Üvey oğlum

Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm.14 yaşındaki bir çocuğun bu sözü söyleyemeyecek kadar bilinçli olmasi gerektiğini düşünüyorum ben ama annesinin dolduruluşuna gelmiştir büyük ihtimal. Büyük sabır ve kolaylıklar dilerim

Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım
eşin ne diyor bu duruma?
kardeşinin vefatına üzülmeyen ergen bir veledi sevmek zorunda değilsin.

Kızlar üvey oğlum 14 yasında ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin 😵‍💫
Sevmeye gönlü yokmuş ki. 14 yaşında ergen çocuğun lafına alınacak kadar ergen misiniz siz? Boşverin buna takılmayın bile

Sevmeye gönlün yokmuş ki. 14 yaşında ergen çocuğun lafına alınacak kadar ergen misiniz siz? Onun okul arkadaşı mısınız ebeveyni mi? İlk önce onu anlayın
Ya bu cocuk 8 yasından beri bende kalıyo ben evladımı kaybettim evladımı acımın üstüne bu lafı kaldıramadım ben neden anlamıosunuz

Ya bu cocuk 8 yasından beri bende kalıyo ben evladımı kaybettim evladımı acımın üstüne bu lafı kaldıramadım ben neden anlamıosunuz
Bak düzenledim mesajı. Çocuk sizde ama ergen bu. Üstüne erkek. Haklısınız ama bir de bunun için kendinizi üzmeye değer mi ?

Allah razı olsun ben başta kendimi anlatamadıgım için tepki aldım normal olark ama ben zaten yemn ederm elımden gelenı yapıorum allaha dua bıle edıorum eski sıcaklıgımı gösterebileyim diye ama kardeşinin mezarına bile gelmio bizle anlatabiliomuyum benımde tek evladım vardı ve onu kaybettim sonrasında da kendımı kaybettim oğlumum acısınla zaten savaşamıyorum inanın yüküm ağır olmasaydı bu konuyu acmazdım bile

Ya onceki mesajima cevap vermediniz ama konuda eksik olan kisi kim? Esiniz.
Cocuk var, eski es var, siz varsiniz ama esiniz yok, farkinda misiniz? Bu adam kendi cocugunun bakimini ustlenirken nerede? Kendi cocuguyla konusurken nerede? Eş olarak nerede?
Sizi ortaya atmis, mucadele ediyorsunuz peki kendisi ne yapıyor tam olarak?

13-14 yaş böyle futursuzca konuşulacak bir yaş değil, kardeşi vefat etmis kendi kanı, kendi kanina böyle nefret hisseden bir cocuk normal psikolojide degildir, acılı bir annede psikolojisi bozuk cocuga tolerans gösterme mecburiyetinde değil. Bende kendisine cocuklu adamla evlenmissiniz bazi ergenliklerini mazur göreceksiniz artik dedim ama bu ergenlik değil bu sevgisizlik bunu verecek olanda kendi anne babasi.
Konu sahibi hiçbir şeye mecbur değil zaten çocuğun anası da var babası da. Kadının başına atıp duracaklarına ilgilensinler, çocuk anne özlemi çekiyor, koca uğruna kendisini yabancı bir kadının başına atan anneye yaranma uğruna böyle saçma sapan davranıyor, ilgi göremediği yere yapışma huyu var belli ki, çocuğun yardım alması gerekiyor, üvey ana başına atmakla işin içinden çıkılmıyor işte. Belki de onu en iyi anlayan yine konu sahibi. Geri kalan istediğini ver, at başından kafasına girmiş.

Allah sabrını versin zor bir durum evlat acısı. Ne yalan söyleyeyim böyle bir durum da ben o çocuğu kabul etmezdim sanırım.
İşte ben yapamıorum anneside ilgilenmiyo ben ona git diyemem yapamam içimdeki duygumu bastırmaya calısıorum ve sizle paylasmak istedim cunku anlatamıorum kımseye hemen bana üvey anne kötü anne etiketi yapıstırmasınlar diye

İşte ben yapamıorum anneside ilgilenmiyo ben ona git diyemem yapamam içimdeki duygumu bastırmaya calısıorum ve sizle paylasmak istedim cunku anlatamıorum kımseye hemen bana üvey anne kötü anne etiketi yapıstırmasınlar diye
Babası var sizden önce. Onun ilgilenmesi lazım. Şu durumda bile sizin başınıza atıyorsa orada elinizi de bir sorgulayın derim

