kim olduklarını hiç merak edip kesinlikle arastırmazdım bir sewiyoram onları bin sewerdimmmEvet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Onlar benim canım..gerçekten bağım zaten güçlüydü dahada kenetlendim çok şükür..helede babam canımBunu 24 yaşımda öğrenmiş ve o güne dek hissetmemişsem, bana sevgi veren aileme daha sıkı sarılırdım ve biyolojik ailemi asla aramazdım
Yenimi öğrendin nasıl öğrendinOnlar benim canım..gerçekten bağım zaten güçlüydü dahada kenetlendim çok şükür..helede babam canım(
Annem çok hastaymis yani bana bakamicak durumda.babami da dayım olarak biliyordum.suan görüşmüyorum kendisiyle..öz annemde ben 15 yasindayken vefat etmişGerçek ailemi bilsem bile silerdim
nedenler nasillar niye böyle
yaptilar önemli degil benim için
sonuç onemli ve hiç bişeyi
degiştirmez!!!!
1 yıl önce öğrendim dayım söyledi yani öz babam.pat diye ben senin aslında babanim dedi ..Yenimi öğrendin nasıl öğrendin
Biraz daha detaylandırır mısınız?
Onca yıl söylemedikten sonra1 yıl önce öğrendim dayım söyledi yani öz babam.pat diye ben senin aslında babanim dedi ..
Evlimisin peki?kardeş filanda varmıymış?Annem çok hastaymis yani bana bakamicak durumda.babami da dayım olarak biliyordum.suan görüşmüyorum kendisiyle..öz annemde ben 15 yasindayken vefat etmiş
Öz ailem olsa bu kadar olur..Allah razi olsun hiç hissettirmediler..
Hele de 3 tane çocuğu olduğu halde bakmislar atmamislar beni..ne yapsam odeyemem haklarınıBen birçok kisinin aksi bir yorumda bulunacagim sanirim. Öncelikle bir ailenin bir çocuğu evlat edinmesi muazzam güzel bir olay, heleki ülkemizde evlat edinme bu kadar zorken. Ailen diyorum çünkü onlar senin gerçek ailen, değişen hicbirsey yok. Bunu soylemek için ideal bir yaş olmus, daha erken ogrenilseydi ergenlik psikolojisi daha zor atlatirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?