Üveykızım

Eşinizin eski eşi evlendi mi?
Cocuklarim dedikleriniz esinizle ortak cocuklariniz mi ? Eger hayirsa Eşiniz sizin cocuklariniza nasil davranıyor?
Siz çalışıyor musunuz?

Evet eşimle ortak çocuklarım çocuklarım dediğim de 3 tane çocuğum var.evet evlendi.kızda nedense bize gelmek istedi 2 yıl önce

o zamanlar annesinde kalıyordu.bilemezdim ikisinden birinin bize geleceğini

Bunu düşünmeniz gerekirdi. Annesi olduğu kadar eşiniz de onun babası.. nasıl sizin çocuklarınız babasının yanındaysa o kız da babasının yanında kalmak en büyük hakkı!.
16 yaşına gelmiş ufak bebek değil ki.. annesine muhtaç olsun babasıyla kalması kadar doğal bir şey göremiyorum.
Siz kendiniz diyorsunuz 16 yaşında küçük üvey olması batıyor diye.. buradaki tek kusurlu kusura bakmayın ama sizsiniz.
Evden bile kovuyorsunuz kızı yazık günah.

annesinde kalıyorlar diye kabul ettım evet

beni herkese rezil etti insan içine çıkınca öcü gibi bakıyolar

idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu

Seninde evladin var Allah yasatmasin tabi istermisin onlara uvey anne baksin veya kotu baksin,? Bunlari dusun sabir cek Allah icin sabret yada esinden vazgec baska yolun yok

Hayır daha küçük 16 yaşında dediğim gibi üvey olunca batıyor
ben de insanım demişsiniz ama asıl "o çocuk" da insan...üvey de olsa bir anneye,önüne bir tabak yemek konulmasına,çamaşırının yıkanmasına,sevgi ve ilgiye muhtaçç..ama ne yazık ki karşısında onu anlayabilecek "insan" yokkkk..
çocuk için çok üzgünüm...

Benimde icim bukuldu, sen yetiskinsin o ergenlik döneminde. Kendi cocuklarin ergenlik dönemine geldiginde daha iyi anlarsin, sen onu sevsen bumöari yazmazdin. Sne onu seveceksinki o da bu zor dönemi atlattiktan sonra sana "hak ettigin" saygiyi göstersin.
Kendi ergenligimi düsünüyorumda... anne babadan beklenen kayitsiz sartsiz sevgidir zaten... Cok yazik

onla ilgilenmek gücüme gidiyor annesi varken.

ama artık o sizinle yaşıyor babasıyla yaşamayı tercih etmiş sizde bılıyordunuz bu adamın çocukları onu bilerek evlendiniz. gitmesin bence gücünüz siz içinizde çok nefret bırıktırmışsınız

bu kızcağız bildiğin tipik ergen. Hatta sevimli ve zeki bir kız bence. Hangimiz o yaşlardayken annemizle ev işleri konusunda takışmadık, gereksiz agresiflikler yapmadık, kılık kıyafetimizle aşırı uğraşmadık ki? Sizin çocuklarınız da büyüyünce benzer şekilde davranacak. Evet size ait olmayan bir çocugun bu tarz davranışlarını çekmeke zorlanmanız çok normal. ama eşinizle evlenirken bunları öngörüp iyice düşünmeniz gerekirdi. Mesajınızdan hissettiğim kadarıyla bence siz bu kıza karşı bi sevgi hissediyorsunuz. Bence ilişkinizi düzeltebilirsiniz. Bu bi kaç sene sizin biraz daha fazla idare etmeniz alttan almanız gerekebilir belki ama sonrasında size karşı çok büyük minnet duyacak ve yaptıklarınızın değerini anlayacaktır. Bence kalbinizi temiz tutmaya çalışıp biraz daha sabır gösterin

çamaşarı çıkarması normal ve senin onun tabağına koymaman yanlış ve masraf konusunu da karışma annen yardım etsin gibi söylemen doğru değil babasının evladı hep arkasında duracaktır mesela ben eşimin ailesiyle iletişimine pek karışmam fikrimi söyler kenara çekilirim bu kadar yapıp yapmama kararı eşimindir. bence iletişim eksikliğiniz var yazdığın şekildeyse konuşuyorsan, yemek yiyeceğiniz yardım edermisin sofra kurmama gibi söyleyebilirsin yardımına ihtiyacım var gibi ufaktan başlayabilirsin

beni herkese rezil etti insan içine çıkınca öcü gibi bakıyolar
bence çocuğa değil size bakıyorlardır öcü gibi...ne yapıp rezil ediyor yani???
çocuk odasını bile temizliyor diyorsunuz,insanın öz çocuğu o yaşta odasına dokunmuyor..ama size yetmiyor,evi de temizlemesi lazım..az vicdanlı olun yaa..yazık ezidiğiniz çocuk..
sizin de 3 çocuğunuz varmış,dünya hali bu ;yarın bir gün çocuklarınız üvey anne eline düşse,başka kadın sizin yaptıklarınızı çocuklarınıza yapsa,ne hissedersiniz???

ileride senin cocuklarinin da yapacagi hareketler ama sen o cocugu kabullenemedigin icin seni rahatsiz ediyor. bence o evde magdur olan sen degilsin tamda ergenlik doneminde olan o cocuk. yemegini koymuyormussun ne ayip ya eline yapismaz ki eslerimizde yemegini alabilecek olgunlukta ama biz hazirliyoruz tabaklarini. yada hepimiz ders calisirken kardesimize kizmisizdir bunu o yapinca mi sorun oluyor

Zor valla ne diyim ergenlikte oz anneyle bile çatisma oluyor, sizi ekstra gicik olmasi normal sonucta o şuan kendi kafasinda siz olmasaydiniz annesi ve babasi birlikte olurdu gibi dusunuyordur. Kisir donguye girmissiniz, siz onu azarliyorsunuz o sizin cocuklari azarliyor falan. Ayni evde zor. Ben olsam kendi ailemin yanina donerim.

Herkes hata yapsaydı ortalık neye dönerdi acaba herkes o yaşlardan geçti sen hem hizmetinde kusur etme hemde sana çamur atsın..Sonra yok vicdan yok o küçük yok bilmem ne.

Kendi haline bırak yok say. Konuşsun dursun.. Sen kendine bir hedef belirle kendi adına bir amacın olsun. Varsın o ortalarda dolansın. Salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…