmak vs olmazdı. Rica ederim biraz çocuğu düşünün. Bırakın kurstakiler, kreştekiler neyse artık çocuğun annesini tanısın yeterli, babanın yanındaki de kim sorularına maruz bırakmayın çocuğu çocuk için biçimsiz bir durum. 30 yaşında bir insan 5 yaşındaki çocuğun psikolojisini düşüneceği yerde nasıl gelir şurda triplenir anlamıyorum. Küçücük çocuktan olgunluk beklemeyin. Çocuklu bir adamla evlenirken bu olacakları biliyor olmanız gerekirdi.

Kac yasindalar bilmiyorum ama cocuk demissiniz cocuklar toplumsal kaliplarin disina cikilinca dislanacaklarini dusunurler kurstakilerin etraflarindakilerin uvey annesi oldugunun ya da annesiyle babasinin ayri oldugunun bilinmesini istemezler. Babanin sizi etkinliklere dahil etmemesi de onlarin onunde yanlis bi ornek cocuklarla degil konuyu babayla halletmeniz gerek

Siz de çocuğunuzun etkinliklerine yeni eşinizi götürmeyin.Tek incinecek çocuk onlarınki değildir sonuçta, sizin çocuğunuz da belki bu babam bu da annemin yeni eşi demeye utanabilir.Tek narin ve duygusal çocuk diğeri olmayabilir.O da anlayış göstersin bundan sonra.

Valla benimde esimin çocuğu var bu eski eşler sıkıntılı ben kesinlikle bakmıyorum eski esin doldurmalarindan dolayı çocuk problemli sizin esinizde eğer gerçekten anne gibi davranmanizi kisitliyorsa üvey anneyede katlanacak yapacak bişey yok ben olsam oyle yapiolarsa goturmem

olay bence de tam da bu ... Konu sahibi yorumlarin gazina gelmeyin, çocuğun ruh haletini anlamaya calisin

Çocukların annesi varken özel günlerinde neden olacaksınız ki?Çocuklar anne babalarıyla olmak isterler bu da çok normal zaten siz bunu bilerek evlenmişiniz.Ben anlamıyorum bu eski eş kızgınlığunı ortada çocuk varsa tabiki eski eşler görüşecek konuşacak 2.evlilikler bilerek evlenip neden sonra sorun çıkarıyor.Çocuğun da öğretildiğini düşünmüyorum utanmış yada çekinmiş olabilir birçok çocuk bu tür durumları gizliyor

Çocukların işlerini bizahmet anneleri halletsin.
Sizde hiçbir etkinliğe götürmek istese bile gitmeyin.
İyilik yaramaz kimseye emin ol

Walla aynı şeyleri yazacaktım.
O yaşta kafada neler kuruyorlar. 5 yaşındaki kızım bazen neler söylüyor, inanamıyorum bunları nasıl düşündü diye.
Koskoca kadının çocuğun dediğine bozulması enteresan.

Burada ki kiskirtici olumsuz yorumlara aldanip gercekten uvey anne gibi davranmayin lutfen bosanmis anne babsnin cocugu olmak yeteri kadar zorken ozkardesinleb bile paylaamsk istemedgin babayi baska bir kadinla paylasmsk zorundalar
Belli cevreleri var bosanma durumu o cevrede horgorulurkrn bir de "cicianne" durumu var cocuklar alay ederken vok acimasz olurlar
Anne olunca bu dedgmi daha iyi anlayacaksnz bir anne icin cokculari en ozel kalesidir fethedilmenelidir o anne icin de sizinle cocuklarini paylasmaso cok zordur burdaki en masum insan cocuklardan da ote sizsiniz aslnda tutumunuz cok guzel ilginiz alsksniz ayakta alkisliyorum sizi harikasiniz
Butun bu durumlari bir kenarw birakalim cocuklar cok masumdut savasilmaz sevilirler bello yasa gelince buyuduk adam olduk zannederler bnm kizim krese ilk gttgmz gun tum anneler cocuklarninn yannda kalrkrn beni gonderdi cunku kndskni ispatlamak istyrdu disari ciktigmzda bn arabada bklerm kndsi markete grer asla girmeme izin vrrmez buyudum bn alirim der yaniblki sznkinde de yasin gore bu seklde olabilir arkadaslari cicicanne dte alay edyrdur yannda buyukle glmesnden utaniyrdur anneside dolsuruyor olsbilir ama lutfen siz dolmayin siz uvey ananne olmayib dogru yoldasnz Rabbim bu davranisinizi mukafatlsndiracaktr hayırlı sabahlar

Çocuklar için ikinci eş sevgili erkek -kız arkadaş vs çok ağır oluyor kuzum ne yazıkki
Babası nişanlaninca oğlum bana sende evlen diye tutturdu 3 4 gün

Eşinizle evlenirken çocukları biliyordunuz kabullendiniz adamı herşeyiyle
Bende eski eşimle ayrıldım ıkinci evliliğim de adam beni çocuğumla ben adamı çocuğuyla kabul edeceğim
Evlilik zor hele ki ikinci evlilik daha zor
Kuzenim 7 yıl sonra evlendi (eşi başkasıyla kaçtı)
2.eşine çocuğumu istemeyen le olamam dedi kadın kabul etti 6 ay ama sonra yığınla sorun çıkardı 6 ayda 12 kere küsüp gitti en son çocuğu istemem demiş şimdi ne olacak bilmiyoruz kuzenim düğün yaptı eşyalar aldı tam 70 milyar borçlandı kadın ne istese aldı yeter ki çocuğa bak dedi ne olacak şimdi ?
Kuzenim kadını istemiyor ama teyzem çocuğu ben büyütecem yuvani yıkma diyor
Size tavsiyem sabredin ve çocuklara birşey yansıtmayin
Birde ilk eşten neden çekiniyor eşiniz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…