• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyanık kv

tsm373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
62
11
3
kızlar bir süredir Kv olan ilişkimi çözmeye çalışıyorum. Kısa özetle Kv evlenmeden önce anaç , evlendikten sonra direkt Değişti .sözüm ona benim davranışlarımmış değişmesinin sebebi.çok meraklı ,uyanık , inatçı ve de ayıp nedir bilmeyen birisi. Çok sorunumuz oldu da ilk nişanlıyım benim ailem için hakaret etmekle başladığı terbiyesizlikleri, evlenmemmizin 3. Günü tartışmamızla devam etti en son da dün beni 4 defa arayp( müsait olmadığım için cevap veremedim) sonra da niye bizi arayıp sormuyorsunuz dedi ki en son bi hafta önce kp ile konuştuk. Tabii bi de bize gelip 20 gün kalması var ki benim planladığım bir aile ziyaretim olduğunubile bile kalmasını uzattıkça uzattı hem de hiç utanmadan. Ben anlamıyorum bizim de gelinimiz var ama biz arayıp sormadan tut ,gidip Günlerce kalmama konularında nasıl hassas davranıyorsak bizim ki tam tersi. Eşime gelince ana kuzusu. Çok iyi niyetli biri annesine de çok bağlı. Benim aileme de haksızlık yapmamaya Çalışıyor ama bu konuyla ilgili annesinin durduk yere söylediği lafları söyleyince bile sen benim ailemi sevmiyorsun diyor. Ben istiyorum ki tamamen görüşmemek yapmayalım ,seviyeli bi ilişkimiz olsun ailelerle ama ki samimiyet istiyor her yaptığımın Altında bi açık Arıyor, Kv de de bağırıp çağırmak sonra da hiç bişi olmamış gibi evimde kalmak istiyor.( 2 defa tartıştık, bi defa da yüzüme tlfnu kapattı) Ne yapabilirim sizce. Not: kv ile ayrı şehirlerdeyiz, şimdilik:KK43:

kızlar bir süredir Kv olan ilişkimi çözmeye çalışıyorum. Kısa özetle Kv evlenmeden önce anaç , evlendikten sonra direkt Değişti .sözüm ona benim davranışlarımmış değişmesinin sebebi.çok meraklı ,uyanık , inatçı ve de ayıp nedir bilmeyen birisi. Çok sorunumuz oldu da ilk nişanlıyım benim ailem için hakaret etmekle başladığı terbiyesizlikleri, evlenmemmizin 3. Günü tartışmamızla devam etti en son da dün beni 4 defa arayp( müsait olmadığım için cevap veremedim) sonra da niye bizi arayıp sormuyorsunuz dedi ki en son bi hafta önce kp ile konuştuk. Tabii bi de bize gelip 20 gün kalması var ki benim planladığım bir aile ziyaretim olduğunubile bile kalmasını uzattıkça uzattı hem de hiç utanmadan. Ben anlamıyorum bizim de gelinimiz var ama biz arayıp sormadan tut ,gidip Günlerce kalmama konularında nasıl hassas davranıyorsak bizim ki tam tersi. Eşime gelince ana kuzusu. Çok iyi niyetli biri annesine de çok bağlı. Benim aileme de haksızlık yapmamaya Çalışıyor ama bu konuyla ilgili annesinin durduk yere söylediği lafları söyleyince bile sen benim ailemi sevmiyorsun diyor. Ben istiyorum ki tamamen görüşmemek yapmayalım ,seviyeli bi ilişkimiz olsun ailelerle ama ki samimiyet istiyor her yaptığımın Altında bi açık Arıyor, Kv de de bağırıp çağırmak sonra da hiç bişi olmamış gibi evimde kalmak istiyor.( 2 defa tartıştık, bi defa da yüzüme tlfnu kapattı) Ne yapabilirim sizce. Not: kv ile ayrı şehirlerdeyiz, şimdilik:KK43:
Ayni binada yasayanlari gorup sukredeceksin canim. Bi de bizi dusun se. Dip dibe surekli. Biz ne yapalim hııı?:KK42:

Bu tarz kaynanalar için diyeceğim tek şey, en iyi kaynana ölü kaynanadır.
ne yapacaksın biliyor musun? onun söylediklerini hiç mi sallamayacaksın, bu tarz insanlar için, saygılı ve mesafeli bir ilişki beklemek sadece ütopi olur.
Eğer kafaya takarsan evliliğin en iyi zamanlarını bunla uğraşarak geçirirsin, sonunda eşini de değiştiremezsin yaşananlarıda. Gamsız olacaksın gamsız, eşine haklıda olsan şikayet ettiğin müddetçe annesini tutacak.Sana tavsiyem gerektiği zaman altta kalma kaynana lafı sok, yok sonunda zaten bayramdan bayrama konuşacaksın.Düzeleceğini ve değişeceğini ya da anlayışlı olacağını sakın bekleme , bu tarz kaynanalara panzehir gamsız olmak, takmamaktır

Kv değişmeyecek kesin ama eşimin en azında ne kadar kalacaklarını sormasını istiyorum onu bile soramaz diyor. Bu konuda ne yapabilirm eşim sizce değişir mi?

