Üvey evlat değilim ama

Beklentisz yasa, boşver kadın takıldım kafasına göre.

Bana karışmayı bıraksa yetecek artık da.Ankastre aldım düğmesi basitmiş,duruşu şöyleymiş.Daha pahalı alabilirmişim.Sen alsaydın o zaman dedim.

Eşim sabah akşam arazide,ben çalışıyorum onun dediğine de kıyamadım paraya.Biz ödüyoruz sonuçta.Herşeyin pahalısını alacakmışım herşeyin.Bıktırdı bu konuda

Anladım zaten bundan sonra demem de.Ancak gelip eşyalara baksın paralarını sorsun.

Kv he fişe koşturuyor, anne üretebildiğini yardımcı olmuş anlamadım siz herkes aynı anda mı etrafınızda pervane olsun istiyorsunuz, bende 6 aylık bebek ile taşındım kv geldi yerleştirme derken 1 haftada bitti işimiz hayır Herkes etrafınızda mı olsun bu mudur

Hayır yanlış anlamışsınız ,kimsenin koşmasına gerek yok.Ben yaptım terör bölgesinde bebeğimle 2 ay yalnız yaşadım kimseye de bişey demedim.

Mesele yardım değil sormaması.Alınan herşeyin de fiyatına karışması.

Bir de yalnız derken bebeğiniz ve sizse iyi baş etmişsiniz.Eşiniz varsa yalnız değilsiniz.

İnsanlar birbirini neden tersler anlamam.Bebeğinize sağlık sıhhat ailecek de mutluluk dilerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…