Uvey kv belasi...

Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???

bircok arkadas belirtmis, ben de eksik kalmak istemedim ki; terbiyesizsiniz.
kayyum valide kavramindan nefret ediyor olmama ragmen uslubunuz beni bile irite etti.
"babamiz" dediginiz kisinin hayat arkadasina dangoz - yani mal - deme haddine nereden ulastiniz?
esinizin kendince sebepleri vardir bu hanim ile gorusmemek icin. babasinin kendince sebepleri vardir evladiyla mesafeli olmak icin ve bu hanimin yasanmisliklari vardir evlatlarindan bi haber olmasina sebebiyet veren... peki sizin neyiniz var?
eski konularinizda surekli bir kiyamet, bu konunuzda daimi bir nezaketsizlik.
biz bilemeyiz gitmeniz mi gerek, gitmemeniz mi... ancak bildigim tek sey uslubunuzu ve dolayisiyla kendinizi bir nebze gelistirmeniz evladiniz icin.
yoksa yarin inanin hic hos olmayan anilar biriktirirsiniz.

Bence eşiniz de geçici bir sinirle söylemiştir muhtemelen. Şimdilik kararına saygı duyun derim, baktınız küslük çok uzadı, olmadı o zaman bir adım atarsınız, ama gittiğinizde de artık ziyaretlerinizi daha kısa tutar, tatsızlık yaşanmaya pek fırsat vermeden de kalkarsınız.

Eşinizi de bu çirkin sözlerle dolduruyorsunuzdur diye düşündüm nedense, öyleyse adam tabi ki gitmek istemez :KK51:

Ayrıca konunuzu çözene kadar da şaşı olacaktım. Lütfen biraz imlaya dikkat edin, hatta düzenleyin konuyu rica ederim. Sizin yazdığınız şekliyle bir lisan yok! Biz de telefondan yazıyoruz ama yeni kelimeler türetmiyoruz. Buradaki insanlar sizin her gün mesajlaştığınız kankalarınız değil. Hadi arada böyle bir yorum gelince okumuyor geçiyorum artık ama, konuyu okuma niyetiyle girip çözmeye çalışmak da çok can sıkıcı :işsiz:

Son düzenleme:
Uslup uslup uslup!
Nasıl bir anlatım tarzı bu anlamak mümkün değil. Sizene kadının pijamasından,pijama giymese süslense bu seferde bu yaşta süsleniyor diyeceksiniz belli ki zira hoşlanmıyorsunuz bu kadından,olabilir,kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Eşiniz zaten gitmeyelim diyormuş,peki sorun ne ,gitmezsiniz olur biter. Sanki bir konu açayım şu kadını bir gömeyim,hırsımı alayım,sonuna da bir soru iliştireyim der gibisiniz.

Siz kadına takmışsiniz sizene pijama giymesinden, sizene ailesı ile ilişkilerinden.

Allah razi olsun demeniz lazım iyi kötü hasta ve yaşlı bir adama bakıyor

Bazı hitaplarınız çok rahatsız edici dangaloz, gebertesim geliyo vs.
Eşiniz gitmeyelim demiş e kadın da rahatsız ediciymiş gitmeyin, arada arayın dedeyi çaya davet edin gelsin torununu sevsin gitsin.
Hem evlerine gitmemiş olursunuz böylece üvey kvniz pijamasıyla gezebilsin evinde. :kahve:

Dede 73 yaşında miras peşinde galiba gelin hanim. O sebeple sanki kocası gitmeyelim dedikçe Dango kV yi göresi geliyor

Kadının çocuklarına anneliği kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca yine de eşinize bakmış,kabul etmiş nasıl insanlar var evlenince ben bunu ninesine şuna buna yollarım diyen,şiddet uygulayan ama kadin oğlana bir şey dememiş haliyle eşiyle istediği rahatlığı da yaşayamamıştır çocuk var diye,bunu size durmadan söylüyorsa sürekli gelmeyin diyedir rahatsız oluyordur.
Burda sevdiğimiz adamın çocuğu deyip Tamam desekte bi süre sonra hepimize batar zaman zaman illaki.
Kadın eşinizin varlığına susmuş,eşiniz çektirmiş bunu da gururla söylüyor( kimse kimsenin çocuğunun şımarıklarına Tamam demez kendi Çocuğumuza bile kızarken)
Kayınpeder parkinson hastası ama yine kadın adama bakıyor bu kadın mı suçlu?
Kadın olmasa adamı evinize alır mısınız?
Size sürekli evde dolaşan birinin varlığı rahatsız etmez mi?bi deneyin.
Ayrıca adam çocuk değil öyle biri dedi diye soğumaz,yaşlılar zaten aramaz aranmayı bekler.
Gitmeden de ararsınız.
Dede zaten torun diye yansa torunumu getirin der.
He kadının yerinde olsam böyle hitap eden birini eve sokmam.
Kocanız annesinden sonra başka kadını istememiş olabilir gitmek istemeyebilir size ne ki

