Uvey kv belasi...

Babam gelemiyo malesef... Parkinson hastasi ve farklı 7hastaligi daha var bunlardan dolayi ameliyat olamiyo anjio olmasi lazim... 15derecenin uzerindeyse hava disari cikar o da yarim saat 45dk.
Tamam arabayla yada taksiyle aldırın evden eve geçecek sonuçta yol 45 dk sürmez

Bence eşiniz de geçici bir sinirle söylemiştir muhtemelen. Şimdilik kararına saygı duyun derim, baktınız küslük çok uzadı, olmadı o zaman bir adım atarsınız, ama gittiğinizde de artık ziyaretlerinizi daha kısa tutar, tatsızlık yaşanmaya pek fırsat vermeden de kalkarsınız.

Eşinizi de bu çirkin sözlerle dolduruyorsunuzdur diye düşündüm nedense, öyleyse adam tabi ki gitmek istemez :KK51:

Ayrıca konunuzu çözene kadar da şaşı olacaktım. Lütfen biraz imlaya dikkat edin, hatta düzenleyin konuyu rica ederim. Sizin yazdığınız şekliyle bir lisan yok! Biz de telefondan yazıyoruz ama yeni kelimeler türetmiyoruz. Buradaki insanlar sizin her gün mesajlaştığınız kankalarınız değil. Hadi arada böyle bir yorum gelince okumuyor geçiyorum artık ama, konuyu okuma niyetiyle girip çözmeye çalışmak da çok can sıkıcı :işsiz:
Esime asla bisi demedim demem de,cunku kinlenir ucunda babası var..erkek herseyi yakar yikar bu yuzden onunla bunu konusmam olsun deme oyle babana bakiyo bak baban sukur yalnız degil filan hep bunlari derim

Uslup uslup uslup!
Nasıl bir anlatım tarzı bu anlamak mümkün değil. Sizene kadının pijamasından,pijama giymese süslense bu seferde bu yaşta süsleniyor diyeceksiniz belli ki zira hoşlanmıyorsunuz bu kadından,olabilir,kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Eşiniz zaten gitmeyelim diyormuş,peki sorun ne ,gitmezsiniz olur biter. Sanki bir konu açayım şu kadını bir gömeyim,hırsımı alayım,sonuna da bir soru iliştireyim der gibisiniz.
Kendisinden nefret etmiyorum hurmet saygi sorunum yok ama bunlara ragmen ignelenmek...esimi de babami da bana kesmesi... Bana laf soylediginde bile babam birak kizim sen onunla bir olamazsin bak o ilkokul mezunu bile degil dediginde baba bu sekilde konusma kendini kinlendirme derim her zaman...

Babam hep der oglumdan sikayetciydin o evlendi aynisi ...bakimli ol gozume hitap et hos bunlar beni ilgilendirmez ama kendi sulalesinden kimseyle gorusmedigi icin babmin da oyle olmasini istiyo...ama o adamin oglundan baska kimsesi yok...kadindir erkegi bazi konularda yoneten... Demeliydi ki o senin oglun bem karinim ama o senin canin kanin...

Kisi kendinden bilir isi diye bi laf vardır ki cok da dogrudur... Kimisi miras demis kimisi inat demis... Benim babam da hayatta ve ben babamın neyi var neyi yok bilmem sormadim ve arastirmadim da kendi babamin malina duskun degilsem kocama kalacak malin hesabını neden yapayim..??yanimda lafi acildiginda bile beni ilgilendirmez der odadan cikarim!!inat diyene de neden inat??? Elime ne gecicek?? Ben kalabalik aileden geldim teyzelerim kuzenlerim bi aradaydik her zaman ama babam oyle degil esi oldukten sonra yeni karisinin ailesiyle hasir nesir olmasi lazim dogal olarak cunku kadin sorun cikarir eski esinin sulalesiyle mi gorusuyosun diye... Babam da kalabaligi hak ediyo ama kadin bunu ona layik gormuyo lutfen yazdigimi okuyun ve gozlerinizle okuyun kendi kendinize mana cikarmayin cunku ben neyse onu yazdim ve okadar kotu yoruma ragmen kotu bi cevap yazmadim cunku icimdeki kadina karsi kotuluk degil babami aile kavramina geri dondurmek!! Taksiyle babani al diyen de olmus yapmadimmi saniyo acaba?? Kapisinin onune gittim baba hadi bekliyorum bize gidiyoruz annem de hazirlansin gidelim yiyelim icelim kalin bugun de eger istemezseniz aksam geri gonderirim taksiyle. Ama babam bunu yillardir gormedigi icin gelmedi tabiki sen gel diyip gonderdi taksiyi. Sunu soyleyin bana alisik olmadiginiz bi durumu yadirgamazmisiniz??ki aslinda yadirgadiginiz durum normal ama size anormal... Nedenmi? Cunku evinize girecek bi akraba yok ama insanlar akrabaya gelir gider onlar da gelir gider... Babam bundan mahrum kalmis bunu anlayamayan kisiler de bos bos yorum yapmasin saga sola sinirlenip yada orucsaniz sinirinizi burda cikarmayin. Dedigim gibi yazdığımı okuyun aklinizdan gecene inanip sarmayin burda!!

