Ayni binada yasayanlari gorup sukredeceksin canim. Bi de bizi dusun se. Dip dibe surekli. Biz ne yapalim hııı?kızlar bir süredir Kv olan ilişkimi çözmeye çalışıyorum. Kısa özetle Kv evlenmeden önce anaç , evlendikten sonra direkt Değişti .sözüm ona benim davranışlarımmış değişmesinin sebebi.çok meraklı ,uyanık , inatçı ve de ayıp nedir bilmeyen birisi. Çok sorunumuz oldu da ilk nişanlıyım benim ailem için hakaret etmekle başladığı terbiyesizlikleri, evlenmemmizin 3. Günü tartışmamızla devam etti en son da dün beni 4 defa arayp( müsait olmadığım için cevap veremedim) sonra da niye bizi arayıp sormuyorsunuz dedi ki en son bi hafta önce kp ile konuştuk. Tabii bi de bize gelip 20 gün kalması var ki benim planladığım bir aile ziyaretim olduğunubile bile kalmasını uzattıkça uzattı hem de hiç utanmadan. Ben anlamıyorum bizim de gelinimiz var ama biz arayıp sormadan tut ,gidip Günlerce kalmama konularında nasıl hassas davranıyorsak bizim ki tam tersi. Eşime gelince ana kuzusu. Çok iyi niyetli biri annesine de çok bağlı. Benim aileme de haksızlık yapmamaya Çalışıyor ama bu konuyla ilgili annesinin durduk yere söylediği lafları söyleyince bile sen benim ailemi sevmiyorsun diyor. Ben istiyorum ki tamamen görüşmemek yapmayalım ,seviyeli bi ilişkimiz olsun ailelerle ama ki samimiyet istiyor her yaptığımın Altında bi açık Arıyor, Kv de de bağırıp çağırmak sonra da hiç bişi olmamış gibi evimde kalmak istiyor.( 2 defa tartıştık, bi defa da yüzüme tlfnu kapattı) Ne yapabilirim sizce. Not: kv ile ayrı şehirlerdeyiz, şimdilik
Bi de kv ikidir diyor ki bi sorununuz var da ondan mı aramıyorusunuz, eminim eşim bişi anlatmıyor da bu kv lerin bişi demeye çalışması mı oluyor anlamadım. Evimizin büyüğümüş de sorunumz olursa anlatmalıymışım. sorun mu olsun istiyorsunuz diye sorsam ne olur?
Esin deyismez. Sonucta anasi babasi, toz da konduramaz, dusunsene senin icin kolay olurmuydu ?Kv değişmeyecek kesin ama eşimin en azında ne kadar kalacaklarını sormasını istiyorum onu bile soramaz diyor. Bu konuda ne yapabilirm eşim sizce değişir mi?
Ben karşilikli dairelerde oturuyoruz.bundan öncekı 6 sene nîye ayrı yaşanısım diyorum herkes bir olmuyor demek kiAyni binada yasayanlari gorup sukredeceksin canim. Bi de bizi dusun se. Dip dibe surekli. Biz ne yapalim hııı?
Farkında mısın,diken üstünde yaşıyor gibisin.Sorsam mı sormasam mı ,onu mu dedi bunu mu dedi.Takmadığın sürece mutlusundur.Eşin değişmez bu bir.Kayınvaliden böyle şeyler dediğinde yok ya ne sorunumuz olacak,mutluluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz de gülerek.
tüm bu konuları kafana taktığın için, mutlaka bu senin yüzünede yansıyordur.Eskisine göre daha kaygılı,husursuz, asık ya da nötr suratla dolaşıyorsundur farkında olmadan.
Eşini seviyorsan kendi tarafına çek.Asla şikayet etme, çünkü ters teper iyice ana kuzusu olur.Sen eşini kafala gerisi kendiliğinden gelir.bırak kaynanan ne derse desin ,tavrını değiştir mutlu olmaya bak, neşeli neşeli sok lafını gerektiğnde kimseler birşey diyemez o zaman
Eşin senin aileni ne sıklıkta arıyorEvet kesinlikle,artık yaptığı şeylerden sonra önüne geçemediğim bi gerilim halim var. Bilmiyorum daha sıkıntılı tipler var mıdır ama kişiliğinde ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum.
Peki kızlar bu arayıp sorma veya aramanın sıklığı konusunda nasıl bi yol izleyebilirim?Yeni evliyim de bu konuları ailemle de konuşamıyorum onlar iyi niyetle ara sor diyorlar.hiç bi sıkıntıyı anlatamam onlara ,çok üzülürler.
Eşin senin aileni ne sıklıkta arıyor
Sende öyle yap o zaman benim eşim de kolay kolay aramaz işi bahane eder unutuyorum derdi sora bende ona bundan sora bir karar aldım sen benim ailme nasıl davranırsan bende aynısını yapıcam dedim sen mesafeliysennbende öyle okucam dedim ve bunu yapıyorum da ve değişmeye başladı ama sana tavsiyem mesafeli ol ki iyi olasın gazla muhabbet tez ayrılık getirir senin bi duruşun olsun sana her ağzına geleni sayamasınlar gerektiğinde öyle bir laflarını verki çekinsinler sana bi laf ederkenEşim 15 -20 gün. Bazen annemi arar bazen babamı.
ne kadar kalacağı da sorulur mu şimdi?Kv değişmeyecek kesin ama eşimin en azında ne kadar kalacaklarını sormasını istiyorum onu bile soramaz diyor. Bu konuda ne yapabilirm eşim sizce değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?