Bi de kv ikidir diyor ki bi sorununuz var da ondan mı aramıyorusunuz, eminim eşim bişi anlatmıyor da bu kv lerin bişi demeye çalışması mı oluyor anlamadım. Evimizin büyüğümüş de sorunumz olursa anlatmalıymışım. sorun mu olsun istiyorsunuz diye sorsam ne olur?

Farkında mısın,diken üstünde yaşıyor gibisin.Sorsam mı sormasam mı ,onu mu dedi bunu mu dedi.Takmadığın sürece mutlusundur.Eşin değişmez bu bir.Kayınvaliden böyle şeyler dediğinde yok ya ne sorunumuz olacak,mutluluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz de gülerek.
tüm bu konuları kafana taktığın için, mutlaka bu senin yüzünede yansıyordur.Eskisine göre daha kaygılı,husursuz, asık ya da nötr suratla dolaşıyorsundur farkında olmadan.
Eşini seviyorsan kendi tarafına çek.Asla şikayet etme, çünkü ters teper iyice ana kuzusu olur.Sen eşini kafala gerisi kendiliğinden gelir.bırak kaynanan ne derse desin ,tavrını değiştir mutlu olmaya bak, neşeli neşeli sok lafını gerektiğnde kimseler birşey diyemez o zaman

Valla kv kp gorumce hic biriyle bi problemim yok Allaha Şükür hepsi çok iyi ilk evlendigimizde eşim her hafta sonu annesine gitmek istiyordu doğal olarak hem onlari tanimiyor hemde her hafta sonunu orda gecirmek istemiyordum.Bende gezmek dolaşmak esimle baş başa kalmak istiyordum neyse ben gitmeyelim dedikçe her hafta kendimi orda buldum mutsuz luktan geberiyordum bana inat yapiyordu sanki baktim ona şikayet etmekle olmayacak çözdüm o bana demeden ben ona diyordum gidelim diye ailesini hergun arayıp iyice vicik vicik olmuştum her hafta sonu ondan once kalkıp hadi gidelim diyordum.
Ama içimden patliyordum bu bi bakti ben gayet mutluyum gitmek istememeye başladı bi hafta gitmedik bi hafta gittik neyse sonunda tam koptuk şimdi bayramdan bayrama bu sefer de ben ailesini cok sevdim o gitmiyor ben gidiyorum annesini bize cagiriyorum yatiliya ablasini getirttim uzak yerde bende kaldi 2 hafta v.s simdi yaninda annesini yada ablasini arayinca bile kendi rahatsız oluyor kapat şu teli ne kadar cok konusuyorsun diye .....
Çözüm bulun zıt taktik uygulayın ama eşinize zıt olmayin.....

En iyi kaynnana bende derdim bana cok iyi gelirdi severdim sayardim bi hafta once bi sorun yasadik ve teli iki kez suratima kapatti hic bisey demedim neticede esimin annesi ama cok kirildim buz gibi sogudum anladim ki kaynana yapiyo kaynanaligini yapcak bisey yok takma salla gitsin

yüz vermeyin!!! mesafenizi koruyun!!! sizde mi kaliyor??? aile ziyaretlerinizi sizde kaliyor diye aksatmayin!!! o evde yokmus gibi çikin alisverisinizi yapin, esinizi dostunuzu ziyaret etmeye gidin!! hatta onlari size davet edin... çekinmeyin bunlari yaparken.. ev sizin eviniz degil mi??? o var diye rutin aliskanliklarinizi bozmayin!!! bunuda açik açik söyleyin! bu kadinin kendi evi yok mu?? ayrica ailenize karsi agzini açtigina, kapatmasini saglayin!!!! gelin olarak saygida elbette kusur etmeyin ama kendinizide ezdirmeyin!!!

Bi de kv ikidir diyor ki bi sorununuz var da ondan mı aramıyorusunuz, eminim eşim bişi anlatmıyor da bu kv lerin bişi demeye çalışması mı oluyor anlamadım. Evimizin büyüğümüş de sorunumz olursa anlatmalıymışım. sorun mu olsun istiyorsunuz diye sorsam ne olur?

Onun yerine hayır hiç bir sorunumuz yok, olursa da kendimiz çözeriz zaten demeniz daha iyi olur.

Yavaş yavaş, azar azar uyuşturucuya alistirin.
Samimiyeti arttirin, evinize sık gelemez herhalde o zaman yaptığınız kekleri, börekleri kargoyla yollayın.
Kesenize göre bonzai de olur Kokain de. Bu işleri pek bilmiyorum araştırmak lazım, ucuz ama anında bağımlılık yapan bir şeyler vardır muhakkak. Kargocuyu 4 gözle bekleyecek, börek yok Mu? Diye inleyecek kıvama gelince bir miktar madde ile ziyarete gidilir, gizlice bir yere bırakılır ve polise, duyarli bir vatandaş olarak, bir ihbarda bulunulur.
Mükemmel bir plan değil ama bir beyin firtinasiyla eksikleri giderilebilir.

