Üvey olmak, gelecek belirsizligi..

Siz evlilige ikna olana kadar tüm şartlarınız kabul edilir zaten... buna da "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" denir....
+1000
Bulmuş çalışan hiç evlilik yapmamış kadını tabii her şeye he der
Niye kadın boşanma bekar erkekler evlenemiyor tek çocuğu olsa 70 yaşındaki adamlar kısmet oluyor çocuğun var diue

Bir de babaanne dede çok nazlamış bu kadın ne yapsa laf söz olacak çocuk uyumlu değil
Bu iş olmaz olsa bile sıkıntıyla zorla devam eder

Burda sevgilinizden ve kendinizden önce çocuğu düşünmek durumundasiniz ki anlattığınız kadarıyla düşünüyorsunuz da. Yapamayacağınız şeyleri üstlenmemekle doğru yapıyorsunuz. Durumunuz imkansız değil ama bu sizin ne kadar verici ve istekli olmanızla alâkalı. Çok iyi düşünmeniz lazım.

bende öyle bir hata yapanlardanım maalesef maalesef diyorum çünki pişmanım. benim eşimin çocuğu babannede biz herşeyi başta konuşmamıza rağmen çok huzursuz oluyorum sonuçta ortada bir çocuk var. başta sevimli geliyor ama evlendikten sonra işler değişiyor kimse beni kınamasın başına gelmeyen bilmez bu durumu çocuğun bir suçu günahı yok ama gerçekten olmuyor herşeyiyle batmaya başlıyor sana, yaptığı hareketler tavırlar resmen itiyor seni çünki senin kanından canından değil yapamıyorsun içinden gelmiyor heleki annesi yaşıyorken o kadının varlığını bildikçe dahada soğuyorsun. eş tarafı çocuğa annelik yapmanı istiyor sen anne değilsin özelliklede başkasının çocuğuna annelik yapamazsın bunu karşı tarafa anlatamıyorsun ve üvey anne oluyorsun yani her türlü. o çocuğa bakmadığın için senden kötüsü olmuyor annesiyle babasının yaptığı suçu sadece sana yüklüyorlar. aklını başına topla pişman olmamak için o yoldan vazgeç

İstemiyorsun ,yapma..adam isterse kendisini parcalasin "olmaz" de yoluna bak..Çunku yapamicaksin.

uvey olarak dusunurseniz uvey olur ama uvey bir cocuk yerine kucuk bir kardes yada arkadas arkada dusunebilirsiniz belki uvey kelimesi bile kirici cunku ve boyle oldugunu bilinc altiniza yerlestirmissiniz sanirim bu sekilde iki taraflida cok uzulursunuz

Konunuzu okudum, siz ne kadar sabirliymissınız.... şimdi hayatiniz nasıl gidiyor???

Insanin kendi çocuklarıyla bile cocuklu hayat zorken uvey cocuk her kisinin harci degil ayrilmissiniz zaten demekki iyice dusunup yapamicaginizi anladiniz bundan sonra cocuklu biriyle gorusmeyin. Ayrica yapamayacagini bilip evlenmek te buyuk vebaldir bence iyi yapmissiniz tebrikler.

Çocuğa da yazık size de. Siz kendinizi gayet iyi bilen akıllı bir kadınsınız. Yapamayacağınız belli. Aynı evin içine girdiğinizde aşkın sevginin gözünüze görüneceğini de hiç sanmıyorum. Sizin hayallerinizle sevgilinizin gerçekleri çok farklı. Evlenirseniz mutlu olmazsınız. Hayatınızın sonuna kadar sevgili kalamayacağınıza göre bir an önce bitirmeniz sizin için daha iyi olur bence. Sevgilinize bir şey olmuyor sonuçta. Olan size oluyor.

Yapamayacaginizi düşünüyorsanız , istediği kadar sinir krizi geçirsin ayrilmalisiniz.

Kendinizin ve bir yavrunun geleceğini bir adamın sevgi krizinin eline birakamazsiniz.

Benim de üvey annem var benim yaşımda (23) babamla evlendi.Ben 4 yaşındayken kaybettim.Çocukken sizin hevesinizi kırmak istemiyorum ama çok kavga ettik ağzımızın tadı kalmadı.Ben büyüyünce yavaş yavaş düzeldi.Dayanmak için çok sabırlı olmak gerek.Ben olsam yapamazdım.

Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim tek bir yanlis veya kirici yorum yapan olmamis bunun icin ayrıca minnettarım
Bu iliskinin bu yóne kaymasindaki en büyük suclu yine benim baslarda evlenmem, evlenirsemde cocugun batmaz bana, zaten ben de çocuk doğurmak istemiyorum dedim simdi ise sizlerin dediği gibi yasim cok genc neden kendime bu kaderi reva goreyim ki esigine geldim
Herkes icin hayirlisi olsun zaten evlilik kararini silmistim simdi ayrilmanin da en mantıklısı olduğunu gordum Mune konum artik kapanirsa cok mutlu olurum

Çocuklu biriyle evleniyorsa kadın veya erkek elbette o çocuğun sorumluluğunu alacak. O ev onunda evi olacak.

Sevgi için illaki kan bağı gerekmiyor.

Annesiz babasız çocuk ya da anne babası ayrı çocuklar hepsi aynı.
Yuvaları yok.

Bu konuda sonsuz merhameti olmayan , kabul etmesin evliliği.

Evlilik heyecanına kapılıp herseye evet deyip evlendikten sonra çocukları , anne babayı ret eden erkek/kadın bu hakkı odeyemez

Benim bir kardeşim var babamın ikinci evliliğinden inanın yaş 23 hala düşünüyorum kardeşimi benden çok seviyor diye.Yaşınız isterse 50 olsun mutsuz bir evliliğe adım atmaktansa evlenmemek daha iyidir.İnanın sorunlar yaşanıyor.

Kaygiylayuruyen iliski mutluluk vermez.aileniz ogrendiginde firtinalar kopacak bu bir...ikincisi esinizi cocuguyla paylasmak zorunda kalacaksiniz..kendi cocugunuza hamile kaldiginizda bile kaygilar olacak.benim icim daraldi vallahi

Evet karartiyorsunuz.

Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum
Evlilik karari rafa kalktiysa iliskinin devami hayatinizdan calar.evleninceye kadar her dediginiz yapilir vaadler verilir.evlenince pufffff.birden es olamadan uvey anne olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…