Anneligime laf soyleyenleri unutmadim; ben 27yasimda kavustum evladima. Esimle tartissamda cocugumu odada birakip baska odaya gitmem onunda alir odaya giderim.bi anne cocugu hakkinda geberdimi kaldimi haberim yok diyosa eger annelik yasatmayan Allahin bi bildigi vardir derim... Anneligime kimse laf soyleyemez nefretinizi kendi cocuklariniza da islemeyin...

size ne üvey kv nin anneliğinden pijamasından vs vs

kadın olduğu gibi işte

siz arada gidin görün dedeyi

yani bu kadar aman evladını görmeyince evlat sevgisini unutur endişeniz enden

yılda bir ailemi görürüm hiç de evlatları olduğumu unutacaklarını sanmam

kimse unutmaz

ama derdiniz kv doldurur da babayı mala mülke konar şeklinde ise haklı olabilirsiniz ama bunu gidip çocuk sevdirerek önleyemezsiniz de

size ne üvey kv nin anneliğinden pijamasından vs vs

kadın olduğu gibi işte

siz arada gidin görün dedeyi

yani bu kadar aman evladını görmeyince evlat sevgisini unutur endişeniz enden

yılda bir ailemi görürüm hiç de evlatları olduğumu unutacaklarını sanmam

kimse unutmaz

ama derdiniz kv doldurur da babayı mala mülke konar şeklinde ise haklı olabilirsiniz ama bunu gidip çocuk sevdirerek önleyemezsiniz de
Mal mülk mü gercekten kotusunuz ama kalbiniz daha da kotu Allah yardimciniz olsun... Aileniz unutmaz sizi ama burda sorun ortada aile olmamasi bende babama ailesinin oldugunu unutturmamak icin cabaliyorum neden yazilani okumuyosunuz anlamis degilim... Mal mulk derdm olsaydi babamin neyi var neyi yok arastirirsim

Mal mülk mü gercekten kotusunuz ama kalbiniz daha da kotu Allah yardimciniz olsun... Aileniz unutmaz sizi ama burda sorun ortada aile olmamasi bende babama ailesinin oldugunu unutturmamak icin cabaliyorum neden yazilani okumuyosunuz anlamis degilim... Mal mulk derdm olsaydi babamin neyi var neyi yok arastirirsim

yazılanlar sayfa sayfa ilk yazdığınızı okudum

adama neyi unutturmayacaksınız 73 yaşında yıllarca oğlu ile yaşamış yani yetimhaneye vs vermemiş

beğenmeseniz de o kadın da o evde yaşamış yemek vs yapmış

aklıma tek gelen "kadın doldururdan" öte geçmiyor

ben fesat olabilirim ama sizin oğlunu unutur endişenizin başka makul bir açıklaması da yok ki

unutursa unutsun yani 73 yaşında hastalıkla boğuşan bir kişi oğlunu arada aklına getirse ne yararı var ki

ya da konuyu yazarken üvey kv yi kötülemek yerine eşimin üvey annesi var zamanında kendisine çektirdiğini düşünüyor gitmek istemiyor ama bence babası üzülüyordur eşimi nasıl ikna edeyim de görüşsünler hem torunu da var gibi bir şeyler yazsaydınız cevaplarımız farklı olurdu

zira eşinizin baba oğul ilişkisinde kadının da sizin de aktif bir yeriniz yok

yazılanlar sayfa sayfa ilk yazdığınızı okudum

adama neyi unutturmayacaksınız 73 yaşında yıllarca oğlu ile yaşamış yani yetimhaneye vs vermemiş

beğenmeseniz de o kadın da o evde yaşamış yemek vs yapmış

aklıma tek gelen "kadın doldururdan" öte geçmiyor

ben fesat olabilirim ama sizin oğlunu unutur endişenizin başka makul bir açıklaması da yok ki

unutursa unutsun yani 73 yaşında hastalıkla boğuşan bir kişi oğlunu arada aklına getirse ne yararı var ki

ya da konuyu yazarken üvey kv yi kötülemek yerine eşimin üvey annesi var zamanında kendisine çektirdiğini düşünüyor gitmek istemiyor ama bence babası üzülüyordur eşimi nasıl ikna edeyim de görüşsünler hem torunu da var gibi bir şeyler yazsaydınız cevaplarımız farklı olurdu

