Seni anliyorum.daha bu sabah yegenim geldigi icin kahvaltiya gittik.kizim perdeyi acdi diye aptal gerizekali diye bagirdi ablam cocuga annem agzini acip tek laf etmedi neymis sarkmis kicini goreceklermis zaten 4.kat onunde ev yok yol var kim ne gorecek gorse ne yapacak.kahvalti etmeden geldik geri kizim aglamaktan helak oldu.agladim bende neden bunu yaptiriyorum tavrimi koymuyorum diye.esimi cok seviyorum ama bizim gibi insanlar sanirim ilerde bosanirsam yada esim vefat ederse ortada kalirsam gidecek kapim yok diye korkuyoruz.mesela gecen gun kuafore gitmek istedim sadece kesim icin boya falan yok.iki ablam ve anneme sadece kucugu biraktim 2 yasinda buyuk olani aldim.kesim bitmeden getirdiler agliyo durmuyor diye ama kurban gunu kurbana goturdum yine biraktim mecburen bu defa kendi isleri yapilacak ya tam 7 saat baktilar.kiymalarida cektirdim benimle isleri bitince yani arabayla bu sabah bu muameleyle karsilastim.seneye yine ayni.sadece kendi istediginde gidebiliriz onun disinda tavirlar belli
Yok annem acik acik soyledi.bosanmaya kalkma sakin ablanlarla gecinemiyosunuz iki cocukla sigamazsin dedi.tamam dedim.allah kocama uzun omur versin.iki kizina ev aldi bana gelince tum sozlerinden vazgecti cok doluyum senden cok daha zor benim hayatim.soyle dusun ki esim geldi ve baskasina asik oldum dedi.iki cocukla gidecek yerim yok.biraz buyuk olsalar neyse cslisirim ama kucukler.siz bakin calisayim dedim parasiyla tamam dediler ise baslayacagim gun vazgectilerNe zor ya.Ben boşanırsam ya da eşimi kaybedersem Allah korusun.Yanlarına alırlar ama ben istemem herhalde.Kendi ailemizle nasıl böyle olabildik anlamıyorum
Evet iletişim sıkıntılı.Hiçbişeye karışmayayım herşeye yorum yapayım beğenmeyeyim modunda.Bişeyim eksikse en pahalısını al mesajı sürekli
Yok annem acik acik soyledi.bosanmaya kalkma sakin ablanlarla gecinemiyosunuz iki cocukla sigamazsin dedi.tamam dedim.allah kocama uzun omur versin.iki kizina ev aldi bana gelince tum sozlerinden vazgecti cok doluyum senden cok daha zor benim hayatim.soyle dusun ki esim geldi ve baskasina asik oldum dedi.iki cocukla gidecek yerim yok.biraz buyuk olsalar neyse cslisirim ama kucukler.siz bakin calisayim dedim parasiyla tamam dediler ise baslayacagim gun vazgectiler
Off üzülme
Peki eşinizin ailesi de aşırı ilgili ve düşkünse, size değil tabi kendi çocuklarına. O zaman ister istemez bir gönül kırıklığı, karşılaştırma hatta onları sevememe olmuyor mu? Yani asıl merak ettiğim bu kısım çok zor. Onunla nasıl naş ettiniz? Evli olmasam mesela ben de önemsememeyi başarırdım ilgisizliği . Fakat diğer türlü çok zor.Beklentiniz olmasın kimseden daha mutlu olursunuz. Benim ailem de ilgisiz, soğuktur hep. Ben umursamam, umursamamayı öğrendim. En iyisi bu..
Evet biraz ferahla uzulme diye anlattim bunlariÜzüldüm Allah akıl fikir versin eşine de ailene de ya.Senin yanında benm derdim Yok gerçekten
Peki eşinizin ailesi de aşırı ilgili ve düşkünse, size değil tabi kendi çocuklarına. O zaman ister istemez bir gönül kırıklığı, karşılaştırma hatta onları sevememe olmuyor mu? Yani asıl merak ettiğim bu kısım çok zor. Onunla nasıl naş ettiniz? Evli olmasam mesela ben de önemsememeyi başarırdım ilgisizliği . Fakat diğer türlü çok zor.
Evet biraz ferahla uzulme diye anlattim bunlari
Bide benimkilere bak dimi milosBebegi almayi teklif etmis daha ne yapsin , bence en buyuk yardim o
Aynen kuzum :)Bide benimkilere bak dimi milos
Cevap için teşekkürler ederim. Eşin kendisi de ailesine en az onlar kadar düşkünse sorun oluyor maalesef. Yani eşlerden biri diğerini kol kanat görürken, diğer eş ailem de ailem diyorsa. Ailem sözünü hep onları anlatmak için kullanıyorsa büyük sorun ve kalp kırıklığı olur. İnşallah herkes kendine denk insanlarla yuva kurar.Anladım. Ben evli değilim fakat sevgilim var. Ailesinde kaldığım zamanlar oldu. Çocuklarına karşı bağlılar, ilgililer dediğiniz gibi. İnsan ister istemez diyor keşke benimkiler de böyle olsaydı diye. O kadar saçma ki kadının üşür belki diye üstümü örtmesine duygulanmıştım ben. Kendi annemden hiç görmedim. Sonra ona karşı da mesafe girdi aramıza. Bu yaştan sonra anne şefkatine ihtiyacım yok diye düşündüm. Bebekken, çocukken muhtaç oluyoruz. Sonra zaten kendimizi yönetmeyi öğreniyoruz. Artık eşe ihtiyacım var o destek, o kapatıcı diye bakıyorum. Siz de ailenizin açığını eşinizle kapatmaya çalışın. Kadınların öz çocukları tabii ki ilgilenecekler. Biz ayrı, onlar ayrı.
Cevap için teşekkürler ederim. Eşin kendisi de ailesine en az onlar kadar düşkünse sorun oluyor maalesef. Yani eşlerden biri diğerini kol kanat görürken, diğer eş ailem de ailem diyorsa. Ailem sözünü hep onları anlatmak için kullanıyorsa büyük sorun ve kalp kırıklığı olur. İnşallah herkes kendine denk insanlarla yuva kurar.
Üzülmemeye çalışıyorum sağ ol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?