Uyarılma sorunu, cinsellik

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Umarım bir süre konu başka yere taşınmaz. Ve konu asla fake değil, önceden burada yıllardır bir üyeliğim vardı. Çok vakit harcıyorum diye iptal ettirmiştim.

Artık benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladığı için utana sıkıla da olsa yazmak fikir almak istedim. 13 yaşlarında kendimi tatmin etmeyi keşfetmiştim. O da beden eğitimi dersinde bacaklarımı birbirine değdirerek ya da nasıl denir bastırarak olmuştu, çok ilginçti. sonra yıllarca ben elimle değil de sürtünerek kendimi tatmin etmeye başladım. Yani o baskı olmadan sonuca ulaşamıyordum. Elimle asla olmuyor bu yaşıma kadar. Öyle alıştırmışım ki.. elimle dokunduğumda asla bir hissim yok. Geçen sene de nişanlıydım, şimdi evliyim. Nişanlıyken ufak tefek yakınlaşmalarımızda misal en basiti öpmek, içim bi hoş olurdu. Yani bir şeyler hissederdim, arzulardım. Ten uyumsuzluğu gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden, yine arzuluyorum istiyorum ama dediğim gibi his yok. Eşim dokunduğunda da, kendim dokunduğumda da, ilişkide de bir his yok. Ancak o baskıyı uygularsam sonuca ulaşıyorum, o da elimle değil.. ya yine bacaklarımı sıkıştırarak yada bir yere sürtünerek.

O yüzden bu evliliğimizde de büyük bir sorun haline geldi. Bende bir şeyler hissetmek istiyorum ama imkansız sanki. Dokunduğunda, öptüğünde, ilişkide beynen değil ama fiziken bir şeyler hissettiğim kesin. Çünkü zevk suyu epey geliyor, ama o zevk hissi yok.. problemde bu. Eşimle alakalı bir sıkıntı yok, bir şeyler hissetmem için elinden geleni de yapıyor ama tık yok. Kendimi o baskıya alıştırmışım çok kötü.

Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı? Doktora da gittik, psikolojiktir deyip konuşup savdı sanki başından. Bir daha da çekinip gitmedim. Fikirlerinizi almak istiyorum, kusuruma bakmayın açık açık yazmak zorunda kaldığım için.

Seks terapistleri var öncelikle onları araştırmanızı öneririm. bir de gerçekten "zevk alma" durumunda neye alışırsanız vücudun kendini bırakması, başka durumlardan zevk alması oldukça güçleşiyor. normal bir jinekolog un bunu çözmesi imkansız çünkü mevzu aslında fizyolojik değil. düz bir psikolog da anca bastırılmış duygular/zevkler ile ilgili sorunları çözebilir ama "zevk merkezi" mevzusunda çözüm seks terapistlerinde.

Bunun aynısının tıpkısından bende yaşıyorum. Nişanlıyken yaşadığım his tat zevk nereye gitti bilmiyorum. İki hafta oldu evlenelimbende zevk almak istiyorum

Baskıyla kendini uyarmayı bıraktın mı peki? canın istese de ilişkide tatmin olmasan dahi yapma belli bir süre cinsel açlığa mı giriceksin diyim nasıl tanımlıyım bilemedim ama uzun süre yapmadığın için ilişkiden zevk almaya başlıcaksındır diye düşünüyorum

Kimsede böyle bir problem ya da Öner’i yok mu

bence bu arkadasin dedigni uygula ve bi bak bir daha ki sefere nasil hissediyorsun.

Ne zamandır evlisin? Benim çok yeni ilk zamanlarda acıyordu daha yeni yeni bir şey hissediyorum. Konudan alakasız ama ilişkide sanki mesaneyi sıkıştırıyor gibi baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor böyle şeyler yaşayan oldu mu

o tuvaletin geliyormus hissi uyarilipta tam tatmine ulasamadiginda olur. gercekten tatmin olamayan kadin iliskiden sonra zaten hemen lavabo ihtiyaci hisseder

o tuvaletin geliyormus hissi uyarilipta tam tatmine ulasamadiginda olur. gercekten tatmin olamayan kadin iliskiden sonra zaten hemen lavabo ihtiyaci hisseder
Ama daha ilişkiye yeni başlamış oluyoruz sanki mesaneye baskı yapıyormuş gibi oluyor ona dayanamıyorum bazen

bence bu arkadasin dedigni uygula ve bi bak bir daha ki sefere nasil hissediyorsun.
İki haftalık evliyim ve evlendiğimden beri hiç kendimi tatmin etmedim. Ama öpüşürken bile hiçbir şey hissedemiyorum. Bu o kadar kötü ki. Üstelik ben hissetmesem de ıslanıyorum ama ilişki devam ettikçe ıslaklığımı da kaybediyorum ve canım yanmaya başlıyor.

o da normal bence iliski uzun sürünce kurur. kayginlastirici kullanmayi deneyebilirsiniz

Kayganlaştırıcı da kullanıyorum bi süre sonra o da bitiyor tekrar. Doktora gideceğim böyle devam ederse eşimi de seviyorum. Of

Aynı sorun bende de mevcut. Biraz açık olacak ama şuan da aynı şekilde orgazm oluyorum. Eskiden mesela yastığa sürtünmekse şimdi eşimi yastık olarak kullanıyorum. Değiştirmeyi denedim başlangıç var ama sona ulaşmak imkansız gibi geliyor

EN son bende öyle yaptım ama içimdeyken o duyguyu yaşamak istiyorum. Umarım bir yolunu buluruz

İlişkinin belli bir noktasından sonra demek istedi sanırım
Bende yıllar geçtikçe anladım. Evet ilk başta olmuyor bir süre sonra oluyor herkeste mi oluyor yoksa rahatsızlık mı diye sormak istemiştim demek ki normal bir şey

Bende yıllar geçtikçe anladım. Evet ilk başta olmuyor bir süre sonra oluyor herkeste mi oluyor yoksa rahatsızlık mı diye sormak istemiştim demek ki normal bir şey
Yok normal benim yaklaşık 7 8 ay oldu ilk ilişkimden bu yana. Arada o baskı oluyor. Bazıları orgazma yaklaşınca olur der ama orgazm vs yok yanii
Hatta bazen bağırsağımda bile baskı hissediyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…