- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ya lutfen ama bunlari bastan düşünmek lazım.20 lira ben tekken geliyordu dedim. Kızlar varken değil. Evde başka elektrikli yok, herkes 20 liraya taktı.
Evet içine 2-3 tişört atıyorlar. Ben varken her gün çalışıyordu. Deterjan, yumuşatıcı da koymuyorlar.
Bulunduğum yerde eşyalı ev kirası 2000. Ben bu şekilde ev tutmuştum. 500 liraya bulsam ben de başkasının yerine çıkarım.
1 aylik birşeyse ve ihtiyacları varsa 50 tl basınızı gözünüzün sadakası olsun@absolut promise, evde çok kalmadığım için o kadar ödüyor olabilirim. Tekken 0 doğalgaz 0 su ödediğim zamanlar da oldu. şehirden şehire fark ediyordur belki.
@torarikar, ev bizim. Evde kalmadığım bir dönem, onların da ihtiyacı var diye sorun etmedim.
Ya şehir neden demiyorsunuz vallahi çok merak ettik .Kızlar kendi evimde sen evde çok kalıyorsun (evde değilim halbuki), biz az kalıyoruz diyip faturaları bana kitlemek istiyorlar, siz de 47 liranın lafını yapmak çok kötü diyorsunuz. Ben suyu alıp ortaya koymuştum ama kendileri sularını odalarına kitlemişler.
Kızlar kendi evimde sen evde çok kalıyorsun (evde değilim halbuki), biz az kalıyoruz diyip faturaları bana kitlemek istiyorlar, siz de 47 liranın lafını yapmak çok kötü diyorsunuz. Ben suyu alıp ortaya koymuştum ama kendileri sularını odalarına kitlemişler.
Ben onlar gelmeden önce tüm faturaları ödedim. Tüketim tarihi olarak onların evde olduğu tarihten itibaren başlıyor.
Çamaşır makinasıda mı bozuldu
20 tl benim için önemsiz değil@megg, sizin için değerli olmayan 20 tl başkası için değerli olabilir. İş bulamadığı için insanlar intihar ediyor, çocuğuna süveter alamayan intihar ediyor. Ben de asıl buna şaşırıyorum. İnsanların maddi durumunu nasıl bu kadar iyi biliyorsunuz?
Kendi adıma konuşacak olursam. Benim istediğim depozito daha yüksek bir rakamdı, eve yerleşince biz yanlış anladık dediler. Tamam dedim, sorun etmedim. Apartman aidatına da dahil değiller. Küçük şeyleri hesapladıkları için ben de hesaplıyorum.
Hergün 2 tişört için çalıştırılmayı gururuna yedirememiştir makinaÇamaşır makinasıda mı bozuldu
Hemde deterjansız yumuştıcısızdı dimiHergün 2 tişört için çalıştırılmayı gururuna yedirememiştir makina
Susuz banyo yapmak gibi birşeyHemde deterjansız yumuştıcısızdı dimi
Bibilia mıMakinanın gururuna yediremediği içine atılan kürdanlar olabilir mi acaba?
Ha bir de kızlara pat pat laf yetiştiriyorsundur diyen sevgili üye, kızlarla tartışırsam evi yakma ihtimalleri çok yüksek. Burayı da okuduklarını sanmıyorum.
Ha bir de Megg ve bibilia, evet, çok espirilisiniz. Gül gül öldüm. Bence siz ayrı başlık açıp espiri yapın, oradan da birbirinizin mesajlarınızı likelarsınız.
O zaman benden size tavsiye, tanımadığınız insanları evinize almayın. Hele hele onlara evinizi bırakıp hiçbir yere gitmeyin.Okuduğunu anlayan birkaç kişi olmuş. Onlara teşekkür ederim.
Normalde eve kimseyi almıyorum. Zor durumda olduklarını söylediler. Çok ısrar ettiler. Ben de kabul ettim.
Bu evde değil ama diğer evde üniden ev arkadaşımla beraber kalıyorduk. Her şeyi 2 ye bölerdik. O hem kombiyi 79 e getirir hem de ufoyu çalıştırıdı. Gidip neden ufoyu da kullanıyorsun, ben ödemiyorum demezdim.
Ben bu kızlara, detarjan, tuvalet kağıdına kadar bıraktım. Aidatı da ödemenize gerek yok dedim.
Ben evde tek kalırken su 5 lira ya da 0 geliyordu. Bunlar gelince fatura 20 lira geldi ve kız ben evde değildim diyor. Ben de evde değildim. O zaman kim harcadı suyu?
Kusura bakmayın ama ben de mal değilim. Eşyaları odamda kurusun, yemek yapsınlar, sıcak suyu kullansınlar. Sonra biz kaloriferi yakmadık. Peki hepsini ben öderim.
Esra , evet bu stres 47 lira için. Çünkü kızları tanımıyorum, arkadaşım değiller. Bana da, kendi evimden ne zaman gideceğimi soruyorlar. Faturaları ödemesinler, ceplerine de haşlıklarını ben koyayım.
Sizde biraz uyanık gibi geldiniz bana. Masraf neyse 3 e bölünür mantıklı olan budur.Fazla gelmesinin sebebi her gün çamaşır makinesi çalıştırmaları olabilir mi? Kaldığım sürece her gün çalıştırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?