Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Gerçek ailemi bilsem bile silerdim

nedenler nasillar niye böyle

yaptilar önemli degil benim için

sonuç onemli ve hiç bişeyi

degiştirmez!!!!

24 yil aynaya bakip yüzunde annene babana benzer yönünü arıyosun yada kendinde onlari görüyosun sonra bi gün biri cikıp diyoki ben senin anenim 24 yil yalan 24 yıl çöp herşey yalan ailen sandiklarin başkalari....bu yaşa gelen birinin kabullenebilecegi bişey degil bu, bu zamana kadar söylenmediyse hiç söylenmemeli?¿?¿?

Bunu 24 yaşımda öğrenmiş ve o güne dek hissetmemişsem, bana sevgi veren aileme daha sıkı sarılırdım ve biyolojik ailemi asla aramazdım
Onlar benim canım..gerçekten bağım zaten güçlüydü dahada kenetlendim çok şükür..helede babam canım(

Gerçek ailemi bilsem bile silerdim

nedenler nasillar niye böyle

yaptilar önemli degil benim için

sonuç onemli ve hiç bişeyi

degiştirmez!!!!
Annem çok hastaymis yani bana bakamicak durumda.babami da dayım olarak biliyordum.suan görüşmüyorum kendisiyle..öz annemde ben 15 yasindayken vefat etmiş

Bir erkek el kadar bebeğe bakmamış mi da evlatlık vermiş. ANNE babana daha sıkı sarıl onları uzme daha çok sev. Gençken sana bakmayan adam yaslaninca kendine baktıracak evlat aramasın. Yazık değilmi seni büyüten anne babana. KİM bilir nekadar uzuldum er. Annenin bir göz yasına demez

Valla canım doğurmaktan ziyade bakıp büyütmek gece ağladığında yanında olmak her anında senle olmak önemli yanii kısacası emek veren derim.Ama genede biyolojik anne baba neden bırakmış onu da merak ederim.

Ben birçok kisinin aksi bir yorumda bulunacagim sanirim. Öncelikle bir ailenin bir çocuğu evlat edinmesi muazzam güzel bir olay, heleki ülkemizde evlat edinme bu kadar zorken. Ailen diyorum çünkü onlar senin gerçek ailen, değişen hicbirsey yok. Bunu soylemek için ideal bir yaş olmus, daha erken ogrenilseydi ergenlik psikolojisi daha zor atlatirdin

Ne var ki bunda? Bir cocugu büyüyüp yetiştirmektir ebeveyn olmak. Dogurmak yada dogumuna neden olmak degildir. Iyisiyle kotusuyle sizin tek bir aileniz var. Gerisini ben olsam kafama takmazdim

O güzel ailenin ellerinden opuyorum..
Eğer merak ediyorsan sor sorustur sanirim ben merak ederdim. Ama asla onları kırma ve hayatında hiç birşeyi değiştirme..

Annem çok hastaymis yani bana bakamicak durumda.babami da dayım olarak biliyordum.suan görüşmüyorum kendisiyle..öz annemde ben 15 yasindayken vefat etmiş
Evlimisin peki?kardeş filanda varmıymış?

Benim bir ablam var biyolojik anne babası farklı
Ama benim ablam onun ailesi biziz
Oda hep öyle söyler
Doğuran değil sana emek veren ailendir
Sende şanslıymışsın
Bu yaşa kadar hissetmediysen seni evlat diye seviyorlar demektir

Anladigim kadariyla halanizi ve enistenizi ana baba bilmissiniz..
Tamamen yabanci degil, kan bagi olarak normalde yegeni oldugunuz insanlar tarafindan yetistirilmissiniz..
Oz ailenizi de taniyorsunuz haliyle annenizin vefat ettigini(Allah rahmet eylesin), dayinizin da aslinda babaniz oldugunu ve gorusmuyormussunuz.
Yani sorgulanacak kafa karisacak pek bir sey gormedim zaten neyin ne oldugunu ogrenmissiniz,
e hala ve eniste de evlat yerine koymuslar yegenlerini bakmis buyutmusler.
Tamamen yabanci birileri olsaydi ve anne babaniz hakkinda hic bir sey bilmeseydiniz daha buyuk bosluga duserdiniz ama neticede yine akrabasiniz.

Neden sakladınız diye sorardım ama asla annem ve babam dediğim insanlardan vazgeçmezdim.
Onlar bakıp büyüttü sonuç olarak şu saatten sonra ögrendim diyelim benim annem 1 babam 1 .

Hele de 3 tane çocuğu olduğu halde bakmislar atmamislar beni..ne yapsam odeyemem haklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…