- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Battaniye2006
-
İnsallah sizin için her şey güzel olur.Tam da o surecteyim, cok teşekkür ederim
Cok teşekkür ederimİnsallah sizin için her şey güzel olur.
Güzel cümleler kurabilmek, güzel davranabilmeye ve güzel yaşatabilmeye işaret olamaz....yine atalarımız diyeceğim..."laf ile peynir gemisi yürümez"...Ikimizde hataliydik sartlar uygun degildi hersey icimde ukde kaldi diyor.
Ilk evliliginde hicbirsey yasayamamislar
Tesekkur ederim :) benimde gorumcem var kendimde gorumceyim. Iki rolumude hakkiyla vermeye hep objektif olmaya calisiyorum. Sizi anliyorum ask acisi zor. Hele boyle guzel giden bir iliskide. Ama insan bazen gelecegi icin vazgecmek zorunda kaliyor. Cunku sunu anladim evlilikte anlasabilmek hepsinden onemli. Aksam isten cikip eve kosmak var birde ayaklarin geri gitmesi var. Anlasamadigin surekli bir nedenle tartistigin kisiye asik olsan ne yazar. Mutluluk olmayinca ask sevgi nerden beslenecek ki. Yengeme kizdigim tek nokta burasi. O cocuklar ne kadar yanlis terbiye alsada kotu olsada abimin cocuklari. Ve ayda bir kere gorebiliyor. Oyle derinden mutsuz ki her yuzune bakinca anliyorum. Babayla cocuklari ayiran malesef o oldu. Kocamin yuzu gulmuyor diyor mesela suanda. Abime de cok asik cocuklari istemedigi husularda da hakli dedigim ama dedigim gibi sonuc degismiyor..Bu acidanda da dusunun. Birgun sizde cok hakli olsaniz da buna sebep olursaniz sevdiginiz adam icin bu daha uzucu olur. Umarim her sey gonlunuzce olur sizin adiniza inanin uzuldum. Allah yardimciniz olsunSiz ne tatli bir gorumcesiniz cok objektif bakmissiniz tebrik ederim
Ben de sizin gibi düşündum inanin denedim de cocuk cok farkli bir karakter yani dediginiz gibi oturmus artik kisiligi
Eski es ortada yok ama her an cikabilir. Birkaç defa yazdim kadini tanimadigim icin kotu birsey yazamiyorum biraz tutarsiz gordum onu sadece ama kimbilir hayatindaki hangi dinamikler onu bu hale getirdi
Cok aci çekiyorum, karsimda her an sinirsiz askla şefkatle nolur gitme diyen adam diger yanda gecip giden hayatim
Gecmiste cok kisa bir sure tekrar denemeyi düşündüler fakat olmadi , iste kadinin kariyer planlari falan.. Tanrım kadini kötülemekten korkuyorumGüzel cümleler kurabilmek, güzel davranabilmeye ve güzel yaşatabilmeye işaret olamaz....yine atalarımız diyeceğim..."laf ile peynir gemisi yürümez"...
Erkeklerin konuşma ve ikna etme kabiliyeti çok yüksek...o sizi kandırmaya çalışsın ama siz kendinizi kandırmayın...
Gerçekten iyi bir adam ise ona ilk evliligine cocugunun hatrina dönmeyi teklif edin, sıfırdan başlasın oğlunun hatrina....
Bu teklife tepkisini merak ediyorum....
Forumda bekar iken evli çocuklu adamlarla evlenip sorun yaşayanlarin çok fazla konuları var....bu kadınların bir çoğu " çocuk aramızda sorun olmaz sandım" diyor ve sorun olmuş....
Siz ise çocuğun aranızda sorun olabileceğinin farkindasinız....evlenirde mutsuz olursanız kendinizi çok suçlarsınız " neden mantığımın değilde duygularımın peşinden koştum" diye....
Sevdiginiz adamın sizi bırakmak istememesi çok normal, çünkü siz onun için ve çocuğu için bulunmaz Hint kumaşısınız....
Peki bu adam sizin için öyle mi????
Artık boşanmış kadınlar bile bekar erkeklerle evlenirken, sizin cocuklu bir adam ile evlenme isteğiniz hayatınızın bundan sonraki yıllarını mahvetmek demektir....
Üvey anne olmak demek; her davranışınızın, her sözünüzün, bakışlarınızın sürekli iredelenmesi demek... kaldırabilecek misiniz???
