• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey babanın garip hareketleri….

Evet protez diye belirtmedim ama biliyorum orda yorumlaşmıştık isminden tanıdım,bende o süreçleri geçirdim diye .
Protez olmasında vs sorun yok , sevgili problemlerini de anlatmış onda da sorun yok. Kişinin özel hayatı . Ama kardeşi konusunda bu kadar pervasız olması normal değil. Yetişkindir konu sahibi ameliyat olabildiğine göre. Tek oda da olsa bir evi vardır . Alır kardeşimi çıkardım o evden . Anne de geri almak isterse kızı polise giderdim

Yerim öyle sevgiyi, aşkı. Söz konusu kızım olacak ve ben aşk-sevgi koşturucam.

Yemin ederim gökten hızır inse adamı çiğ çiğ yerim. Şeyini koparır ağzına tıkarım. Evlat herşeydir ya! Anneniz anne değil!

Senin bu sakinlik de beni çıldırttı orası ayrı. O evlerini başlarına yıkar, sonucu ne olursa olsun kardeşimi oradan alırdım. Görüyorum ki kardeş de kardeş değil.

Protez olmasında vs sorun yok , sevgili problemlerini de anlatmış onda da sorun yok. Kişinin özel hayatı . Ama kardeşi konusunda bu kadar pervasız olması normal değil. Yetişkindir konu sahibi ameliyat olabildiğine göre. Tek oda da olsa bir evi vardır . Alır kardeşimi çıkardım o evden . Anne de geri almak isterse kızı polise giderdim
Biliyorum kendi şahsi ameliyatı diye belirtmedim hatta şimdi baktım DM den de yazışmışız 1 Mayıs 2025 te ,şu an buraya neden cevap vermiyor acaba ,bir gönderide yurt dışında yaşadığını belirtmiş ayrıca .

Biliyorum kendi şahsi ameliyatı diye belirtmedim hatta şimdi baktım DM den de yazışmışız 1 Mayıs 2025 te ,şu an buraya neden cevap vermiyor acaba ,bir gönderide yurt dışında yaşadığını belirtmiş ayrıca .
Öyleyse baba tarafına bilgi vermeye mecbur. En kötü hala amca bu sapık üvey babadan iyidir. Belki yanlarında kalmaz ama devlet yatılıya yerleştirilir kuzu. Arada evci çıkar vs. Belki de bakacak yaşta bir babanne vardır bilmiyoruz ki

Yerim öyle sevgiyi, aşkı. Söz konusu kızım olacak ve ben aşk-sevgi koşturucam.

Yemin ederim gökten hızır inse adamı çiğ çiğ yerim. Şeyini koparır ağzına tıkarım. Evlat herşeydir ya! Anneniz anne değil!

Senin bu sakinlik de beni çıldırttı orası ayrı. O evlerini başlarına yıkar, sonucu ne olursa olsun kardeşimi oradan alırdım. Görüyorum ki kardeş de kardeş değil.
Rabbim büyük konuşturmasın da böyle bir olayı kızımdan duyayım parçalarım o adamı . Polise ihbar ederim hemen de üstüne . Evlat bu ya. Erkek çocuklara bile neler yapıyorlar . Kız çocuğu olan kadın evlenirken 1000 kere düşünmeli.

çocuk neyi yanlış anlamış olabilir ki, kız çocuğunun uyuduğu odada üvey babanın ne işi var? Uyurken sarılmasından bahsetmiyorum bile
Ergen kızım var odasına kapıyı tıklatıp giriyoruz . Babamız da öz . Ama ergen uyurken gidip sarılmıyor . Uyanıkken yapıyor. Adamın niyeti kesinlikle kötü . Kız biraz da gelişkin vücutlu ise göz koymuştur . Daha da büyümeden kızın yaşı, bir çare bulunmalı acil. Travma olmadan kız da acil çare.

