Ben hemen uyurum uykuya geçmemde bir sıkıntı yok.Uykumu alsam da almasam da sabahları zorla kalkıyorum alarm falan fayda etmiyor,kalktığımda da dinlenmiş hissetmiyorum kendimi.Yaz kış mevsim geçişi farketmiyor 12 ay böyleyim,ne yapacam bilmiyorum.
Merhabalar
Benim derdim uyanamamak.Kaçta yatarsam yatayım uyanamıyorum.Akşam 8de de yatsam sabah 8de zorla yataktan kalkıyorum.Sabah erken kalkıp halletmem gereken bir iş varsa hep kalıyor.Koştur koştur işe hazırlanıyorum.Erken yat,alarm kur hiç biri işe yaramadı.Sabahları zinde ve erken kalkmak için önerileriniz var mı?Besin ya da takviye de olur...
Doktora gidip tiroitlerinize baktırın eğer baktırmadıysanız tiroit hastalığı uyku problemi yapar.Merhabalar
Benim derdim uyanamamak.Kaçta yatarsam yatayım uyanamıyorum.Akşam 8de de yatsam sabah 8de zorla yataktan kalkıyorum.Sabah erken kalkıp halletmem gereken bir iş varsa hep kalıyor.Koştur koştur işe hazırlanıyorum.Erken yat,alarm kur hiç biri işe yaramadı.Sabahları zinde ve erken kalkmak için önerileriniz var mı?Besin ya da takviye de olur...
Merhabalar
Geçmiş olsun bende yaklaşık 6. Senemin içindeyim tiroit hastasıyım bende ilk başlarda uykudan gözümü açamıyordum ilaçla düzene girdi çok şükür ama değerlerim yükseldiği an yine gözümü açamıyorum bu ara değerlerim yüksek ve hiç uyanmak istemiyorum,siz daha tedavinin başındasınız pes etmeyin ilacı bırakmayın sakın zaten ömür boyu kullanılan bir ilaç.bende öyle.ekım ayagım kalkmaz dıyetısyene gidicektım doktor kontrolunden gectım kı trıoıtım tavan yapmiş hemen ılac basladık sankı dahada yorgunum gıbı daha tedavının 3 gunu ama herhalde ondan muhakak doktora gıtt
Sabah akşam kefir için bence. Yorgunluğu gideriyor bir süre sonra. Inanılmaz enerji veriyor uykusuz olsam da ayakta tutuyor beni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhabalar
odana gun ısıgı gırerse,benım gıbı yüzüne vuran gunese söve söve her sabah 6 da zortlarsın..ter içinde..
uyku apnesi olmasın sende....
gerçi bende yok ama bende dinç kalkamıyorum. çocukluktan beri uykuyu severim... kendimi zorla kaldırıyorum.
mesela anladığım kadarıyla alarmı erteliyorsunuz. aslında 2. ertelemede kalkmak zorunda olup sürüklenerek kalkabilirisiniz. ben öle yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?