Ya onceki mesajima cevap vermediniz ama konuda eksik olan kisi kim? Esiniz.
Cocuk var, eski es var, siz varsiniz ama esiniz yok, farkinda misiniz? Bu adam kendi cocugunun bakimini ustlenirken nerede? Kendi cocuguyla konusurken nerede? Eş olarak nerede?
Sizi ortaya atmis, mucadele ediyorsunuz peki kendisi ne yapıyor tam olarak?
Kendisine ben bu durumu acıkladıgımda bana haklısın dedi ve oda kızmıştı ama annesi ilgilenmediği için bana hep alttan al bazı seyleri dedi yapacak bişeyim yok dio evladın ne demek oldugunu biliorum oda onun evladı ben ona çok bişey söleyemiorum

Ben sizi gayet anladım 14 yaşında küçücük bir çocuk değil . Sevmemeniz gayet doğal ve insani bir durum . Başınız sagolsun . Evli olduğunuz müddetçe malesef bir arada olacaksiniz . Elinizden geldiğince iletişim kurmayın . Acıniza sabır diliyorum

Konu sahibi hiçbir şeye mecbur değil zaten çocuğun anası da var babası da. Kadının başına atıp duracaklarına ilgilensinler, çocuk anne özlemi çekiyor, koca uğruna kendisini yabancı bir kadının başına atan anneye yaranma uğruna böyle saçma sapan davranıyor, ilgi göremediği yere yapışma huyu var belli ki, çocuğun yardım alması gerekiyor, üvey ana başına atmakla işin içinden çıkılmıyor işte. Belki de onu en iyi anlayan yine konu sahibi. Geri kalan istediğini ver, at başından kafasına girmiş.
Ben onunla arkadas gibi olmaya calısıorum ama biyandanda benim ciğerim toprak altında yatıo ona üzülmüyorum diyen birini elimde olmayan sebeplerden dolayı samimiyet kuramıyorum artık

Ben sizi gayet anladım 14 yaşında küçücük bir çocuk değil . Sevmemeniz gayet doğal ve insani bir durum . Başınız sagolsun . Evli olduğunuz müddetçe malesef bir arada olacaksiniz . Elinizden geldiğince iletişim kurmayın . Acıniza sabır diliyorum
Allah razı olsun

Siz belli ki iyi birisiniz ben baştan beraber yaşamam annesi var. Anneye de haddini bildiririm sahip çıksın yavrusuna. Hele eşinize söylenecek söz yok. Olan çocuklara oluyor hep.. yap yap başka bir kadına at ne güzel dünya.. çocuğumu yaparken her şeyi düşündüm artı eksileri bir gün boşanır evlenirsem ki hayat bu evladımda anne yanında olmalı diye..
o çocuğun da psikolojisi bozuk anne atmış başından ona da yazık. Bu hikayede yanan siz , o çocuk ve cennet meleğiniz olmuş herkes kendi ekmeğine keyfine bakmış resmen

Bence konu sahibi o lafın üzerine sogumakta haklı, öz cocugu değil ki tabiki soğur öz evladi demiş olsa zaten kahrolurdu.
Katiliyorum bencede konu sahibini kinayacak durum bile yok ortada evladini kayb etmiş bir anneye oz çoçugu soylerse daha beter olur insan kolay hazm edilicek birşey degil.Evlat kaybi en aci şey bu hayatda Allah sabir versin birdaha yaşatmasin.

Kendisine ben bu durumu acıkladıgımda bana haklısın dedi ve oda kızmıştı ama annesi ilgilenmediği için bana hep alttan al bazı seyleri dedi yapacak bişeyim yok dio evladın ne demek oldugunu biliorum oda onun evladı ben ona çok bişey söleyemiorum

Hayir bahsettigim bu degil. Bende bosandim ve cocugun babasina yolluyorsam asli olarak babasi sorumludur. Odevlerini babasi yaptiracak, taleplerini babasi karsilayacak, orayi dagitiyorsa babasi uyaracak. Evli oldugu kisiden de yardim alir tabi. Evde yemek pisiyorsa cocuga verilir vs gibi.
Haklisin demekle olmuyor o iş. Cocuk kiskanabilir, bag kuramayabilir, kasti olarak caninizi yakabilir ama babasi alip karşısına "bu sekilde konusmamalisin" diyecek, anlatacak.

Ben onunla arkadas gibi olmaya calısıorum ama biyandanda benim ciğerim toprak altında yatıo ona üzülmüyorum diyen birini elimde olmayan sebeplerden dolayı samimiyet kuramıyorum artık
Sizi de anlıyorum ama o çocuk şu an annesinin bi aferini için sol böbreğini verir. Ama siz hiçbir şey borçlu değilsiniz. Babası ilgilenecek, o anası kocalara erkenden doyacak o düşünecek evladını.

Konunuz içimi çok parçaladı ya. Samimiyet falan kurmak zorunda değilsiniz . Bırakın babası ve anası ilgilensin eşek kadar olmuş . Siz kendinize bakın .

Back
X