• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey babanın garip hareketleri….

Yıkarım ortalığı, anneniz neyi bekliyor acaba 😡
Nefret ediyorum bu koca meraklısı annelerden . Kızı yerine elin adamına inanmış . Baba sevgisi gösteriyormuş yersen. Çocuk salonda otururken bir sevinçli olay olur üvey baba da sarılır o başka, gece odasına gelip arkadan sarılmak bambaşka . Bunun ayrımına bile varamayan adı anne olana yazıklar olsun.

Anneye bak ya 12 yaşındaki çocuğu ortada bırakacak . Çocuk nereye gitsin ? Baba vefat etmiş annanne bile elin sapığının yanında. Yavru ne yapsın? Ergenlik çağında yaşadıklarına bak. Babanne dede vs yok mu konu sahibi , amcası halası vs var mı bu çocuğun? Onlara haber ver kurtarsınlar kızı o evden

Şikayetçi olmadan çocuğu yanına falan alamaz zaten öyle kafasına göre, çocuğun annesi (?) var.
Baba tarafı şikayetçi olsun işte yavrunun. Devlet de faaliyete geçer çocukla görüşürler vs. Konu sahibi tek başına çözemez. Büyükler lazım yanına .

Sosyal hizmetlere bildirmelisiniz ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalısınız. Siz yanınıza alamıyorsanız çocuk esirgeme kurumu alır. Bilip susmak suça ortak olmaktır. Kardeşiniz size güvenip yardım istemiş. Değil kardeş tanımadığınız bir çocuk için dahi susamazsınız. 12 yaşındaki kıza öz babası bile yatarken gidip sarılmaz. Olay ortada, anneniz gibi başım ağrımasın diye susacak mısınız?

Annem 2 yıl önce bir evlilik yaptı .Annem 12 yaşındaki kız kardeşim ve o adam birlikte yaşıyorlar ben ise ayrı yaşıyorum.Adam iyi biri gibi her zaman her sorunumuzda her yardıma ihtiyacım olduğunda yanımızda oluyor yardımcı oluyor.Çok samimiyet kuramıyorum kendisiyle içten içe gıcık oluyorum ama annem kendisini çok seviyor ne söylesem annemde anneannemde direkt o adamı savunur.Bu sabah kardeşim bana geldi ve o adamın odasına geldiğini o yatarken arkadan sarıldığını ve özel bölgesinin ona değdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi .Anneme de söylemiş annem de adama söyleyince adam sadece bir baba gibi davranmaya çalışıyorum deyip kızmış şu an da annemlede kardeşimle de konuşmuyormuş.Açıkçası çok endişeliyim kardeşime mesaj atıyorum sürekli bir şey olursa bana söyle tekrar yaparsa diye yanında olabilsem keşke hep.Adam gereksiz samimi biri her zaman bana sarılır yakın olmaya çalışır kardeşimede öyle yaptığını düşünmüştüm ama özel bölgesi değdi deyince çok öfkelendim.Onu koruyamamaktan korkuyorum yanında her an olamamaktan…Annem ise adama toz kondurmaz o kadar kör kütük aşık ,bu durumda beni üzüyor.Aklımı yitireceğim adamla da annemle de konuşup uyaracağım başka ne yapabilirim bilmiyorum ama korkuyorum bu adam yine aynısı yaparsa katil bile eder beni Allahın cezası bana akıl verin ne yapayım
Adam bence bildiginiz sapık kardeşinizi uzak tutun annenizede çok yazık böyle bir devirde üvey babaya inanıyor öylemi

Yapmayın ya
Of çok zor bir durum ama burada annen en önemli kişi
O sizi özellikle kardeşinizi korumak zorunda
Kimse kimsenin babası annesi olamaz
Üvey baba Yerini ve sınırını bilecek
Ki öz baba bile 12 yaşınnda çocuğa arkadan sarılıp cinsel organını tövbe yav
Kardeşinizi bi götürün terapiste
Yalan niye söylesin
Ama duyduklarından gördüklerinden etkilenmiş olabilir mi
Malum dünya herkesin elinin altında iyisiyle kötüsüyle

