- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
Ben bu kızları çıkaramıyorum evden. Çok pisler. Bir de şişeyi düşürüp kaleboduru göçürmüşler. Yaptırtabilir miyim bunlara? Özetle bu kızları nasıl çıkarırım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kızları çıkaramıyorum evden. Çok pisler. Bir de şişeyi düşürüp kaleboduru göçürmüşler. Yaptırtabilir miyim bunlara? Özetle bu kızları nasıl çıkarırım?
Normalde kırdıkları yeri yaptırmaları gerekir tabii ama bu kızlara yaptırtabileceğinizi pek sanmıyorum. Depozitodan karşılayacaksınız gibi görünüyor.Ben bu kızları çıkaramıyorum evden. Çok pisler. Bir de şişeyi düşürüp kaleboduru göçürmüşler. Yaptırtabilir miyim bunlara? Özetle bu kızları nasıl çıkarırım?
Depozito almıştınız diye hatırlıyorum,yaptırmazlarsa geri vermeyeceğinizi söyleyinBen bu kızları çıkaramıyorum evden. Çok pisler. Bir de şişeyi düşürüp kaleboduru göçürmüşler. Yaptırtabilir miyim bunlara? Özetle bu kızları nasıl çıkarırım?
Bence ince hesap yapan sizsiniz kızlardan birinin yerinde olsam 10 lira verirdim susun diye hahahaBen evde 1 hafta kaldım sadece. Çamaşırları da yıkamadım. Aralık ayında faturam oluşmamış bile.
Neyi nasıl hesaplayacağımı şaşırdım açıkçası. Yemek yapıyorlar, ellerini sıcak suyla yıkıyorlar. Su faturası geldi, yine aynı ama biz evde değildik.