uvey anneyim sanirim

evet bunlarida dusunuyorum. biraz babadada biter bu is aslinda beni yanina alip cikmiyor hic biryere. kurs ya kurs nedir yani. heryerden blokeliyim. ccoxuktqn cok ona kizyorum ama bu benim bok gobi hissetmeme engel degil
Eşinizle empati kurmasını sağlayarak konuşun.
Bu durumları biraz esnetmesi lazım gerekirse böyle durumlar için bir aile terapistinden destek alın. Mutlaka sizlere yol gösterilecektir

Kursa gotururken ufakligin özel söforlugunu yapiyorsan yukari cikma hakkin da var.
O ufaklik ne alaka yukari cikma diyor sana?
Yani neden cekiniyor?

Zaten alisverise goturen yemek yediren sonrasinda kursa birakan sensin?
Sadece yikari cikmak neden sorun olsun?

Cocuga ve esine sor bence.

Aslini ogren isin.

Kesinlikle uvey annesiniz siz nekadar iyi olsanizda nekadar fedakar davransaniz da hicbir zaman yaranamazsiniz uvey annesiniz ve oyle de kalicaksiniz.. bana kalirsa uzerinize dusenden fazlasini yapmayin derim kendinizi yipratmis olursunuz sadece..

Çocuk için kolay bir durum değil annesiyle gittiği yere sizi götürmek arkadaşlarına sizi açıklamak bir çocuk için çok zor bir durum. Hırslarınıza yenik düşmeyin. Onun yerinde siz de olsanız babanızın eşini her ortama sokmazdınız. Ki o daha çok küçük. Bunları sindirmeye çalışın. Kendi çocuğunuz ancak size istediğiniz davranışları sergiler. Ben olsam ben de arkadaşlarım görsün istemezdim yani.

Bir de sizi asla bir anne gibi kabul etmeyecekler kendi anneleri var siz babalarının eşisiniz. Arkadaş olabilirseniz ne mutlu.

Bence çocuk anneden çekinmiyor. Arkadaşlarına konu sahibini nasıl tanıtacak ondan çekiniyor.

Siz onun hicbir zaman annesi olmayacaksiniz. Bunu kabullenin. Annesinin yerini alamazsiniz. Sadece ablalik yapabilirsiniz.
Cocukla birlikte esiniz eski esiyle gorusmesi gerekiyorsa oraya sizin de gitmwniz tuhaf olur
Dusunsenize eski esinizle goruseceksiniz ve eski es cocugunuz ve sizin yaniniza yeni esini de getiriyor. Cocuk icin de hos olmaz, ortam da gergin olur zaten. Bu durumlara alismaniz gerekiyor.​

aslında bu durum sizin hayrınıza...

Çocuk belli ki
Annesinin Baskısı Altın'da kalmış.
Siz bence eşinizle bu konuyu Konuşun eski eşte Alışsın artık sizin varlığınıza.

Evet üvey annesiniz.
Çocuk arkadaşlarından çekiniyor olabilir. Sizin aranız iyise çok sorun yapmayın. Bence kurs çok önemli değil, ama başka aktivitelere de katılamıyorsanız bu bence bi sorun. Sonuçta eski eşin sizden haberi var, neden katılamayasınız ki. Eşinizle konuşup rahatsız olduğunuz konuları anlatın bence.

eski esi ne icin sorun cikariyor anlamadim bosanmislar bitmis adam arkasindan oylece bakarakmi hayatini devamnettirecekti tabiki evlenecekti bosanirken bunlari bi dusunseymis keske
cocuklar uzuluyorlarsa o ayri birsey diyemem nasil bir psikoloji ayri anne baba cocugu olmak bilmiyorum cunku

Çocukların bir suçu yok. Anneleri tarafından baskı altına alınıyorlar demekki. Haftanın 5 günü birlikteler. Mecbur ayak uyduruyorlardır.

Eşinizin davranışı abes geldi ama. Evlisiniz, bi kimliğiniz var. E çocukların hayatında da bir yeriniz var, kalıyorlar çünkü. Kadın ego tatmin ediyor, millet içinde çocuklarla göstermiyor sizi. Eşinizde çanak tutuyor. Bunu eşinizle konuşun bi ayar versin kadına bence.

Çok fazla hevesli olmayın, yoksa çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız, çok lazımsa yapmak istiyorsanız bir şeyleri yapın, annesi babası olan bir çocuk sonuçta.Benim de ikinci evliliğim, ilk başta eşimin kızına hediyeler alıyordum, yemeğe filan çıkıyorduk, baktım annesi tembihlemiş bir lokma yemek bile yemiyor gittiğimizde, aldığım hediyeleri de bunlar kalitesiz deyip atıyormuş annesi, bunun gibi pek çok şey.Ben mesafeliyim artık açıkçası.Böylesi benim için daha iyi oldu.

Bunu dert edinecek bir olay haline getirmeyin bence. O çocuk kendi içinde ne yaşıyor bilemezsiniz. Belki anne babası ayrı olduğu için arkadaşlarından utanıyor, belki bilinmesini istemiyor, belki de annesinden çekinip hem sizi hem de onu idare etmeye çalışıyor. Küçük bir çocuk için ağır yükler bunlar. Onun için şartları kolaylaştırmanız daha güzel olmaz mı? Eşinize de kızmayın. Belki gerçekten baş edilebilecek bir insan değildir eski eş. Belki gerçekten çocuğu üzecek ya da babasıyla görüşmesinde sorun çıkartacak. Siz iyilik yolunu tutun.

benim cocugum var zaten suanki esimle ortak cocugumuz yok.
benim cocugumun tum.ozel gunlerine resitallerine okulla ilgili herseyine esim hep katilmistir ve hep yanimda kolumdadir.
ayni seyi onun cocuklarinda ben yasayamiyorum yapmiyor olmuyor iatemiyor

Bence anne etkisi ile beklemenizi söylemiştir...belliki kaliteli vakit geciriyorsunuz...aranizdaki iletisimi bozmamanizi tavsiye ederim...sanirim sadece haftasonu geliyorlar
evet hic bir sorunumuz yok. sadece dedigim givi benimde cocugum var birbirkeirndne ayirmiyoruz ve kendi cocugumun herseyine aile gibo normal hep katiliyoruz. ama bu cocuklarla ilgili bisey oldugunda esimde istemiyor.hemen kapinin onunde buluyorum kendimi cahrilmiyorum bile bk gibi kaliyorum ortada afedersiniz

sizin kendi cocugunuz vaemiydi.. esiniz cocuguyla ilgli ozel gunlere resital okul mezuniyeti baska seylere hep siz olmadan mi gitti size gelme dedigi olfumu olmadysada boyle bise dese naail karsilardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…