Üvey oğlum

Elif4589

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
37
66
3
Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin 😵‍💫

Düzenleme
Kızlar ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorm ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin 😵‍💫
Neden sevemediniz ? Davranışlarında mi sıkıntı var yoksa üslubunda mı? Yoksa adı üstünde üvey olduğu için mi ?

Sevmek istiyorsanız eğer birlikte plan program yapabilirsiniz. Sinemaya gidebilirsiniz ya da sevdiği bir kafeye. Birlikte film izleyebilirsiniz. Kahve eşliğinde okuma saati yapabilirsiniz. Yakin arkadaşlarını eve davet edebilirsiniz bu da etkili olacaktır iletişiminiz için. Eminim çok güzel tüyolar gelecektir KK kadınlarından. Mutlulukla kalın ❤

Boşanıp çocuksuz adam bulucaksın canım ya 🙄

Sevememe sebebiniz nedir birlikte biraz zaman gecirmeye bakin yani sevmek icin adim atmazsaniz nasil sevebilirsiniz

14 yaşında erkek cocugunun yavastan ergenliğe girme zamanları, size farkli gelen tripli gelen tavirlari olsa bile -tipik ergen halleri- mazur görecek, arkadas gibi yaklasacaksiniz. İlla can ciğer sevmeniz gerekmez zorla kimse kimseyi zaten sevemez ama saygi duymaniz gerek çünkü bilerek isteyerek cocuklu bir adamla evlenmissiniz ve eviniz cocugunda evi. Abla gibi arkadas gibi yaklaşim ile anlaşma saglarsiniz. Sevgisizliginizi belli ederek evinde daraltip mutsuz etmeyin sakın zaten bir cocuk icin zor bir durum

Neden sevemediniz ? Davranışlarında mi sıkıntı var yoksa üslubunda mı? Yoksa adı üstünde üvey olduğu için mi ?
Hayır üvey olduğu için asla değil küçükkende benle kalıyodu ben geçen sene öz oğlumu 1,5 yasında cennete gönderdim ve onun vefatından sonra annesiyle bazı tartısmalar yasandı benm oğlumu kıskandklarını falan söylediler ben soğudum annesindende kendisindende şuandada bişey yapamıyorum bizde kalıyo ama içimde sıcaklık kalmadı

Hayır üvey olduğu için asla değil küçükkende benle kalıyodu ben geçen sene öz oğlumu 1,5 yasında cennete gönderdim ve onun vefatından sonra annesiyle bazı tartısmalar yasandı benm oğlumu kıskandklarını falan söylediler ben soğudum annesindende kendisindende şuandada bişey yapamıyorum bizde kalıyo ama içimde sıcaklık kalmadı
Acınız çok taze daha, başınız sağ olsun. Sevmek zorunda değilsiniz, kötü davranmayın yeter. Kıskanmayla ilgili detaylarda üzücü, ne diyeyim bilemedim.

Baştan çocuklu adamla evlenip kumaya eyvallah demeyecektiniz :110: Çocuk 14 yaşındaysa adam 40 civarıdır diye tahmin ediyorum, keşke yaşıtınız biriyle olsaydınız.

Annesi ile olan sorunları ergenlik dönemi yaşayan bir çocuğa yansıtmak doğru değil sevgi gösterisine gerek yok kırıcı şeyler yaşamamaya dikkat edin gerisi zamanla olur

Öncelikle başınız sağolsun. Arkadaşların dediği gibi sevmek zorunda değilsiniz, kötü davranmayın yeter.
Yanlış anlamazsaniz ben çocuksuz bir kadın olsam, çocuklu adamla evlenmezdim. Başkasının çocuğuna olması gerektiği gibi ablalık yapamam çünkü, yapmak istemem de. Kendi çocuğuma başkasının ablalık, abilik yapmasını da istemiyorum tabi ki.

Baştan çocuklu adamla evlenip kumaya eyvallah demeyecektiniz :110: Çocuk 14 yaşındaysa adam 40 civarıdır diye tahmin ediyorum, keşke yaşıtınız biriyle olsaydınız.
Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm

Öncelikle başınız sağolsun. Arkadaşların dediği gibi sevmek zorunda değilsiniz, kötü davranmayın yeter.
Yanlış anlamazsaniz ben çocuksuz bir kadın olsam, çocuklu adamla evlenmezdim. Başkasının çocuğuna olması gerektiği gibi ablalık yapamam çünkü, yapmak istemem de. Kendi çocuğuma başkasının ablalık, abilik yapmasını da istemiyorum tabi ki.
Allah razı olsun zaten asla kötü davranmam allahtan korkarım ben içimden hissettiğim şeyi sizlerle paylasıp bu durumu nasıl daha iyi hale getirenilirim diye fikir almak istedim fakat yanlıs anlasılıorum

Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Çocuk yahu o da daha. Annesiyle kavga ettiğiniz için kendince tepki göstermiş. Çocuğa gücenilir mi hiç?

Sevmek zorunda değilsiniz tabi ki ama çocuğu kabullenip evlendiyseniz ona göre davranmak, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

Çocuk yahu o da daha. Annesiyle kavga ettiğiniz için kendince tepki göstermiş. Çocuğa gücenilir mi hiç?

Sevmek zorunda değilsiniz tabi ki ama çocuğu kabullenip evlendiyseniz ona göre davranmak, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.
Zaten ona göre davranıyorum kötü davranmıyorumki kötü napabilirim allahaskına ben zaten fikirlerimi değiştirebilmek için yazdım buraya içimde bastırıyorum zaten bazı şeyleri ama oğlumun ölümüne üzülmediğini söylediği için eskisi gibi sıcak olamıyorum dedim

Cocuk kardesinin ölümüne üzülmedigini söylemis. Empati felan bir yana bende sogurdum o sözden sonra

Allah razı olsun zaten asla kötü davranmam allahtan korkarım ben içimden hissettiğim şeyi sizlerle paylasıp bu durumu nasıl daha iyi hale getirenilirim diye fikir almak istedim fakat yanlıs anlasılıorum
Bence sizin sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Evlat acısını tahmin bile edemiyorum, sonrasında kötü olaylar yaşanması sizi ayrıca üzmüş ve uzaklaştırmış. Elinizden geldiğince eskisi gibi davranın. Inançlı biri olduğunuzu düşündüm, Allah rızası için derler ya, yaptığınızı onun için yapmaya devam edin. Başkada aklıma bişey gelmiyor maalesef, çok zor çünkü yaşadıklarınız :(

Back
X