Uyanık kv

keşke bu derde bir çözüm bulunsa kv de derdi olan herkes faydalansa ama zor böyle

gelmiş böyle gidecek.

tövbe estağfurullah

Eşinizin dünyaya gelmesine sebep olmuş, ona ne olursa olsun bakıp bu yaşa getirmiş kişinin huyları hoşunuza gitmiyor diye ölmesini istemek vicdansızlıktır. Kayınvalidenizde suç arayacağınıza dönüp kendinize de bir bakın.

1 ay öncesinde yanında olmamıza rağmen kışlıklarınız getireyim dedi ve yirmi gün kaldı. kalması sorun değil ama öncesinde ben net bi tarih vererek aile ziyareti planladığımı söylemiştim(benim kardeşim ve ailem farklı şehirlerde oturyor,bir araya gelmişlerdi ben de onları bir aradayken görmek istedim) ona göre daha erken gelmesini söylemeye kalmadan ben istedğim zamn gelir istediğim zamn giderim diyerek telefonu yüzüme kapattı. hiçbir şey olmamış gibi haftasına evime geldi. tarihi ne bana ne de oğluna önceden söylemedi kesinlikle. çok uzak değil olsa da sonuçta artık uçak denen bir şey var hali vakti de yerinde bizi rahat bıraksalar ben bilet alırım hadi gelin derim. ben kv ile en başta çok iyiydim ama beni emri vaki tavırları yoruyor.bu birgünlük bişi değil emin olun nişan ve düğünde yaptıklarından sonra bu hale geldim yoksa tabiii eşimi yetiştiren insan onun gönlünü hoş etmek isterim ama fırsat vermiyor emin olun.

bu arada gelip kaldığında biz 3 aylık evliydik...(ilk ayımız da ailelerle birlikte geçirdik,bnm eşim ayda 7-9 nöbt tutuyor,gerisini siz düşünün)

madem istediğim zaman gider gelirim dedi
sende o geldiğinde annene istediğin zaman gideceksin
bişey derse de ben sana demiştim anne diyeceksin
bu kadar basit.. aaa sinir oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…