Annem 2 yıl önce bir evlilik yaptı .Annem 12 yaşındaki kız kardeşim ve o adam birlikte yaşıyorlar ben ise ayrı yaşıyorum.Adam iyi biri gibi her zaman her sorunumuzda her yardıma ihtiyacım olduğunda yanımızda oluyor yardımcı oluyor.Çok samimiyet kuramıyorum kendisiyle içten içe gıcık oluyorum ama annem kendisini çok seviyor ne söylesem annemde anneannemde direkt o adamı savunur.Bu sabah kardeşim bana geldi ve o adamın odasına geldiğini o yatarken arkadan sarıldığını ve özel bölgesinin ona değdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi .Anneme de söylemiş annem de adama söyleyince adam sadece bir baba gibi davranmaya çalışıyorum deyip kızmış şu an da annemlede kardeşimle de konuşmuyormuş.Açıkçası çok endişeliyim kardeşime mesaj atıyorum sürekli bir şey olursa bana söyle tekrar yaparsa diye yanında olabilsem keşke hep.Adam gereksiz samimi biri her zaman bana sarılır yakın olmaya çalışır kardeşimede öyle yaptığını düşünmüştüm ama özel bölgesi değdi deyince çok öfkelendim.Onu koruyamamaktan korkuyorum yanında her an olamamaktan…Annem ise adama toz kondurmaz o kadar kör kütük aşık ,bu durumda beni üzüyor.Aklımı yitireceğim adamla da annemle de konuşup uyaracağım başka ne yapabilirim bilmiyorum ama korkuyorum bu adam yine aynısı yaparsa katil bile eder beni Allahın cezası bana akıl verin ne yapayım
Adam samimi değil sapık.Kız kardeşinizi yanınıza alın.Anneniz ne diyor bu duruma

Sosyal hizmetlere bildirmelisiniz ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalısınız. Siz yanınıza alamıyorsanız çocuk esirgeme kurumu alır. Bilip susmak suça ortak olmaktır. Kardeşiniz size güvenip yardım istemiş. Değil kardeş tanımadığınız bir çocuk için dahi susamazsınız. 12 yaşındaki kıza öz babası bile yatarken gidip sarılmaz. Olay ortada, anneniz gibi başım ağrımasın diye susacak mısınız?
Aaa bir üye yazınca baktım . Konu sahibi Ocak ayında meme protez ameliyatı olmuş . E bunu olacak kişinin ekonomik özgürlüğü de vardır . Kardeşini niye yanına almıyor peki?

Aaa bir üye yazınca baktım . Konu sahibi Ocak ayında meme protez ameliyatı olmuş . E bunu olacak kişinin ekonomik özgürlüğü de vardır . Kardeşini niye yanına almıyor peki?
Sorumluluğunu almak istemiyordur büyük ihtimalle. Üzücü ama en azından yetkilileri bilgilendirmek boynunun borçu. Aksi vicdana sığmaz. Çünkü bunu bile söylemek kardeşi için çok zordu. Şimdi kimsenin bir şey yapmadığını görünce adam iyice cesaretlenip ileri gidecek ve kız büyük ihtimalle bu sefer ses de çıkaramayacak. Hangimize öz babamız bile yatarken gelip arkadan sarıldı? Ne olduğu ortada.

İnşallah konu doğru değildir. Resmen odaya girip gece vakti arkadan sarılma filmlerdeki sahnesi gibi inşallah fakedir .12 yaşında oğlum var böyle konulari okumak çok üzüyor

Evet protez diye belirtmedim ama biliyorum orda yorumlaşmıştık isminden tanıdım,bende o süreçleri geçirdim diye .

Kardeşiniz yanlış anlamış olsa bile çok korkunc bilemiyorum siz ne yapsanız kardeşiniz yatılı yurda gitse biraz büyüyene kadar kaldığınız yerlerde pansiyon var şuan 6 sınıf olması lazım idareten iki yıl böyle ni
Anneye bak ya 12 yaşındaki çocuğu ortada bırakacak . Çocuk nereye gitsin ? Baba vefat etmiş annanne bile elin sapığının yanında. Yavru ne yapsın? Ergenlik çağında yaşadıklarına bak. Babanne dede vs yok mu konu sahibi , amcası halası vs var mı bu çocuğun? Onlara haber ver kurtarsınlar kızı o evden
Bu devirde akrabalar da güvenli değil duyuyoruz amcalar enişteler neler yapıyor en iyisi okul pansiyonu sadece kızlar bölümünde kadın öğretmenler nöbetçi oluyor konu sahşbi bunu araştırsın okul kapanmadan müdürlede görüşebilir

Back
X