Annem 2 yıl önce bir evlilik yaptı .Annem 12 yaşındaki kız kardeşim ve o adam birlikte yaşıyorlar ben ise ayrı yaşıyorum.Adam iyi biri gibi her zaman her sorunumuzda her yardıma ihtiyacım olduğunda yanımızda oluyor yardımcı oluyor.Çok samimiyet kuramıyorum kendisiyle içten içe gıcık oluyorum ama annem kendisini çok seviyor ne söylesem annemde anneannemde direkt o adamı savunur.Bu sabah kardeşim bana geldi ve o adamın odasına geldiğini o yatarken arkadan sarıldığını ve özel bölgesinin ona değdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi .Anneme de söylemiş annem de adama söyleyince adam sadece bir baba gibi davranmaya çalışıyorum deyip kızmış şu an da annemlede kardeşimle de konuşmuyormuş.Açıkçası çok endişeliyim kardeşime mesaj atıyorum sürekli bir şey olursa bana söyle tekrar yaparsa diye yanında olabilsem keşke hep.Adam gereksiz samimi biri her zaman bana sarılır yakın olmaya çalışır kardeşimede öyle yaptığını düşünmüştüm ama özel bölgesi değdi deyince çok öfkelendim.Onu koruyamamaktan korkuyorum yanında her an olamamaktan…Annem ise adama toz kondurmaz o kadar kör kütük aşık ,bu durumda beni üzüyor.Aklımı yitireceğim adamla da annemle de konuşup uyaracağım başka ne yapabilirim bilmiyorum ama korkuyorum bu adam yine aynısı yaparsa katil bile eder beni Allahın cezası bana akıl verin ne yapayım