- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Geldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Ben anneme tek kelime etmiyorum annem o benım.Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum.Popo sıkarak sevmek nedir yahuuu... O şekilde eşim çocuklarımı sevse ellerini kırarım...
Bu şekilde sevme şekli mi varmış...
Kim olursa olsun ister darılsın, ister bir daha evime gelmesin o şekilde benim çocuklarımı kimsenin sevmesine izin vermem... Vermeyinde lütfen...
Siz en doğru olanını yapmışsınız bence...Geldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum. Şuan midem bulanıyor üzüntüden stresten
uygun bur dille anlatabilirsiniz kusersede küssün ya ben cocugumun orasini burasini herkesin sıkmasina izin vermek zorundamiyimGeldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum.
Tamam öyle yaptım çektiler gittiler annemle.Yapıcağın en mantıklı şey bu adama mesafe koymak 4 aylık bebeğe bile tecavüz edilen bi ülkede kimseye güvenmeyin çok yaklaştırmayın ben öz babama yeri geldi ağzıma geleni saydım üvey baba bide bukadar çektirmiş ben evime bile almam defolsun gelmesin tavrını net bişekilde koy müsade etme yani
Gerekirse gitme canım annen gelsin tamam sana maddi olarak yardım etmiş olabilir ama manen zararda vermiş evine gidip o adamın ekmeğini suyunu içiyosun diye gebede kalıcak değilsin yanii evet annen arada kalabilir bunu bizde yaşıyoruz bazen ama tavrımız net o benim öz babam değil çünkü yerini bilicek ben biliyosamTamam öyle yaptım çektiler gittiler annemle.
Genel nolarak üvey de olsa maddi manevi iyilikleri çok oldu bu adamın.
Sonuçta ben anneme gittiğimde eşinin parasını ekmeğini yiyoruz
Bana dedi ki adam.
"Koy kızını vitrine insan içine hiç çıkartma zaten çerçevelettir "dedi.
Annem de "Ben arada kalıyorum" dedi.
Üzüldüm.
Şuan ben suçlu hissediyorum.
Şimdi ben annemlere gidemeyecek miyim
Artık o da anladı. Kızımı sevmesini istemediğimi. Gelmeyecekmiş artık. Ama anneme üzüldüm ben. Çünkü annem üzüldüTokadi basin. Koskoca kadinsiniz yahu, size uyguladigi siddete, sapkin ve rezil olmasina istinaden tokadi basin bir daha da gorusmeyin. Annenizi cagirirsiniz sizin eve gelir ama o herifle daha da gorusmeyin adam sapik bebege yazik yani niye tacize izin veriyorsunuz.
Artık o da anladı. Kızımı sevmesini istemediğimi. Gelmeyecekmiş artık. Ama anneme üzüldüm ben. Çünkü annem üzüldü
Saçmaladınız ne baska biriyle evlenmesi ?! Ne alaka . Konu çok baska yerlere cekildiÖyle bir durumda annemi ne kadar sevsemde başka bir herifle evlenmeye kalkarsa onu asla affetmem yüzüne bile bakmam benim için ölü kalır ondan ilerisi olamaz
Annem " bebek o. Ne var. Seviyor dedesi o" dedi.Ablacim size bu adama karsi neden bu kadar yumusaksiniz? Annen neden bu adamla evli, kziina el kaldirmis? Sen niye bu adami girtlaklamiyorsun cocugunu taciz etmis? Siz ikiniz de neden bu kadar pasif ve tepkisizsiniz? Annen cok da uzgunse bosar gecer o kadar. Annen neye uzuluyor tam olarak, evlendigi herifin sana dayak atmasina mi, yoksa torunun atacizde bulunmasina mi? Annenin su tabloda uzulmeye hakki var mi sence???
En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.
Bu nasıl gerizekalı lık.
Bende üvey şahısa nasıl tepki verdım biliyor musunuz.
"ALOOOOOO" DİYE YÜZÜMÜN KIZGIN OLDUGU BİR ŞEKİLDE BAĞIRDIM ÜVEY ŞAHISA.
O da dedi vitrine koy.
Allah kahretmesin aşırı nefret ediyorumm
Ben BOŞ OLSAM BURADA OLMAM ŞAHSIN TEKİ BANA BOŞ DİYEMEZ. ANNEME SÖYLEDİM BEN BUNDAN SONRA ÜVEY BABA GELMEYECEK. SADECE ANNEM GELİP SEVİP GİDECEKMİŞ.Bence siz de anneniz gibisiniz. Öyle olmasa bu şahsı evinize bile sokmazsınız. Şu rezalete tepkiniz onları evden kovmak olmalıydı. Psikolojik destek alın. Eşiniz ne diyor mesela bunlara? Aynı durumda olsam eşim başta bana yaptıkları için evimize sokmaz böyle bir yaratığı. Kaldı ki kızıma dokunacak. Kusura bakmayın da köpeğime bile dokunamazdı. Siz de boşsunuz, eşiniz de, anneniz de, o insanlık dışı adam da. Yazık
Ben BOŞ OLSAM BURADA OLMAM ŞAHSIN TEKİ BANA BOŞ DİYEMEZ. ANNEME SÖYLEDİM BEN BUNDAN SONRA ÜVEY BABA GELMEYECEK. SADECE ANNEM GELİP SEVİP GİDECEKMİŞ.
NEDEN SİNİR BOZUCU YORUM YAPTINIZ NE ALAKA. HEPİMİZİ TOPA TUTTUNUZ !!! ZATEN GÖRÜYORDUM YORUMLARINIZI HEP ABUK SUBUK YORUMLARINIZ VARDI.
SEN YORUM YAZMA BANA GEREK YOK
Saçmaladınız ne baska biriyle evlenmesi ?! Ne alaka . Konu çok baska yerlere cekildi
Annem de eşini dışladığım için üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?