Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Duman06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
117
54
13
37
Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??

Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.

Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
3 çocuğu oldugu halde beni ayirt etmeyip dahada üstün tuttular.

Son düzenleme:
neden evlatlik oldugumu sorardim. gercek annem mi beni istemedi? gercek annem beni dogururken oldu mu? bunlarin cevaplarini arardim. Ve de eger senin yillardir anne baba dedigin insanlari gercekten seviyorsan, onlar da seni seviyorlarsa, sana hicbir sekilde evlatlik gibi muamele yapmadilarsa, o zaman minnet duyardim sanirim.

Ilk önce biyolojik ailem biliniyorsa soy ağacını bozmaktan dava açardım. Bilinmiyorsa kim olduklarını araştırırdım. Imkansız bile olsa kuzenimle hatta kardeşimle sevgili olma ihtimali bile midemi bulandırırdı. En son olarak da beni kalplerinde büyütmüş olan anne babama sıkı sıkı sarılırdım.

Cok zor bi durum ne yapcagimi kestiremiyorum. Oz aileme ofkelenip arastirirdim kimlermis nelermis diye. Ama sanirim gidip tanismazdim.
Ne yapcagimi tam olarak bilemiyorum ama ne yapmayacagimi biliyorum. Beni buyuten aileye asla ama asla sirtimi donmezdim.

Benim oğlum eşime üvey sizin demenize göre.
Şuanda hala durumu cok bilmiyor. Kendiside bunu irdelemediği için öğrenemiyor.
Ancak ben sizin yasınıza bırakmayı dusunmuyorum sadece sorgulaması ıcın yardımcı olmaya calısıyorum . (suanda 6 yasında)

Sıze gelınce oglumun oz babasını araması benı o kadar yaralar kı ılerıde sıze bunu anlatamam sızın aılenız sıze ne olmustur bılemem ama ben oglumu hayatımın merkezıne koydum
O yuzden sınırle bırseyler yapmayın
Nankörlük asla, payınıza düşenle tatmin olun ve duygusal yaklasmayın olaylara.
Ha kötü bi muamele gördüyseniz tabiki yolunuz acık ola.
Ama bende evladımı bırakabılırdım bırakmadım . Cunku kendi hayatımı dusunmedım yazamadıgım dıle getıremedıgım onlarca duygu sız anlayın gerısını

siz bana ana baba ben size evlat oldum bu boyle sürüp gitsin derdim ve mutlaka aile terapistinden yardi alırdım. . sen yeni ogrendin ailen ise 24 yildir seni kaybetme korkusu yaşıyor cok fena bu durum. .
senin icin de zor ama seni sen yapan insanlar onlar danisman ile hayatima devam ederdim.

Nasıl öğrendiniz ?
Öz anne babanızla ilgili bir şey biliyorlar mi ?
tabiki bunca yillik ailenize sırt donmeyin ama ben olsam öz olanları cok merak eder araştırırdim. Anne baba haric, kardeslerin olabilir biyerlerde mesela, anenen, babannen, dedelerin...

Bir kuzenim evlatlık. Sonradan öğrendi tabi. Bir ablası varmış meger ve erkek kardeşi. Yine uvey olan ailesinde kalmaya devam etti ama onlarla da hep görüşüyor.

Beni büyüten aileme sahip çıkardım
Eger duyacagım olumsuz şeylere hazır degilsem hayatımı kötü etikeleyekse asla araştırmaya girmezdim.
Ama yok ben her duyacagım şeye hazırsam evet araştırabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…