Konu sahibinin okuyup yazmaması ve emoji skorunun -2 olması düşündürücü
Ne alakası var hanımefendi neden bana karşı bir şüphecilik bir kötü yaklaşım içerisindesiniz?Tek tek herkese cevap vermem imkansız içim gücüm var okuyorum sadece fikirleri dinliyorum .Korkuyorum ne yapacağımı bende bilemiyorum baba tarafı evet var ama annem evlendiği için hepimize kızıp bütün bağladı kopardılar annem evlendiği süreçte babamla ayrıydılar babam kanser hastasıydı.Size oturup burada tek tek hayat hikayemi anlatamam bilmediğiniz hayatlar hakkında yorum yapmayın .Türkiyede bile yaşamıyorum , yaşadığım ülkede dili bile iyi bilmiyorum nereye gitmeliyim ne yapmalıyım ailem destek olur mu hiç bir şey bilemiyorum anladınız mı? Buradan da bir akıl almak amaçlı yazdım yazılanları okuyorum ona bile kötü bir düşünceyle yaklaşıyorsunuz.

Şu hareketi öz baba ve erkek kardeş bile yapsa art niyet ararım. Gece kapısını kitlesin diyeceğim ama bu adam banyo, tuvalet ve odasına da kamera vs yerleştirir. Abartı geliyor düşüncelerim ama olmayan bir şey değil.

Anne tarafından tık yoksa baba tarafına gitsin. Baba tarafı üvey babayla çocuğun aynı evde kalmasına razı mıydı? Elin yabancısı bir nevi.

Aaa bir üye yazınca baktım . Konu sahibi Ocak ayında meme protez ameliyatı olmuş . E bunu olacak kişinin ekonomik özgürlüğü de vardır . Kardeşini niye yanına almıyor peki?
Çalışmıyorum ekonomik özgürlüğüm yok anneanemle birlikte yaşıyorum.O da hasta ve ona bakıyorum .Bu konuyla meme protezi mi nereden bağdaştırdınız?Yıllardır hormonel sebeplerden olmayan göğüslerime protez taktırdım o an elime bir para geçmişti onunla rahatlamışsınızdır umarım şu andan da okuyorum çalışmıyorum

Ne alakası var hanımefendi neden bana karşı bir şüphecilik bir kötü yaklaşım içerisindesiniz?Tek tek herkese cevap vermem imkansız içim gücüm var okuyorum sadece fikirleri dinliyorum .Korkuyorum ne yapacağımı bende bilemiyorum baba tarafı evet var ama annem evlendiği için hepimize kızıp bütün bağladı kopardılar annem evlendiği süreçte babamla ayrıydılar babam kanser hastasıydı.Size oturup burada tek tek hayat hikayemi anlatamam bilmediğiniz hayatlar hakkında yorum yapmayın .Türkiyede bile yaşamıyorum , yaşadığım ülkede dili bile iyi bilmiyorum nereye gitmeliyim ne yapmalıyım ailem destek olur mu hiç bir şey bilemiyorum anladınız mı? Buradan da bir akıl almak amaçlı yazdım yazılanları okuyorum ona bile kötü bir düşünceyle yaklaşıyorsunuz.
Başka üye yazdı yurtdışında sanırım diye . Öyleyse siz yetişemezsiniz mutlaka baba tarafına ulaşın. Sevmiyorlarsa annenizi sevmiyorlardır . Torunlarını severler yahu. 12 yaşında kıza yardım edin yoksa ömür boyu vicdan azabı çekersiniz bir abla olarak. Bu kadar tecrübeli üye adam sapık diyor . Annenizin size yapacağı tepkiden de korkmayın lütfen . Babaanneye dedeye vs ulaşıp anlatın .

Çalışmıyorum ekonomik özgürlüğüm yok anneanemle birlikte yaşıyorum.O da hasta ve ona bakıyorum .Bu konuyla meme protezi mi nereden bağdaştırdınız?Yıllardır hormonel sebeplerden olmayan göğüslerime protez taktırdım o an elime bir para geçmişti onunla rahatlamışsınızdır umarım şu andan da okuyorum çalışmıyorum
Sizin anlama yı ben anlamadım . Sorun yok protezde vs de yazdım zaten. Ben sizi tanımıyorum bile . Bir üye yazdı protezi sohbet etmişsiniz . Protez yaptıranın ekonomik gücü de vardır tezini sundum . Siz bana tepki vereceğinize annenize verin üvey babanıza verin o tepkiyi .

