- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Anlayış gösteremiyorum zaten gücüme gidiyor annesi varken ona benim bakmam.eşimde başınataç etti onu evin kraliçesi oldu kız.benim sözüm ne dinleniyor ne yapılıyor.
bence çocuğa değil size bakıyorlardır öcü gibi...ne yapıp rezil ediyor yani???
çocuk odasını bile temizliyor diyorsunuz,insanın öz çocuğu o yaşta odasına dokunmuyor..ama size yetmiyor,evi de temizlemesi lazım..az vicdanlı olun yaa..yazık ezidiğiniz çocuk..
sizin de 3 çocuğunuz varmış,dünya hali bu ;yarın bir gün çocuklarınız üvey anne eline düşse,başka kadın sizin yaptıklarınızı çocuklarınıza yapsa,ne hissedersiniz???
üzüldüm çocuğa vallaevet fazla geliyor aynen öyle artık
İkiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz.Selam bir derdim var. Kimse beni anlamıyor.Benim eşimin iki kızı var.İkiside annelerindelerdi ama iki sene önce büyük olanı geldi.Çektirmediğini bırakmadı bana.Temelli kalıyor artık bizle.Her şeyine özel masrafı oldu.Beni kayınvalideme görümcelerime kaynıma rezil etti.Ne yapsam herkese anlatıyor.''Çok masraf oldu birazda annen yardım etsin'' diyorum suç oluyor.Benimde çocuklarım var onun önüne yemek koymuyorum diye suç oluyor.Halbuki kendi tabağına koyabilecek olgunlukta.''Çok çamaşır biriktiriyorsun yoruluyorum sürekli çıkarıp atma'' diyince de ''ben ergenlik dönemindeyim mihaylovicdostoyewski abla kendimi temiz hissetmiyorum' yıkanmayınca çamaşırlarım'' diyor.Gelip çocuklarıma bağırıyor ses yapmayın ders çalışıyorum ben diye.Eşim bu konuda hep ona hak veriyor.Beni yaşadığım yere de rezil etti.Daha birçok olay oldu ama yinede beni rezil etmesi hiç hoş değil.Onun olduğu ortamda geriliyorum.Şimdi ben senelerce bu kızın kahrını mı çekicem?Ben onun eşyalarını yıkayıp paklıyorum bana bir teşekkür bile etmedi.Özünde iyi kız ama anlaşamıyoruz onunla.Annesi de sürekli üstüme geliyor kızıma iyi davran diye.Eşimde git babana babanla kal o zaman kızımı istemiyosan diyor.Ben diyorum kızı anneannesiyle beraber ev tutun o zaman ayrı diyorum o da yok...bazen kendimi tutamayıp kıza ''Defol git annenin evine'' diyorum ''Seni savcılığa şikayet edicem bana kötü davranıyosun'' diyo.Yedi bitirdi bizi onun yüzünden ben ve çocuklarım kısıtlanıyor.4/4Lük her şeyi odasından tut okuluna kadar.Yeter artık bende bir insan evladıyım.
Sizin üç çocuğunuz olabilir ama eşinizin beş çocuğu var. Tabii ki kazandığının hepsini siz yemeyeceksiniz; öyle olacağını mı düşünmüştünüz?
Kız size kötü davransa, babasını fitlese filan anlayacağım rahatsızlığınızı da, şu an sofraya bir tabak fazla koymak size zor geliyormuş gibi gözüküyor. Kendinizi ikna etmeniz lâzım; babası kızı sokağa atmayacaktır zira muhtemelen.
çocuğun hareketleri normal ki üvey diye sana batıyor anlaşılan.Selam bir derdim var. Kimse beni anlamıyor.Benim eşimin iki kızı var.İkiside annelerindelerdi ama iki sene önce büyük olanı geldi.Çektirmediğini bırakmadı bana.Temelli kalıyor artık bizle.Her şeyine özel masrafı oldu.Beni kayınvalideme görümcelerime kaynıma rezil etti.Ne yapsam herkese anlatıyor.''Çok masraf oldu birazda annen yardım etsin'' diyorum suç oluyor.Benimde çocuklarım var onun önüne yemek koymuyorum diye suç oluyor.Halbuki kendi tabağına koyabilecek olgunlukta.''Çok çamaşır biriktiriyorsun yoruluyorum sürekli çıkarıp atma'' diyince de ''ben ergenlik dönemindeyim mihaylovicdostoyewski abla kendimi temiz hissetmiyorum' yıkanmayınca çamaşırlarım'' diyor.Gelip çocuklarıma bağırıyor ses yapmayın ders çalışıyorum ben diye.Eşim bu konuda hep ona hak veriyor.Beni yaşadığım yere de rezil etti.Daha birçok olay oldu ama yinede beni rezil etmesi hiç hoş değil.Onun olduğu ortamda geriliyorum.Şimdi ben senelerce bu kızın kahrını mı çekicem?Ben onun eşyalarını yıkayıp paklıyorum bana bir teşekkür bile etmedi.Özünde iyi kız ama anlaşamıyoruz onunla.Annesi de sürekli üstüme geliyor kızıma iyi davran diye.Eşimde git babana babanla kal o zaman kızımı istemiyosan diyor.Ben diyorum kızı anneannesiyle beraber ev tutun o zaman ayrı diyorum o da yok...bazen kendimi tutamayıp kıza ''Defol git annenin evine'' diyorum ''Seni savcılığa şikayet edicem bana kötü davranıyosun'' diyo.Yedi bitirdi bizi onun yüzünden ben ve çocuklarım kısıtlanıyor.4/4Lük her şeyi odasından tut okuluna kadar.Yeter artık bende bir insan evladıyım.
beni herkese rezil etti insan içine çıkınca öcü gibi bakıyolar
Neden annesinde kalmıyor? Belli ki bilinçli yapılan bir şey ana kız tarafından.idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu
Eşinize olan öfke patlamalarınızı bence çocuğa yansıtıyorsunuz.Kanaatimce eşinize bu kadar sert çıkamıyorsunuz.
Neden annesinde kalmıyor? Belli ki bilinçli yapılan bir şey ana kız tarafından.
Düşünceleriniz o kadar katı ki.. insanların sizi öyle görmesi için çocuğun bir şey yapmasına hiç gerek yok.
ben hiçbir insana "kötü" demeyi yakıştırmam ancak şu yazdıklarınıza göre (ki eminim yaptıklarınızın onda biridir yazdıklarınız) gerçekten kötü bir insansınız...........vicdan en önmeli duygulardan biridir dünyadaki,hele ki çocuklara karşı olanı..sizde zerresi yok..üzgünüm..bana bakıyolar zaten öcü diye onu demek istedim.çocuk o kadar anlatmış ki insanlara üveyannem kötü diye
katlanamıyorsun kısaca.. Varlığı bile, öbür odada bile nefes alması sana batıyor. Allah korusun sana bir şey olsa ve çocukların üvey anneye kalsa aynısının olmasını ister misin?onla ilgilenmek gücüme gidiyor annesi varken.
ben hiçbir insana "kötü" demeyi yakıştırmam ancak şu yazdıklarınıza göre (ki eminim yaptıklarınızın onda biridir yazdıklarınız) gerçekten kötü bir insansınız...........vicdan en önmeli duygulardan biridir dünyadaki,hele ki çocuklara karşı olanı..sizde zerresi yok..üzgünüm..
İşte sorun tamda burada.Sert çıkamıyorsanız tatlı tatlı kızı uyarmasını rica edin.çıkamıyorum sert falan evet aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?