Uyanık ev arkadaşları, faturalar nasıl paylaşılmalı?

Ya lutfen ama bunlari bastan düşünmek lazım.

1 aylik birşeyse ve ihtiyacları varsa 50 tl basınızı gözünüzün sadakası olsun sonrada çıkarın madem bu kadar dert edeceksiniz ayrıca 47 tl sizinde hatlrcadıgınız ayın faturasıda dahildir

Kızlar kendi evimde sen evde çok kalıyorsun (evde değilim halbuki), biz az kalıyoruz diyip faturaları bana kitlemek istiyorlar, siz de 47 liranın lafını yapmak çok kötü diyorsunuz. Ben suyu alıp ortaya koymuştum ama kendileri sularını odalarına kitlemişler.

Ben onlar gelmeden önce tüm faturaları ödedim. Tüketim tarihi olarak onların evde olduğu tarihten itibaren başlıyor.

Ya şehir neden demiyorsunuz vallahi çok merak ettik .

Odesinler ya..
2 ye bolseler bi rimel parasi bile etmiyor, 3 e bolseniz nerdeyse bir durum parasi ediyor.
Eve postu serdilerse hersey ortaktir.

Çamaşır makinasıda mı bozuldu

20 tl benim için önemsiz değil
Ama ailem için nice 20ler feda olsun anlatabiliyor muyum?
20 tl sokağa atılsın istemem
Ama ailem 20 tllik doğalgaz harcamışsa da içim yanmaz çünkü ihtiyaç
Bu devirde bi makyaj fırçası olmuş 20 tl zaten
Herneyse herkesin paraya tapışı aynı olmadığı gibi karakteri de farklı tabiki.

Kızlar meselesine gelince
Bende enayi yerine konmak istemem
Ama sen kızlara tak tak söylemek yerine gelip buraya yazıyorsun gayette pat pat yapıştırıyorsun üyelere cevapları
Umarım kızlar buraya üyedir de okuyorlardır çünkü sen klavyeden kendini gösterebiliyorsun ben öyle anladım

Makinanın gururuna yediremediği içine atılan kürdanlar olabilir mi acaba?

Ha bir de kızlara pat pat laf yetiştiriyorsundur diyen sevgili üye, kızlarla tartışırsam evi yakma ihtimalleri çok yüksek. Burayı da okuduklarını sanmıyorum.

Ha bir de Megg ve bibilia, evet, çok espirilisiniz. Gül gül öldüm. Bence siz ayrı başlık açıp espiri yapın, oradan da birbirinizin mesajlarınızı likelarsınız.

Bibilia mı niye kürdan atiyorlar bozulsun diyemi iyice flash tv dizilerine dönmeye basladı bu konu

O zaman benden size tavsiye, tanımadığınız insanları evinize almayın. Hele hele onlara evinizi bırakıp hiçbir yere gitmeyin.
Ödemezlerse mecburen siz ödeyeceksiniz, o yüzden yine en mantıklısı paylaşmayı teklif etmek.

DiDee , bedavaya mı otursunlar? Normal eşyalı ev fiyatının çok altına yerleştiler. Onlar interneti kullansın ama fatura yine de üçe değil ikiye bölünsün. Çünkü onların ikisi tek insan yapıyor.

Ne demek istediğimi anlayan üyelere teşekkür ederim. Geri kalan üyeler kendi çalıp kendi oynabilir.

E çamaşır makinasındaki delikler kürdan sokmak için değil miydi
Ya konu sahibi gelmiş burda bize laf sokuyorsun da kızlara laf söyleyemiyosun neymiş kızlar evi yakarmış allasen nerde yaşıyorsun dallas mı? fatura da 47 tl gelmiş zaten Türkiye olamaz dfggjk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…