Anne olmak dogurmak degildir!kopek de dogurur ve bazi insanlardan daha annedir bunu herkes bilir bu 1. 2 annelik bilmedigi icin babayla oglun da aile kavramini silmeye calisiyo. 3. Ben kizim olduktan sonra esimle kavga ederken bile ben kizima nasil asiksam annesi de ona o sekilde asikti ama artik bi annesi yok gozuyle bakip geri adım atarim. . baba değilim ama eminim babalik da basit degildir...

Köpek doğrunca anne köpek oluyor zaten. KV nin seni cekememesi gayet normal. Çekilecek çile değilsin valla.

Eşin gitmek istemiyormuş işte sende gitmeyiver. Niye bu kadar sorun ettin. Benimki de dese keşke gitmeyelim diye..

hemen profilinize baktım 15 yaşında msınız diye? 28 yazıyor. pek bi yazım hataları neden??

ayrıca eşiniz gitmek istemiyor, kadın da gelmesini istemiyor. size laf söylemek düşmez ki. ayrıca sizin de kadına saygınız yok. boşuna olay çıkarmayın.

belki kayınvalideniz evladıyla mecburiyetten ayrı kaldı. ne yaşadıklarını, başlarına ne geldiğini bilmiyorsunuz ki.
sizin de çocuğunuz varmış. resmen kadını kınıyorsunuz. büyük konuşmaktan kaçının lütfen.

kadın evde huni takıp dolaşmak istese bile size ne ? ilgilendirir mi ?

kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Üvey olduğu için zaten kalkıp sizin üzerinize bir baskı yaratacağını düşünmüyorum.
Herkesin anneliği kendine fakat lakait bir anlatımınız olmuş.
Baba ile oğul arasında zaten çok sıkı bir bağ yoksa, 2-3 haftada bir gitmenizde fayda var.
Yok illa ben gitmek istemiyorum derseniz de, siz davet edersiniz kayınpederinizi arada bir gelir yemeğe veya çaya.

Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???
Sonuç itibariyle iyi veya kötü eşine annelik yapmış.Kendin söylüyorsun eşim çok çektirmiş.
Kadının pijamalı olup olmaması,evlatlarıyla ilgili bağı kendini ilgilendirir.Kimse kimsenin içini bilemez.Kimse de kendi başına hayatın neler getireceğini bilmeden yargılamamalı.Kadın iğneliyor diyorsun.Karşılıklı birbirinize negatif elektirik veriyorsunuz demek ki.Dua et kayınpederine iyi baksın birlikte hayatlarını sürsünler gerisi teferruat.

Tabirleriniz çok çirkin ne olursa olsun bir insana hakaret etmenizi gerektirmez. Sizi ağırlıyor sonuçta pijamayla dolaşması onun görgüsüzlüğü kayınpederinizin böyle dolaşma diye uyarması gerekmez mi? Ben açıkçası özellikle onu sinir etmek için oraya gitmek istediğinizi düşünüyorum. Sürekli gitmek zorunda değilsiniz ki haftada bir gidin biraz görün gelin yani neden orada kalıyorsunuz ki uzaksa zaten daha iyi sürekli gitmemeniz için bahane. Siiz ilgilendirmez karı koca ilişkileri davranışları o lafları diyecek kadar.

ben bir anneye bu kadar çirkin söz söylemeyi yakıştıramıyorum. belki kayınvalide sizden daha annedir ne dersiniz??
mercimek beyinli, dangoz, pijamalı..
yarın öbürgün damat ya da gelin de sizin için öyle der muhtemelen.
bu kadar laf söyleyip o kadının evine gidip, suyunu içmek, ekmeğini yemek yapılacak en büyük terbiyesizliktir sanıyorum. (ekmek - su kayınbabamın demeyin o evdeki herkesin. )

Ozet geciyim.
" pijamayla gezen bi kv var, esim gormek istemiyor gitmek istemiyor, ama ben gitmek istiyorum".
Boyle yazinca pijamali kv ye zaafiniz varmis gibi gorundu.
Hakkinizda hayirlisi:deli:
Hayir eşimden rahatsız olmus cocuklugundan beri ama adamin cocugu oldugunu bilerek evlendi ha madem rvdr rahat edemiodu esimden dolayı smdi adam evli ama o hala ayni şekilde dolaniyo yani rahat edememis degil esim evdeyken...fegisiklik yok anlaminda yazdim

Back
X