Mrb bnm en buyuk sorunum esimin ailesiyle biraz uzun ve karisik olcak k.bakmayin. Esim bebekken öz halasina evlatlik verilmis,onun cocugu olmadigi icin ve eside vefat ettigi icin esimi yanina yurtdisina aliyor..esim herseyi biliyor anne diyor ztn o kadina,biz tanistigimizda cok anormal gelmisti cunku esim babasinin soyadini tasimiyor ve ailesi baska isimle cagiriyor kimlikte baska yaziyor bnada kimlikteki gibi tanitti kendisini nyse..biz cok sevdik birbirimizi ama farkli sehirlerde oturdugumuz icin 3 ay icinde aileleri tanistirdik.. Annesi yani aslinda halasi beni tanistik tanisali istemedi yok memleketim farkliymis yok cok dominantmisim halbuki hic saygida kusur etmiyodum ama o turkiyeden koyden birini istiyomus ogluna okumamis olcak yurtdisina gelip calisip bunun eline parayi saycak nyse biz cok zorluklarla evlendik kendi gelinligimi bile gitti kafasina gore diktirdi aldi geldi ses etmedim seviyorum esimi diye ve evlendikten snra braber yasicaktim yani o kadin,esimin kendi babasi annesininde kardesi oluyorya,esimin erkek kardesi cunku onuda evlatlik almis..ama evlendikten iki hafta snra gecenin 1nde camasirlarimi posete koyup camdan esime firlatarak kactik cunku bna yapmadigini birakmadi bicak cekti,iftira atti,kapimizi dinledi,yedigime ictigime karisti o senin kocan degil birak git bile dedi..bizde kactik hatta o sehirden bile tasindik kocam isteme istemeye benm buyudugm sehire yakin tasindi..ama o kadinin serrinden hala kurtulamiyorm hamileydim Allah cocuyla oglumu kurtarsin o kiz masada kalsin demis bnm icin..cocugm simdi 8aylik oldu hala gormediler ama trye gitcez mecburen esimin öz annesini gormeye o kadin orda olmicak olursa cikar gideriz diyor esim ama bn cok korkuyorum sinirlerim bozuluyor sizce trye ailesinin yanina gitmelimiyim yada cocugumu gosteriyimmi annesine yani halasina