- 28 Ağustos 2015
- 54
- 3
- 1
- 47
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Eşinizin eski eşi evlendi mi?
Cocuklarim dedikleriniz esinizle ortak cocuklariniz mi ? Eger hayirsa Eşiniz sizin cocuklariniza nasil davranıyor?
Siz çalışıyor musunuz?
o zamanlar annesinde kalıyordu.bilemezdim ikisinden birinin bize geleceğini
Kendi çocuğunuz gibi göremezsiniz , size batması normal.
Lakin masraf demeniz hiç hoş olmamış, babası tabi ki masraflarını karşılayacak.
Öte yandan size batma miktarı bana birazcık çok geldi. Yani odası tam vs yazmışsınız, ne yapsın peki besleme mi olsun annesi farklı diye?
Annesi farklı olabilir ama sonuçta kardeşler istediği gibi davranır. Benim de kardeşime tvnin sesini kıs ders çalışıyorum diye bağırdığım olur bunda ne var ki? Sağlıklı kardeşlik ilişkisi içten ve toplum içinde takındığın maske olmadan kurulandır.
Siz bu adamı 2 çocuğuyla kabul ettiniz doğru mu?
Bunu düşünmeniz gerekirdi. Annesi olduğu kadar eşiniz de onun babası.. nasıl sizin çocuklarınız babasının yanındaysa o kız da babasının yanında kalmak en büyük hakkı!.
16 yaşına gelmiş ufak bebek değil ki.. annesine muhtaç olsun babasıyla kalması kadar doğal bir şey göremiyorum.
Siz kendiniz diyorsunuz 16 yaşında küçük üvey olması batıyor diye.. buradaki tek kusurlu kusura bakmayın ama sizsiniz.
Evden bile kovuyorsunuz kızı yazık günah.
idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu
ben de insanım demişsiniz ama asıl "o çocuk" da insan...üvey de olsa bir anneye,önüne bir tabak yemek konulmasına,çamaşırının yıkanmasına,sevgi ve ilgiye muhtaçç..ama ne yazık ki karşısında onu anlayabilecek "insan" yokkkk..Hayır daha küçük 16 yaşında dediğim gibi üvey olunca batıyor
ne var sende çocuğa yemek koysan iki tane koyuyorsan bende olsam bende beklerim oda çocuk oda ilgi ister tek tarflı değil bu anlattıklarınız
Seninde evladin var Allah yasatmasin tabi istermisin onlara uvey anne baksin veya kotu baksin,? Bunlari dusun sabir cek Allah icin sabret yada esinden vazgec baska yolun yok
onla ilgilenmek gücüme gidiyor annesi varken.
ama artık o sizinle yaşıyor babasıyla yaşamayı tercih etmiş sizde bılıyordunuz bu adamın çocukları onu bilerek evlendiniz. gitmesin bence gücünüz siz içinizde çok nefret bırıktırmışsınız
bu kızcağız bildiğin tipik ergen. Hatta sevimli ve zeki bir kız bence. Hangimiz o yaşlardayken annemizle ev işleri konusunda takışmadık, gereksiz agresiflikler yapmadık, kılık kıyafetimizle aşırı uğraşmadık ki? Sizin çocuklarınız da büyüyünce benzer şekilde davranacak. Evet size ait olmayan bir çocugun bu tarz davranışlarını çekmeke zorlanmanız çok normal. ama eşinizle evlenirken bunları öngörüp iyice düşünmeniz gerekirdi. Mesajınızdan hissettiğim kadarıyla bence siz bu kıza karşı bi sevgi hissediyorsunuz. Bence ilişkinizi düzeltebilirsiniz. Bu bi kaç sene sizin biraz daha fazla idare etmeniz alttan almanız gerekebilir belki ama sonrasında size karşı çok büyük minnet duyacak ve yaptıklarınızın değerini anlayacaktır. Bence kalbinizi temiz tutmaya çalışıp biraz daha sabır gösterinSelam bir derdim var. Kimse beni anlamıyor.Benim eşimin iki kızı var.İkiside annelerindelerdi ama iki sene önce büyük olanı geldi.Çektirmediğini bırakmadı bana.Temelli kalıyor artık bizle.Her şeyine özel masrafı oldu.Beni kayınvalideme görümcelerime kaynıma rezil etti.Ne yapsam herkese anlatıyor.''Çok masraf oldu birazda annen yardım etsin'' diyorum suç oluyor.Benimde çocuklarım var onun önüne yemek koymuyorum diye suç oluyor.Halbuki kendi tabağına koyabilecek olgunlukta.''Çok çamaşır biriktiriyorsun yoruluyorum sürekli çıkarıp atma'' diyince de ''ben ergenlik dönemindeyim mihaylovicdostoyewski abla kendimi temiz hissetmiyorum' yıkanmayınca çamaşırlarım'' diyor.Gelip çocuklarıma bağırıyor ses yapmayın ders çalışıyorum ben diye.Eşim bu konuda hep ona hak veriyor.Beni yaşadığım yere de rezil etti.Daha birçok olay oldu ama yinede beni rezil etmesi hiç hoş değil.Onun olduğu ortamda geriliyorum.Şimdi ben senelerce bu kızın kahrını mı çekicem?Ben onun eşyalarını yıkayıp paklıyorum bana bir teşekkür bile etmedi.Özünde iyi kız ama anlaşamıyoruz onunla.Annesi de sürekli üstüme geliyor kızıma iyi davran diye.Eşimde git babana babanla kal o zaman kızımı istemiyosan diyor.Ben diyorum kızı anneannesiyle beraber ev tutun o zaman ayrı diyorum o da yok...bazen kendimi tutamayıp kıza ''Defol git annenin evine'' diyorum ''Seni savcılığa şikayet edicem bana kötü davranıyosun'' diyo.Yedi bitirdi bizi onun yüzünden ben ve çocuklarım kısıtlanıyor.4/4Lük her şeyi odasından tut okuluna kadar.Yeter artık bende bir insan evladıyım.
bence çocuğa değil size bakıyorlardır öcü gibi...ne yapıp rezil ediyor yani???beni herkese rezil etti insan içine çıkınca öcü gibi bakıyolar
üvey diye hareketleri fazla mı geliyor, yani çok çamaşır çıkarması normal ben hala öyleyim,ergenlik dönemi geçiş sürecinde, gerçi annesinin yanında kalsa onun açısından da daha iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?