- 28 Ağustos 2015
- 54
- 3
- 1
- 47
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
İleride aynılarını senin çocuklarında yapacak ama gözüne hiç batmayacak.. onlarda her gün temiz kıyafet giyecek.. kirliye bile atmayacak belki odasında çıkarıp bırakacaklar.. ama sen hoş görü ile toplayacaksın..
Kendi tabaklarını koymayacaklar hiç üşenmeden koyacaksın.. iki kardeş kavga edecek sen sakince aralarını düzelteceksin..
Ben 24 yaşındayım iş yerinde olgun bir kadın gibiyim ama eve girince tam bir anne kuzusu oluyorum.. her şeyime o koşuyor..
Siz eşinizin çocukları olduğunu bile bile evlendiniz.. bu kadarı gözünüze batmamalı.
Kendi çocuğunuz gibi göremeyebilirsiniz çok normal ama biraz da olsa onuda anlamanız gerekir.
1 tabak fazla yemek koysan ne olacak sanki?
Ayrimcilik yapip ona uveylik hissettirmesen belki anlasirsiniz.
Ergenlikteymis kiz sizin onu idare etmeniz gerek
Annesi niye bakamıyormuş anlamadım...
Ayrıca ergenlik dönemindeki bir kız pekala ev işlerine yardımcı olabilir gibi geliyor. Uygun bir dille eşinize bunu anlatırsanız belki size yardımcı olabilir.
Kaç yaşında üvey kızınız. 25 yaşında da olsa tabağına iki kaşık yemek koymak mı zor geliyor, yoksa çamaşır makinesine bir kaç parça fazla çamaşır atmak mı. Bu kadar basit şeyleri bile sorun ediyorsanız, ben siz de iyi niyet görmüyorum kusura bakmayın.
kızcağızın herşeyi batmış kendi evladınıza nasıl davranıyosanız ona da öyle davranmak zorundasınız
Kaç yaşında ?
Belki annesi dolduruşa getiriyordur.
Kocanda kızıyla senin aranda dengeyi kuramıyorsa boşa adamım diye ortalarda dolanmasın.
Çocuklarınız nasıl kısıtlanıyor Yani alınmayın ama ben çocuğa üzüldüm. Kendimi yerine koyuyorum. Annesi babası boşanmış, aile olan bir evde ama kendini oraya ait hissetmiyor. Tabağı doldurulmuyor, kıyafetleri yük oluyor, evdeki ses yüzünden ders çalışamıyor , bir de üvey annesinin "annene git" sözleri altında eziliyor. Çok ama çok üzüldüm. Şimdi sizinde haklı olduğunuz noktalar vardır , belki ben anne olmadığım için anlamıyorum ama sizin de o çocuğa anlayış gösterdiğinizi duşunmedim şu yazıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?