Sizin baş edeceğinize inanıyor
Ya da tembel olabilir
Ama genel manada iletişim sorun sanırım
Aynen bu .kendi evleri var ben kiraciyim balkon 10 metrekare .guneslik yaptir diye baski yaptilar.idare edelim kredi var diyorum yok.yaptirdik mecburen.kendileri hala yaptiracak yalan yaniEvet iletişim sıkıntılı.Hiçbişeye karışmayayım herşeye yorum yapayım beğenmeyeyim modunda.Bişeyim eksikse en pahalısını al mesajı sürekli
Beklentiler içinde yaşamayın.
Aslında böyle anneler yok değil çok duymaya başladım böyle şeyleri.herkesin yapısı bir olmuyor sanırım.sonucta senin annen de böyle kabullenmekten başka çare yok.ama seni mutlaka çok seviyordur anne sonucta
Tam tespit işte.Sanki eksik kalmış gençliğini yaşıyor .Çocukları evlendirip
Eksik kalan hayatlarını yaşamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum böyle annelerin
Benim annem de öyle
Varsa yoksa komşuları
Sizin anneniz yine çocuğa bakmaya teklif etmiş
Benim annem torunda sevmez
Bırakın öyle mutlu oluyorsa karışmayın
Belli ki gençliğinde evliliğinde yapamadıkları şeyler içinde kalmış
Ama hiç güzel bir durum değil
İnsan hangi yaşta olursa olsun
Annesinin manevi desteğine ihtiyacı oluyor
Aynen bu .kendi evleri var ben kiraciyim balkon 10 metrekare .guneslik yaptir diye baski yaptilar.idare edelim kredi var diyorum yok.yaptirdik mecburen.kendileri hala yaptiracak yalan yani
Benim annemde ilgisizdir.
Esim 6 aylik yurtdisi gorevine gitti, arada yazdi sadece nasilsiniz o kadar.
2 cocugun var 1 haftaligina gelip destek olayim bile demedi.
Cunku babamsiz hicbirsey yapmaz.
2 kere dogum yaptim.
Kirkim ciktiktan sonra babamla 10 gunlugune gelip gittiler, misafir gibi el gibi.
Uzun kalsin istedigimden degil, 2. Yi dogururken bari olsaydi buyuk cocuguma bakardi bikac gun.
Buyugume arkadaslarim bakti ilk 5 gun cunku hastaneden 1 hafta cikarmadilar beni.
Annem calismiyor gelebilirdi.
Kv calistigi icin izin almasi surdu biraz.
Bu ve buna benzer olaylar aile hayatimi etkiliyor benim.cunku esim aptal denecek saf kullanildigimizi defalarca anlatmama ragmen yinede onlari mutlu etmeye cabalarÖyle yapayım diyorum hep.Takmıyorum ama karşıdan beklenti gelince üzülüyorum.Benm en çok istediğim de manevi destek o da yok ona bozuluyorum
Evet bi de garip olan şu ;arkadaşlarının çoğu benm yaşlarımda.Onların herşeyiyle ilgileniyor,dertleniyor
Tam tespit işte.Sanki eksik kalmış gençliğini yaşıyor .
Evet.Benm de ev kira değil,kayınpederin.Kapakları değiştireyim dedim daha uygun diyor ki arkadaşım 40bine yaptırmış harika.
İş kendine bakınca da mesela geçen dedi ki bizim çocukların söz nişan arası kurbana gelmesin de koç almayız geline.Benm için dana ister nerdeyse
Benimki hic gelmedi taburcu oldugum gun iki cocukla eve gonderdi.dikislerim sisti acildi aglamaktanBenim annemde ilgisizdir.
Esim 6 aylik yurtdisi gorevine gitti, arada yazdi sadece nasilsiniz o kadar.
2 cocugun var 1 haftaligina gelip destek olayim bile demedi.
Cunku babamsiz hicbirsey yapmaz.
2 kere dogum yaptim.
Kirkim ciktiktan sonra babamla 10 gunlugune gelip gittiler, misafir gibi el gibi.
Uzun kalsin istedigimden degil, 2. Yi dogururken bari olsaydi buyuk cocuguma bakardi bikac gun.
Buyugume arkadaslarim bakti ilk 5 gun cunku hastaneden 1 hafta cikarmadilar beni.
Annem calismiyor gelebilirdi.
Kv calistigi icin izin almasi surdu biraz.
Bu ve buna benzer olaylar aile hayatimi etkiliyor benim.cunku esim aptal denecek saf kullanildigimizi defalarca anlatmama ragmen yinede onlari mutlu etmeye cabalar
Benimki hic gelmedi taburcu oldugum gun iki cocukla eve gonderdi.dikislerim sisti acildi aglamaktan
Seni anliyorum.daha bu sabah yegenim geldigi icin kahvaltiya gittik.kizim perdeyi acdi diye aptal gerizekali diye bagirdi ablam cocuga annem agzini acip tek laf etmedi neymis sarkmis kicini goreceklermis zaten 4.kat onunde ev yok yol var kim ne gorecek gorse ne yapacak.kahvalti etmeden geldik geri kizim aglamaktan helak oldu.agladim bende neden bunu yaptiriyorum tavrimi koymuyorum diye.esimi cok seviyorum ama bizim gibi insanlar sanirim ilerde bosanirsam yada esim vefat ederse ortada kalirsam gidecek kapim yok diye korkuyoruz.mesela gecen gun kuafore gitmek istedim sadece kesim icin boya falan yok.iki ablam ve anneme sadece kucugu biraktim 2 yasinda buyuk olani aldim.kesim bitmeden getirdiler agliyo durmuyor diye ama kurban gunu kurbana goturdum yine biraktim mecburen bu defa kendi isleri yapilacak ya tam 7 saat baktilar.kiymalarida cektirdim benimle isleri bitince yani arabayla bu sabah bu muameleyle karsilastim.seneye yine ayni.sadece kendi istediginde gidebiliriz onun disinda tavirlar belliBenm eşim de bana saf olma diyor.Sana davranılan gibi davran anlarlar diyor ama yapamıyorum.Denedim ama anlamıyor annem.Her saçmalığı bana yıkıp beni umursamamasının farkındayım ama :/
Allah akıl versin hepimizinkine.Dicek şey bulamıyorum.
Ancak tribünlere oynuyor benm annem.Aslında oynamak değil de içinden bu kadarı geliyor heralde.Gençliğinden beri aman insanlara iyi gözükeyim derken hayat felsefesi yaptı artık.Ergenler gibi anlık mutluluk muhabbet arıyor.Bi arkadaş grubu dağılsın yenisini kuruyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?