O annanne nasıl razı oluyor peki bu olaya ? Ailece biraz tuhafsınız üzgünüm ama gerçekler bunlar.

Gene biz üyeler suçlu olduk pes. Tanımadığımız bir yavru için çırpınıyoruz neler yapılabilir diye ama yok abla bile bizi suçluyor . Sapık damadı çok seven annanne ile beraber şu anda da . Sen sus ben sus o sussun , hep bu çocuklar böyle böyle istismara maruz kalıyor .😡🙁

Gene biz üyeler suçlu olduk pes. Tanımadığımız bir yavru için çırpınıyoruz neler yapılabilir diye ama yok abla bile bizi suçluyor . Sapık damadı çok seven annanne ile beraber şu anda da . Sen sus ben sus o sussun , hep bu çocuklar böyle böyle istismara maruz kalıyor .😡🙁
Ben size suçlu musunuz diyorum .Bütün hayatımı incelemeye başladınız protez yaptırmış vs dedikoducu kadınlar gibi .Bende kardeşimin hayatını düşünüyorum o yüzden burada konu açtım ben neden suçlanıyorum onu hiç anlamadım .Kardeşim bize gelmek istemiyor defalarca gel kal dediğimiz zamanlar oldu genelde de ev harici bi yerde kalmak istemiyor .Anneannem razı değil inanmıyor inanmak istemiyor söyleyin ben ne yapayım

Ben size suçlu musunuz diyorum .Bütün hayatımı incelemeye başladınız protez yaptırmış vs dedikoducu kadınlar gibi .Bende kardeşimin hayatını düşünüyorum o yüzden burada konu açtım ben neden suçlanıyorum onu hiç anlamadım .Kardeşim bize gelmek istemiyor defalarca gel kal dediğimiz zamanlar oldu genelde de ev harici bi yerde kalmak istemiyor .Anneannem razı değil inanmıyor inanmak istemiyor söyleyin ben ne yapayım
Kardeşinizi ne yapıp edip bir terapiste götürmeniz şart madem kimse inanmıyor.

Bir kez daha okuyun ben yazmadım protezi . Ameliyat olduysa protez 18 den büyüktür demek istedim . İş sahibi de olabilir demek istedim . Siz de ergen olamazsınız demek istedim . Kardeşiniz için ne yapmayı düşünüyorsunuz onu tartışalım ? Benle kişisel tartışınca ne olacak ki ?çocuğun isteğine bırakılacak bir konu değil. Baba tarafına söyleyin olanları .

Bu çok sevecen, samimi ilgili adamın evlenmek için anneniz gibi küçük yaşta kızı olan bir kadın seçmesi herkese şirinlik yapması tesadüf değil. Bu profilde amacına uygun davranıyor.
Güvenilir görünmesi lazım sonrasında bunu masumiyetlerine delil olarak kullanıyorlar.
Küsüp kendini geri çekmesine aldanmayın plan yapacak, fırsat kollayacak. Bir daha yapmamasını temenni etmek çok iyi niyetli.
İsterse odasını kilitlesin anneniz aklı bir karış havada davrandığı müddetçe dibinde otururken -özür dilerim- masa altından bile taciz edebilir.

Aynı ülkedeyseniz polise başvurun prosedürler başlasın. Farklı ülkedeyseniz kız kardeşiniz belki karakola gidemez ama okul rehberliğine anlatsın onlar da yönlendirirler. Evin içinde değilsiniz ve kardeşiniz küçük. Bu iş boyunuzu aşıyor bıçak sırtı bir konu kendi başınıza halldemezsiniz mutlaka şikayet edin, hasır altı olmasın.

Daha neler ya okurken fenalık geçirdim. Kardeşim istediği kadar istemiyorum desin böyle bir durumda onu mutlaka yanıma aldırırdım. Ya da esirgeme kurumuna kadar başvururdum. Gece yanına gelmesi sadece bildikleri olay. Kız giyinirken kapı deliğinden baksa farklı şeyler yapsa hiç belli olmaz bu iş.

Back
X