- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
İnsanları rahatsız ettıgım falan yok, bazıları konunun dısına cıkmaya basladı ya da konuyu mu anlamak ıstemıyor anlamadım.
2.si bende evlatlık olabılırdım kaldı ki değilim ama babam üvey ve kucuklukten beri beni yetıstıren buyuten o her zaman uvey oldugunu bıldım hıcte dunyam yıkılmadı. Çok sevıyorum.
İnsanların hayatlarını bılmeden yargılamak bu kk ne ozel bırsey sanırım. Cunku ne zaman boyle bır fıkır alma konusu acılsa konuyu acan kişinin fıkrı sabote edılmeye calısılıyor.
Dedıgım gıbı Türk milleti sabıt fıkırlı hayal dunyasında yasamayı seven bir millettir. Bundan bu kadar kadın kocam benı sevıyor dıyerek yedıgı dayaga ragmen gıkını cıkarmıyor. KK'de de bunu sıklıkla goruyoruz.
Ne olursa olsun kimsenın bır cocugun hayatını her ne sekılde olursa olsun ıyı nıyetli de olsa yalanlarla kurması ve kandırması söz konusu olamaz. Bu ben bakkala gıttım deyıp arkadasa gıtmek gıbı bır yalan değildir bu hayati bir yalandır.
Eger benım annem babamın uvey oldugunu sonradan pat dıye soyleseydı o yıkımı yasardım lakın bana konusmaya basladıgımdan ıtıbaren hep soylemıs alıstıra alıstıra ve ben hep oyle bıldım. Şimdi öz babam arayıp sormak ıstıyor telefona dahı bakmıyorum cunku benım babam benı buyutendır.
Bu işler kanla canla olsaydı öz kızına tecavuz eden baba. öz oglunu öldüren anne olmazdı.
Sırf egoları ugruna ınsanların bu tarz yalan soyleyıp cocukların yıkım yasamasını onaylamıyorum. Bu dogru değil ve dogru olarak yansıtılamaz. Dogru birdir 2 değil. Teşekkürler.
her cocuk farklidir, kendimizi her cocuk gibi kiyaslarsak oohh oohhh:)