zira eşinizin baba oğul ilişkisinde kadının da sizin de aktif bir yeriniz yok
Babam bana dert yandiginda bile olsun baba o annesi degil tamam normaldir ama sen babasisin aranjza kimseyi sokmayin ben de dahil derim... Ama babam artik 73yasinda bunu anlayabiliyosunuz dimi??? Ne gprurse ona alisiyo... Yani artik farkli ve kalici hastaliklari da var altina kacirma gibi :( bu yuzden gelmek istemiyo bize de... Kiziyla aralarinda sorun oldugu icin ki bu kmseyinilgilendirmez ben gormedm bile tanimam da ve hakkinda konusamam tanimadigim kisinin. Bak kizin boylenoglun da boyle olcak diyip adami didiklerseniz nolcak??? Ve su da var ben olmazsam sana kimse bakmaz lafini babama islemis biz ordayken de dedi kac defa bende dedim babam sen ol olma basimin ustunde yeri var ben baba sevgisini bilirim ve deger veririm...hos uvey anneye de bakarim Allah var bana yakisan da budur...

Babam bana dert yandiginda bile olsun baba o annesi degil tamam normaldir ama sen babasisin aranjza kimseyi sokmayin ben de dahil derim... Ama babam artik 73yasinda bunu anlayabiliyosunuz dimi??? Ne gprurse ona alisiyo... Yani artik farkli ve kalici hastaliklari da var altina kacirma gibi :KK43: bu yuzden gelmek istemiyo bize de... Kiziyla aralarinda sorun oldugu icin ki bu kmseyinilgilendirmez ben gormedm bile tanimam da ve hakkinda konusamam tanimadigim kisinin. Bak kizin boylenoglun da boyle olcak diyip adami didiklerseniz nolcak??? Ve su da var ben olmazsam sana kimse bakmaz lafini babama islemis biz ordayken de dedi kac defa bende dedim babam sen ol olma basimin ustunde yeri var ben baba sevgisini bilirim ve deger veririm...hos uvey anneye de bakarim Allah var bana yakisan da budur...

tamam ben de bunu yazdım zaten kv doldurur derken

ama siz gitseniz de doldurur gitmeseniz de

eşiniz ile konuşun bunu olmaz derse de olmaz yani

onun babası

onun da kendince kinleri yaşanmışlıkları vs vs var

kadının söylediği de anormal değil klasik işte ben bakarım da onlar bakmaz

umursamayın onu

tamam ben de bunu yazdım zaten kv doldurur derken

ama siz gitseniz de doldurur gitmeseniz de

eşiniz ile konuşun bunu olmaz derse de olmaz yani

onun babası

onun da kendince kinleri yaşanmışlıkları vs vs var

kadının söylediği de anormal değil klasik işte ben bakarım da onlar bakmaz

umursamayın onu
Esimin ablasi annesi oldugunde annesinin uzerinde olan mali almak icin babasina dava acmis... Babasida o dukkani satip hakkini vermis... Esime de demis seninde hakkin var ablan gibi yapma sende al hakkini diye esim almamis baba annem seninle kazandi benim ne haddime demis ve esimin hakkiyla ev alinmis babam o evin yarisini da simdiki karisinin uzerime yapmis yani yarın yarıya olmus tek bildigim bu. Kadin da der ki surekli senin kizin bile babasina dava acti oglundan da hayir cikmaz analari egitememis filan... Benim zoruma gidiyo cunku adam aile torun ne demek bilmiyo kendi dedemi düşünüyorum Allah rahmet eylesin torun olmadığında oturup aglardi,ananem derdi bazen az huzur verin diye ama dedem derdi gelmezlerse ev bana bombos geliyo diye...adam parkinson hastasi diye denirmi dokunma cocuga dusurursun opme koklama?!?! Babam da simdi pekmyaklasamiyo bebege uzaktan seviyo cunku aklina yer etmis aman dusururum aman operken kafam carpar aman su olur...

kp gelsin size tek
Gittim kac defa taksiyle almaya ama tek onu degil dislamak olur evde tek kalir uzulurum nolursa olsun ama babam artik wc sorunu oldugu icin cikamiyo pek...bide gelsn gelinin temizlesin altini bakalm temizlicekmk filan demiş .babam soyledi agladi bosver dedim sinirle soylemistir senin kizin degilmiyim ben baba kiz bunlarin lafini etmez,sende benim kocamin altini temizlemissin bebekken şimdi de sen bizim koca bebegimizsin dedm gulustuk... Yani kadin kotu isliyo babami cekingen davranmasina neden oluyo kiyamiyorum...uzak kalirsak da bak dedigim cikti senden kaciyolar seni cekemiyolar dicek...

Back
X