- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
apneniz olabilir. KBB ye gidinizMerhabalar
Benim derdim uyanamamak.Kaçta yatarsam yatayım uyanamıyorum.Akşam 8de de yatsam sabah 8de zorla yataktan kalkıyorum.Sabah erken kalkıp halletmem gereken bir iş varsa hep kalıyor.Koştur koştur işe hazırlanıyorum.Erken yat,alarm kur hiç biri işe yaramadı.Sabahları zinde ve erken kalkmak için önerileriniz var mı?Besin ya da takviye de olur...
apneniz olabilir. KBB ye gidiniz
gidicem ama benim uykuyla bir sıkıntım yok yine de apne olabilir mi?
​Şimdiye kadar çok uyuduğunuz için hiç doktora gittiniz mi pekigidicem ama benim uykuyla bir sıkıntım yok yine de apne olabilir mi?
​Şimdiye kadar çok uyuduğunuz için hiç doktora gittiniz mi peki
O zaman ilk önce ya aile hekimine yada dahiliye doktoruna giderek tiroitlerine baktırmanız gerekir eğer birşey çıkmazsa zaten onlar seni gerekli yere gönderirler.Hayır gitmedim,hatta hangi doktora gitmek gerekir ki ben çok uyuyorum diye aslında çok uyumuyorum yanlış anlaşılıyor.Bazen az bazen cok uyuyorum.Sıkıntım ne kadar geç ne kadar erken yatarsam yatayım aynı saatte uyanmam.Çok uyuyorum deyince en geç 8.30da uyanıyorum o da en geç yani kendiliğimden uyandığım.Ama 8den önce kendim asla uyanamıyorum.Yoksa çok uyumuyorum,genelde 10-11 gibi uyuyorum.Bazen 12-1 i bulluyor ama 7de de yatsam aynı saatte kalkıyorum.
O zaman ilk önce ya aile hekimine yada dahiliye doktoruna giderek tiroitlerine baktırmanız gerekir eğer birşey çıkmazsa zaten onlar seni gerekli yere gönderirler.
Her sabah yaşadığım problem yalnız ne alakaysa teyzem de kalırım telefon sesine hemen uyanırım sadece kendi evimizde böyle oluyor, normalde hemen uyuyamam yani ne kadar erken kalkarsam kalkayım gözlerimin uykusuzluktan kapandığını görmedim, haftasonu erkenden uyanıyorum üstelik ama işte iş günleri çok zor uyanıyorum, belki de iş ortamımda mutlu olmadığımdan psikoloijiktir benimkisi..
Uyku apnesi içinde dahiliye yada kulak burun boğaz bölümüne gidebilirsiniz.tiroitlerimde bir sorun yok çok şükür,başka bir sıkıntım için gittiğimde tüm hormonlarıma bakıldı.Sağlık problemi olarak bir sıkıntım yok,uyku apnesini bilmiyorum tabiki.
markette satılanlar da olur dimi yoksa evde mi yapılmalı :26:
Geçmiş olsun bende yaklaşık 6. Senemin içindeyim tiroit hastasıyım bende ilk başlarda uykudan gözümü açamıyordum ilaçla düzene girdi çok şükür ama değerlerim yükseldiği an yine gözümü açamıyorum bu ara değerlerim yüksek ve hiç uyanmak istemiyorum,siz daha tedavinin başındasınız pes etmeyin ilacı bırakmayın sakın zaten ömür boyu kullanılan bir ilaç.
Marketten alıyorum ben Altınkılıç marka.
Evde de yapsan olur ama uğraşmak istemezsen hazır da alabilirsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhabalar
Benim derdim uyanamamak.Kaçta yatarsam yatayım uyanamıyorum.Akşam 8de de yatsam sabah 8de zorla yataktan kalkıyorum.Sabah erken kalkıp halletmem gereken bir iş varsa hep kalıyor.Koştur koştur işe hazırlanıyorum.Erken yat,alarm kur hiç biri işe yaramadı.Sabahları zinde ve erken kalkmak için önerileriniz var mı?Besin ya da takviye de olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?