Son düzenleme:
Esinden annesine ne kadar kalacaksin diye sormasini asla bekleme , Sormaz..
Degismesini hic bekleme , Degismez.

Kaynanaya gelince , yapacaklarin belli ..
Ara derse arama .
Sorununmu var derse yok de gul gec .
Takmamaya calis , sen taktikca onlar seni mahf eder .
Mutsuz olan sen olursun.

Kv değişmeyecek kesin ama eşimin en azında ne kadar kalacaklarını sormasını istiyorum onu bile soramaz diyor. Bu konuda ne yapabilirm eşim sizce değişir mi?
Esin deyismez. Sonucta anasi babasi, toz da konduramaz, dusunsene senin icin kolay olurmuydu ?
Kayinvaliden sana haddi asan seyler soylerse, sen de ayniyle karsilik ver, madem basa cikamiyorsun baska turlu.
Ben cani yakanin caninin yakilmasi taraftariyim.
Esinden umidi kes, kendi isini kendin hallet.

Simyacı28 dediği gibi bir binada olsan nspardın yine arada goruyosun bu turlu hep dibdibe biz evlendik 2gun kaynanam yemeğe geldi ve bu bole gitti hep beraber yemeler akşam yemeklerini ben kocamla başbaşa yemek isterken hep uç kişi oldu o sofra baktım kocamda hep gelsin bizle yesin tek kalmasın diyor e ben biz yanlız yiyelim dedikçe o hep çağırıyo akışına bıraktım sora ben çağırmayanbaşladım ondan önce sora bu azaldı şimdi hafta bir birlikte yiyoruz ve bizde çok kavga ettik sorasında ben mesafemi koydum oda bunu farketti şimdi o geliyo bana doğru önceden hep ben gittim tek bir kadından ne zarar gelir diye ama o çok iyi oynadı oğluna başta

Farkında mısın,diken üstünde yaşıyor gibisin.Sorsam mı sormasam mı ,onu mu dedi bunu mu dedi.Takmadığın sürece mutlusundur.Eşin değişmez bu bir.Kayınvaliden böyle şeyler dediğinde yok ya ne sorunumuz olacak,mutluluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz de gülerek.
tüm bu konuları kafana taktığın için, mutlaka bu senin yüzünede yansıyordur.Eskisine göre daha kaygılı,husursuz, asık ya da nötr suratla dolaşıyorsundur farkında olmadan.
Eşini seviyorsan kendi tarafına çek.Asla şikayet etme, çünkü ters teper iyice ana kuzusu olur.Sen eşini kafala gerisi kendiliğinden gelir.bırak kaynanan ne derse desin ,tavrını değiştir mutlu olmaya bak, neşeli neşeli sok lafını gerektiğnde kimseler birşey diyemez o zaman

Evet kesinlikle,artık yaptığı şeylerden sonra önüne geçemediğim bi gerilim halim var. Bilmiyorum daha sıkıntılı tipler var mıdır ama kişiliğinde ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum.
Peki kızlar bu arayıp sorma veya aramanın sıklığı konusunda nasıl bi yol izleyebilirim?Yeni evliyim de bu konuları ailemle de konuşamıyorum onlar iyi niyetle ara sor diyorlar.hiç bi sıkıntıyı anlatamam onlara ,çok üzülürler.:(

Evet kesinlikle,artık yaptığı şeylerden sonra önüne geçemediğim bi gerilim halim var. Bilmiyorum daha sıkıntılı tipler var mıdır ama kişiliğinde ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum.
Peki kızlar bu arayıp sorma veya aramanın sıklığı konusunda nasıl bi yol izleyebilirim?Yeni evliyim de bu konuları ailemle de konuşamıyorum onlar iyi niyetle ara sor diyorlar.hiç bi sıkıntıyı anlatamam onlara ,çok üzülürler.:(
Eşin senin aileni ne sıklıkta arıyor

Eşim 15 -20 gün. Bazen annemi arar bazen babamı.
Sende öyle yap o zaman benim eşim de kolay kolay aramaz işi bahane eder unutuyorum derdi sora bende ona bundan sora bir karar aldım sen benim ailme nasıl davranırsan bende aynısını yapıcam dedim sen mesafeliysennbende öyle okucam dedim ve bunu yapıyorum da ve değişmeye başladı ama sana tavsiyem mesafeli ol ki iyi olasın gazla muhabbet tez ayrılık getirir senin bi duruşun olsun sana her ağzına geleni sayamasınlar gerektiğinde öyle bir laflarını verki çekinsinler sana bi laf ederken

ne kadar kalacağı da sorulur mu şimdi?
sen annene sorabilir misin Allah aşkına
ayrı şehirlerdeymişsiniz.. gelip 20 gün kalabilir ama çok uzaksa
ne kadar zamanda geliyor ve uzaklık ne kadar?
bu arada altlı üstlü oturanlar daha vahim.. bir arkadaş belirtmiş..

Back
X