- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi Battaniye2006
-
+1000Siz evlilige ikna olana kadar tüm şartlarınız kabul edilir zaten... buna da "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" denir....
Konunuzu okudum, siz ne kadar sabirliymissınız.... şimdi hayatiniz nasıl gidiyor???Siz mantıklı, kendini bilen iyi yetiştirilmiş bir kadınsınız konuşmanızdan anlaşılıyor. Bu evlilik kendinizi yakmak olur, kesinlikle kaldıramazsınız. Gereksiz ömür yükü başka cümleye gerek yok.
Vazgeçmek için farklı sebeplere ihtiyacınız varsa ilk konumu okuyun bir sürü neden bulacaksınızdır kendinize.
bende öyle bir hata yapanlardanım maalesef maalesef diyorum çünki pişmanım. benim eşimin çocuğu babannede biz herşeyi başta konuşmamıza rağmen çok huzursuz oluyorum sonuçta ortada bir çocuk var. başta sevimli geliyor ama evlendikten sonra işler değişiyor kimse beni kınamasın başına gelmeyen bilmez bu durumu çocuğun bir suçu günahı yok ama gerçekten olmuyor herşeyiyle batmaya başlıyor sana, yaptığı hareketler tavırlar resmen itiyor seni çünki senin kanından canından değil yapamıyorsun içinden gelmiyor heleki annesi yaşıyorken o kadının varlığını bildikçe dahada soğuyorsun. eş tarafı çocuğa annelik yapmanı istiyor sen anne değilsin özelliklede başkasının çocuğuna annelik yapamazsın bunu karşı tarafa anlatamıyorsun ve üvey anne oluyorsun yani her türlü. o çocuğa bakmadığın için senden kötüsü olmuyor annesiyle babasının yaptığı suçu sadece sana yüklüyorlar. aklını başına topla pişman olmamak için o yoldan vazgeç
Benim bir kardeşim var babamın ikinci evliliğinden inanın yaş 23 hala düşünüyorum kardeşimi benden çok seviyor diye.Yaşınız isterse 50 olsun mutsuz bir evliliğe adım atmaktansa evlenmemek daha iyidir.İnanın sorunlar yaşanıyor.Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim tek bir yanlis veya kirici yorum yapan olmamis bunun icin ayrıca minnettarım
Bu iliskinin bu yóne kaymasindaki en büyük suclu yine benim baslarda evlenmem, evlenirsemde cocugun batmaz bana, zaten ben de çocuk doğurmak istemiyorum dedim simdi ise sizlerin dediği gibi yasim cok genc neden kendime bu kaderi reva goreyim ki esigine geldim
Herkes icin hayirlisi olsun zaten evlilik kararini silmistim simdi ayrilmanin da en mantıklısı olduğunu gordumMune konum artik kapanirsa cok mutlu olurum
Kaygiylayuruyen iliski mutluluk vermez.aileniz ogrendiginde firtinalar kopacak bu bir...ikincisi esinizi cocuguyla paylasmak zorunda kalacaksiniz..kendi cocugunuza hamile kaldiginizda bile kaygilar olacak.benim icim daraldi vallahiMerhaba arkadaslar
Ben 32 yasinda su ana kadar hic evlilik yapmamis bir kadinim. Is yerinde bir memur arkadasimla bir yildir suren guzel bir beraberligim var. Erkek arkadasim su ana kadar tanidigim en iyi birlikteligim diyebilirim. Bunu bir ozelestri olarak alin ben biraz simarik bir kadinim. Iliski bu kadar güzel yuruduyse de onun sayesindedir
Sorun șu ki erkek arkadasim evlenmis bosanmis ve bir cocugu var. Baslarda olur gibi geldi,. Sevdigim adamin cocugu ne var ki dedim. Fakat sonra cocuklu bir yasamin icinde olamayacagimi bu sorumlulugu kaldiramayinca da evlenirsem 8 yasinda zaten annesi tarafindan terkedilmis bir cocugu bir de benim yaralayabilecegimi farkettim tum cevremiz ailem dahil (bu arada ailem bosanma ve cocuk olayini bilmiyor ogrendiklerinde zaten buyuk vukuat cikacak) evlenmemizi beklerken erkek arkadaşıma olmuyor deyip bitirdim
Kabul etmedi sinir krizleri gecirdi sen ne zaman istersen o zaman olur yeter ki ayrilmayalim deyince kabul ettim. Onu cok seviyorum. Gercekten cok seviyorum ama bir yanim gelecegimi cope attigimi soyluyor
Hanimlar dogru mu yapıyorum
Evet karartiyorsunuz.Cocuklu bir yasami kaldiramayacagimi kesin bir dille hem kendime hem erkek arkadasima soyledim. Bir yil boyunca cocugun farkli davranislarina sahit oldum ve tolere edemeyecegimi gordum. Olaylari anlatmak cocugu sikayet etmek gibi olunca affiniza siginarak cok ayrinti yazamiyorum. Benim derdim ayrilamamak. Gelecegimi mi karartiyorum kendi elimle bu soruma cevap bulamamak
Evlilik karari rafa kalktiysa iliskinin devami hayatinizdan calar.evleninceye kadar her dediginiz yapilir vaadler verilir.evlenince pufffff.birden es olamadan uvey anne olursunuz.Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?