• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyanık kv

keşke bu derde bir çözüm bulunsa kv de derdi olan herkes faydalansa ama zor böyle

gelmiş böyle gidecek.

Yavaş yavaş, azar azar uyuşturucuya alistirin.
Samimiyeti arttirin, evinize sık gelemez herhalde o zaman yaptığınız kekleri, börekleri kargoyla yollayın.
Kesenize göre bonzai de olur Kokain de. Bu işleri pek bilmiyorum araştırmak lazım, ucuz ama anında bağımlılık yapan bir şeyler vardır muhakkak. Kargocuyu 4 gözle bekleyecek, börek yok Mu? Diye inleyecek kıvama gelince bir miktar madde ile ziyarete gidilir, gizlice bir yere bırakılır ve polise, duyarli bir vatandaş olarak, bir ihbarda bulunulur.
Mükemmel bir plan değil ama bir beyin firtinasiyla eksikleri giderilebilir.
:KK57::KK57::KK57::KK57:
tövbe estağfurullah:KK53:

Bu tarz kaynanalar için diyeceğim tek şey, en iyi kaynana ölü kaynanadır.
ne yapacaksın biliyor musun? onun söylediklerini hiç mi sallamayacaksın, bu tarz insanlar için, saygılı ve mesafeli bir ilişki beklemek sadece ütopi olur.
Eğer kafaya takarsan evliliğin en iyi zamanlarını bunla uğraşarak geçirirsin, sonunda eşini de değiştiremezsin yaşananlarıda. Gamsız olacaksın gamsız, eşine haklıda olsan şikayet ettiğin müddetçe annesini tutacak.Sana tavsiyem gerektiği zaman altta kalma kaynana lafı sok, yok sonunda zaten bayramdan bayrama konuşacaksın.Düzeleceğini ve değişeceğini ya da anlayışlı olacağını sakın bekleme , bu tarz kaynanalara panzehir gamsız olmak, takmamaktır

Eşinizin dünyaya gelmesine sebep olmuş, ona ne olursa olsun bakıp bu yaşa getirmiş kişinin huyları hoşunuza gitmiyor diye ölmesini istemek vicdansızlıktır. Kayınvalidenizde suç arayacağınıza dönüp kendinize de bir bakın.

ne kadar kalacağı da sorulur mu şimdi?
sen annene sorabilir misin Allah aşkına
ayrı şehirlerdeymişsiniz.. gelip 20 gün kalabilir ama çok uzaksa
ne kadar zamanda geliyor ve uzaklık ne kadar?
bu arada altlı üstlü oturanlar daha vahim.. bir arkadaş belirtmiş..

1 ay öncesinde yanında olmamıza rağmen kışlıklarınız getireyim dedi ve yirmi gün kaldı. kalması sorun değil ama öncesinde ben net bi tarih vererek aile ziyareti planladığımı söylemiştim(benim kardeşim ve ailem farklı şehirlerde oturyor,bir araya gelmişlerdi ben de onları bir aradayken görmek istedim) ona göre daha erken gelmesini söylemeye kalmadan ben istedğim zamn gelir istediğim zamn giderim diyerek telefonu yüzüme kapattı. hiçbir şey olmamış gibi haftasına evime geldi. tarihi ne bana ne de oğluna önceden söylemedi kesinlikle. çok uzak değil olsa da sonuçta artık uçak denen bir şey var hali vakti de yerinde bizi rahat bıraksalar ben bilet alırım hadi gelin derim. ben kv ile en başta çok iyiydim ama beni emri vaki tavırları yoruyor.bu birgünlük bişi değil emin olun nişan ve düğünde yaptıklarından sonra bu hale geldim yoksa tabiii eşimi yetiştiren insan onun gönlünü hoş etmek isterim ama fırsat vermiyor emin olun.

bu arada gelip kaldığında biz 3 aylık evliydik...(ilk ayımız da ailelerle birlikte geçirdik,bnm eşim ayda 7-9 nöbt tutuyor,gerisini siz düşünün)

1 ay öncesinde yanında olmamıza rağmen kışlıklarınız getireyim dedi ve yirmi gün kaldı. kalması sorun değil ama öncesinde ben net bi tarih vererek aile ziyareti planladığımı söylemiştim(benim kardeşim ve ailem farklı şehirlerde oturyor,bir araya gelmişlerdi ben de onları bir aradayken görmek istedim) ona göre daha erken gelmesini söylemeye kalmadan ben istedğim zamn gelir istediğim zamn giderim diyerek telefonu yüzüme kapattı. hiçbir şey olmamış gibi haftasına evime geldi. tarihi ne bana ne de oğluna önceden söylemedi kesinlikle. çok uzak değil olsa da sonuçta artık uçak denen bir şey var hali vakti de yerinde bizi rahat bıraksalar ben bilet alırım hadi gelin derim. ben kv ile en başta çok iyiydim ama beni emri vaki tavırları yoruyor.bu birgünlük bişi değil emin olun nişan ve düğünde yaptıklarından sonra bu hale geldim yoksa tabiii eşimi yetiştiren insan onun gönlünü hoş etmek isterim ama fırsat vermiyor emin olun.
madem istediğim zaman gider gelirim dedi
sende o geldiğinde annene istediğin zaman gideceksin
bişey derse de ben sana demiştim anne diyeceksin
bu kadar basit.. aaa sinir oldum şimdi

Back
X