Üvey baba

Kim ne derse desin cocuklarım herkesten herşeyden once gelir cocuğumu korumak için annemle aram bozulacaksa da bozulsun benim yavruma bi zarar geldikten sonra ciğerim yandıktan sonra ne dünya gözümde olur nede annem babam kimse k.bakmasın canım boşver illaki bigun anlar oda

Annem " bebek o. Ne var. Seviyor dedesi o" dedi.
Bebek olabılır ama poposunu sıkması mı gerekıyor dedım.

Gittiler işte. Annem de eşini dışladığım için üzüldü

Ama canım konu sahibesi bu adam seni dövmüş, sen bu adamın yüzüne bakmasan haklısın. Annen de bir zahmet üzülmeyiversin yani.

Ben annesiz büyüdüm üvey anne elinde cok zordu gerçekten hala boğazım düğümlenir hatırladıkça babam için hep eşi önemli oldu eşi kıskanıyo diye öz kıızını yani beni sevmezdi yaklaşmazdı aslında babasız bile büyüdüm diyebilirim cok uzatmıyım evlendim 1 çocuğum vardı birinede hamileydim eşimle cok kötü şeyler yaşadık boşanma noktasındaydık hiçbi tarafından oluru yoktu ama ben yinede ayrılmadım ayrılırsam üvey annemle babam seni bi daha evlendiririz cocuğunun birinide verirsin babasına dediler bi ara boşanmayı düşündüm yaşım genç illaki tekrardan sevip evlenme ihtimalim var olurda biriyle evlenirsem benim kızım,var evlendiğim adamı ne kadar sevsemde o adam benim kızıma vurmayı bırak sesini yükseltse ben o adamın bi daha asla yüzüne bakmazdım kaldıramazdım yeri geliyo öz babası bağırsa kızsa susturuyorum zoruma gidiyo bunları düşünerek vazgeçtim iyikide vazgeçmişim eşim hatasını anladı çocuklar babalarıyla büyüyo ben bunları niye yazdım anneniz için yazdım bi anne olarak yazdım benim için önce allah sonra cocuklarım cocuklarıma öz annem babam bile olsa bunu yapan gözünün yaşına bakmam üzülmem de anneyse anneliğini bilsin ne bu karı koca düşkünlüğü anlamıyorum ben eşimin torununu öyle sevdiğini görsem kızımdan önce ben uyarırım ya annesi rahatsız olur yapma öyle sevme cocukta yanlış öğrenir diye ne münasebet ya burda anneniz üzülmek yerine daha senden önce farkedip uyarmalıydı üzülmek ne demek bence hiç üzülmeyin cocuğunuza bişey olduktan sonra sizin ciğeriniz yanacağına bırakın şimdi anneniz üzülsün

%100 katılıyorum. Adam kızımı dövecek, sokaktaki kadını gözle taciz edecek, torununa sapkınca yaklaşacak ben de bu adamı koluma takıp koca diye gezdircem, üstüne millete gönül koyucam??? Ben olsam çoktan katil olmuştum.

Evet kesinlikle ama hikayedeki herkes anormal. Minicik bebeğe üzüldüm sadece.

Hâlâ olanlara rağmen annen bu adama üzülüyorsa daha ne diyeyim? Bu adama üzüldüğü kadar senin için üzüldü mü acaba? Sizi düşünse zaten babandan başka kimseyle evlenmezdi.
Aglıyormuş annem. Sevgicicegi neden boyle yaptı neden sapıkça düşünüyor diye. Vallahi dr billahi de şuan suçlu benım.

Hani bir bebeği alıp poposunu mıncıklarsın ya yumusak yumusak. Hoşuna gittin onun. Ne de olsa bebekmiş o. Ne varmış. Bebekmiş o. Birşey yapmazmıs o. Seviyormus o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…