- 14 Kasım 2012
- 1.069
- 94
- 93
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
tabi küçükken insanların içinde bazı seyler kalıyor ama dahada kötü olabilirdi biliyosun dimi ? annen şimdi nerede nasıl ?ve baban öldümü ?
benimde ailemin durumu çok iyiydi canım ama benim annem babam ilkokul mezunu benimd ehiç pijemam olmamıştı mesela , ah benimde içimde nasıl yaradır bende ne olmadıysa istiyorumki cocugumun olsun dahafa fazlası olsun
buarada seninde oğlun varmış benim annemlerde ben küçukken calısıyordu bana 9 yas buyuk abım bakıyordur ıste doke saca
cokta uzme kendını bak bazı seylerı degıstıremıyor ınsan degıstıremedıgı gıbı her zaman baska orneklerıde var
bence bu konuyu kapatalım uzulmeyelım
evet baba hala yaşıyor 85 yaşında annemle beraber ve ben ona herşeye rağmen kinlenmedim bir tek beni dövmüştü evde.. herşeye rağmen onu bırakmadık geçen ay kalp krizi geçirdi ambulansla giderken bana ne olur gel beni yalnız bırakma kızım dedi ..ve ben bi an olsun yalnız bırakmadım onu..ölene kadarda bırakmam.. gözünü açınca ne dedi biliyor musun ..senin ayağına paspas olurum kızım sen cennetliksin inşallah Allah sana cennetini versin dedi..ve ben alacağımı aldım ondan..