- 15 Aralık 2013
- 15.677
- 35.912
- 798
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
bana bakıyolar zaten öcü diye onu demek istedim.çocuk o kadar anlatmış ki insanlara üveyannem kötü diye
katlanamıyorsun kısaca.. Varlığı bile, öbür odada bile nefes alması sana batıyor. Allah korusun sana bir şey olsa ve çocukların üvey anneye kalsa aynısının olmasını ister misin?
Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
sorun tam da bu zaten..içiniz kötü olmuş...siz evlenmeden önce de bu kadar katı sevgisiz merhametsiz bir insan mıydınız yoksa sonradan mı oldunuz?vallahi içimi döküyorum artık rol yapamıcam
Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
Hayır daha küçük 16 yaşında dediğim gibi üvey olunca batıyor
ortak alanı niye kız temizlesin? kendi odasını temizliyormuş işte. külkedisi sanki.Eşimin umruna değil kız da dersim var diyip odasına geçiyor.Kendi odasını mükemmel bir şekilde silip süpürüyor ortak alanlara sıra gelince'dersim var'
Kız zaten 16 yasında, tam ergenlik dönemi. Çoğumuzun kendi öz annemizi bile sağa sola kötülediği, bıktım bu kadından dediği yaşlar ki kızın annesi babası boşanmış başka birileriyle evlenmiş, bir de başında böyle geçimsiz ve kıskanan bir uvey anne var.
Üzüldüm valla kıza.
bak cnm o çocuğun yerinde olsan sen de benzer şeyler hissederdin. Çünkü o seni seçmedi sen onun hayatına o istemeden dahil oldun. ama sen onun babasıyla başka çocukları olduğunu bilerek isteyerek evlendin. bence sen üvey de olsa bir anne olarak sorumluluklarını yerine getir kızdan yana da herhangi bir beklentiye girme inan daha mutlu olursun.bana bakıyolar zaten öcü diye onu demek istedim.çocuk o kadar anlatmış ki insanlara üveyannem kötü diye
o zamanlar annesinde kalıyordu.bilemezdim ikisinden birinin bize geleceğini
Aslında bakın şimdi, boşanmış ve çocuk sahibi kişilerle evlenmemek mi lazım o zaman? O insanların evlenmeye ihtiyaçları yok mu? Kadın için de o zaman çocuğu varsa ebedi yalnızlığa mahkum olması gerekiyor.Bu insanlara da kimse aşık olmasın o zaman..
Bir hayat biter yenisi başlar. Yeni hayata başlarken karşındaki insanı da düşünmek zorundasın.
Tamam kadın senin çocuğunu kabul etmek zorunda, ama sen de o çocuğa öyle bir eğitim vermelisin ki artık eski hayatının geride kaldığını yeni hayatının olduğunu bilmesi ve saygı duyması lazım. Üvey anne diye 16 yaşında bir kızın da yapabileceği çok şey var kasıtlı olarak. Ama karşılıklı saygı şart hayatlara.
Eşimin umruna değil kız da dersim var diyip odasına geçiyor.Kendi odasını mükemmel bir şekilde silip süpürüyor ortak alanlara sıra gelince'dersim var'
Eşinle öyle bir anlaşmanız olduysa ve kız eşiniz söz verdiği halde size yerleştiyse kavganızı muhatabınız olan eşinizle yapın. Ergen bir kızın yüreğinde yara açmayın. Ona olabildiğiniz kadar iyi olmak zorundasınız. Sonra eşinizle konuşmayın gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?