Cok çok teşekkür ederim kararim iyice kesinleştiTesekkur ederim :) benimde gorumcem var kendimde gorumceyim. Iki rolumude hakkiyla vermeye hep objektif olmaya calisiyorum. Sizi anliyorum ask acisi zor. Hele boyle guzel giden bir iliskide. Ama insan bazen gelecegi icin vazgecmek zorunda kaliyor. Cunku sunu anladim evlilikte anlasabilmek hepsinden onemli. Aksam isten cikip eve kosmak var birde ayaklarin geri gitmesi var. Anlasamadigin surekli bir nedenle tartistigin kisiye asik olsan ne yazar. Mutluluk olmayinca ask sevgi nerden beslenecek ki. Yengeme kizdigim tek nokta burasi. O cocuklar ne kadar yanlis terbiye alsada kotu olsada abimin cocuklari. Ve ayda bir kere gorebiliyor. Oyle derinden mutsuz ki her yuzune bakinca anliyorum. Babayla cocuklari ayiran malesef o oldu. Kocamin yuzu gulmuyor diyor mesela suanda. Abime de cok asik cocuklari istemedigi husularda da hakli dedigim ama dedigim gibi sonuc degismiyor..Bu acidanda da dusunun. Birgun sizde cok hakli olsaniz da buna sebep olursaniz sevdiginiz adam icin bu daha uzucu olur. Umarim her sey gonlunuzce olur sizin adiniza inanin uzuldum. Allah yardimciniz olsun
Rica ederim. Hayat guzel. Suan cok yogun seyler yasiyorsunuz ve olayin tam gobegindesiniz. Soyle bir resme uzaktan bakin. Sizede cok sacma gelecek. Kendiniz gibi sifirdan baslangic yapabileceginiz biriyle mutlu olun lutfen. Bir hayatimiz var onuda karmasanin icinde solup giderek yasamayin. Sevgiyle kalin iyi geceler :)Cok çok teşekkür ederim kararim iyice kesinleşti
Doğru yapmışsın. Aşk bir süre sonra bitiyor gözündeki pembe perdeler kalkıyor ve her şey batıyor İnsana. Bekarken sorun etmem dediğim ne varsa öyle büyüdü ki gözümde. Bir gün cesaretim olursa ben de boşanacağım diyecek raddeye geldim. O çocukla ilerde aynı evde yaşayamazsın. Kendi çocuğun olduğunda o çocuğu gözün görmez. Bunlar gerçekler. Bir bağ kuramazsın o çocukla. Burda çok konu okuduk.sonra adam ya çocuğumu çekersin ya çeker gidersin diyorlar. Yol yakınken ayrılın hep sevgili kalamazsın. Kendine yeni bir hayat kurman lazım.Merhaba arkadaslar
Ben 32 yasinda su ana kadar hic evlilik yapmamis bir kadinim. Is yerinde bir memur arkadasimla bir yildir suren guzel bir beraberligim var. Erkek arkadasim su ana kadar tanidigim en iyi birlikteligim diyebilirim. Bunu bir ozelestri olarak alin ben biraz simarik bir kadinim. Iliski bu kadar güzel yuruduyse de onun sayesindedir
Sorun șu ki erkek arkadasim evlenmis bosanmis ve bir cocugu var. Baslarda olur gibi geldi,. Sevdigim adamin cocugu ne var ki dedim. Fakat sonra cocuklu bir yasamin icinde olamayacagimi bu sorumlulugu kaldiramayinca da evlenirsem 8 yasinda zaten annesi tarafindan terkedilmis bir cocugu bir de benim yaralayabilecegimi farkettim tum cevremiz ailem dahil (bu arada ailem bosanma ve cocuk olayini bilmiyor ogrendiklerinde zaten buyuk vukuat cikacak) evlenmemizi beklerken erkek arkadaşıma olmuyor deyip bitirdim
Kabul etmedi sinir krizleri gecirdi sen ne zaman istersen o zaman olur yeter ki ayrilmayalim deyince kabul ettim. Onu cok seviyorum. Gercekten cok seviyorum ama bir yanim gelecegimi cope attigimi soyluyor
Hanimlar dogru mu yapıyorum
Merhaba arkadaslar
Ben 32 yasinda su ana kadar hic evlilik yapmamis bir kadinim. Is yerinde bir memur arkadasimla bir yildir suren guzel bir beraberligim var. Erkek arkadasim su ana kadar tanidigim en iyi birlikteligim diyebilirim. Bunu bir ozelestri olarak alin ben biraz simarik bir kadinim. Iliski bu kadar güzel yuruduyse de onun sayesindedir
Sorun șu ki erkek arkadasim evlenmis bosanmis ve bir cocugu var. Baslarda olur gibi geldi,. Sevdigim adamin cocugu ne var ki dedim. Fakat sonra cocuklu bir yasamin icinde olamayacagimi bu sorumlulugu kaldiramayinca da evlenirsem 8 yasinda zaten annesi tarafindan terkedilmis bir cocugu bir de benim yaralayabilecegimi farkettim tum cevremiz ailem dahil (bu arada ailem bosanma ve cocuk olayini bilmiyor ogrendiklerinde zaten buyuk vukuat cikacak) evlenmemizi beklerken erkek arkadaşıma olmuyor deyip bitirdim
Kabul etmedi sinir krizleri gecirdi sen ne zaman istersen o zaman olur yeter ki ayrilmayalim deyince kabul ettim. Onu cok seviyorum. Gercekten cok seviyorum ama bir yanim gelecegimi cope attigimi soyluyor
Merhaba arkadaslar
Çocukla tanıştınız yani ?Bu arada uzatmamak icin yazmadim. Cocuk baba,babaanne ve dedeyle buyumus. Anne olmayinca da haliyle eksiklik hissetmesin diye biraz nazlamislar. Bu da cocukta bir memnuniyetsizlik hali yaratmis. Zaman zaman bu durumun beni asiri zorladigini farkedince zaten evlilik kararini rafa kaldirdim..
Merhaba arkadaslar
Yuregime su serptiniz.. Cunku hayatimdaki adam gerçekten tam da soylediginiz gibi mükemmel bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?