Aldatıyomus bana daha gorüsmüyorum demişti ama görusuyomus bende kızdım yanlıs oldugunu söyledim ne yapabilirdim baska. Tabiki onay wermiyorum anlamıslar dedim sadeceKadın kocasını mı aldatıyor?
Sen de onu mu uyarıyorsun, yanlış mı anladım?
Uyaracağın kişi yengen mi?
Ortalığı karıştıracak kişi yengen mi?
Onu uyararak, yengen bir şey demese sen de boynuz sporu öylece uyarıp, izleyecek miydin?
Şaka gibi ya...
Esim yengemin aldattıgını bilmiyo yengemde oyle bise yokmus gibi ortalıgı ayaga kaldırdı. Esim annesi ablası arada kalcak diye kızdı banaEşin ne anlatcakmış benim yengem abimi aldattı da eşim ortaya çıkmasını sağladı niye söylüyor ya tüh iyiydi böyle gizli gizli mi diyecekmiş senin niyetin dedikodu değil sonuçta eşin de bu yüzden boşayacaksa o onun ö..zlüğü
Canım kalırsa kalsın sorun o mu kaynın ortada kalcak varsa çocukları kalcak bu daha önemli bi konu.Kayınvalidengillik bişey yok ki evet şüpheleniyorum desin azcık cesaretli olsunlar bu nasıl yenge ya elini kolunu sallayıp geziyorEsim yengemin aldattıgını bilmiyo yengemde oyle bise yokmus gibi ortalıgı ayaga kaldırdı. Esim annesi ablası arada kalcak diye kızdı bana
Eşinin abisi aldatılıyor... Kadın kendisini aklayıp seni ortada bırakmış. Sen de gi söyle aldattığını...Esim yengemin aldattıgını bilmiyo yengemde oyle bise yokmus gibi ortalıgı ayaga kaldırdı. Esim annesi ablası arada kalcak diye kızdı bana
Yengem kocasını aldatıyo kayınwalidemle gorumcem bilmiyo ama yengemi sewmedikleri için boyle laf cıkardılar haklılarmıs bende yengeme anladıklarını söyledim madem bi halt yiyon milletin gozüne sokma anlamında. Yengemde kendi için söylenenlere kızmıs kime ne dedikodumu yapıyolar diye.Yenge napti tam olarak pek çözemedim
+1000Eşinin abisi aldatılıyor... Kadın kendisini aklayıp seni ortada bırakmış. Sen de gi söyle aldattığını...
Hem sen yengene niye söylüyorsun ki dikkat et diye. Kadın adamı aldatıyorsa, boşanıp def olup gitmesi lazım. Bu insana yardım eder gibi tavrınız da çok manidar. Uyarmışsınız ama sonuçta aldattı adamı. Hala da devam ediyor. Yengeniz çıngar çıkarmasa susacaktınız siz de göz yumacaktınız.
Keşke dinlediğini söylemeyeydin de işte davranışlarından belli edersin falan deseydin sonra eşinle paylaşsaydınYengem kocasını aldatıyo kayınwalidemle gorumcem bilmiyo ama yengemi sewmedikleri için boyle laf cıkardılar haklılarmıs bende yengeme anladıklarını söyledim madem bi halt yiyon milletin gozüne sokma anlamında. Yengemde kendi için söylenenlere kızmıs kime ne dedikodumu yapıyolar diye.
Kaynım hasta dr gün bile wermiyo ben buyüzden aldattıgını söylemedim onlar bosancaktı bu hastalık cıkınca yengem bırakamadı. Yengemle aram iyidir herseyi konusuruz bu yaptıgı sey haricinde iyi tabikiEşinin abisi aldatılıyor... Kadın kendisini aklayıp seni ortada bırakmış. Sen de gi söyle aldattığını...
Hem sen yengene niye söylüyorsun ki dikkat et diye. Kadın adamı aldatıyorsa, boşanıp def olup gitmesi lazım. Bu insana yardım eder gibi tavrınız da çok manidar. Uyarmışsınız ama sonuçta aldattı adamı. Hala da devam ediyor. Yengeniz çıngar çıkarmasa susacaktınız siz de göz yumacaktınız.
Madem bir halt yiyon, milletin gözüne sokma ne demek?Yengem kocasını aldatıyo kayınwalidemle gorumcem bilmiyo ama yengemi sewmedikleri için boyle laf cıkardılar haklılarmıs bende yengeme anladıklarını söyledim madem bi halt yiyon milletin gozüne sokma anlamında. Yengemde kendi için söylenenlere kızmıs kime ne dedikodumu yapıyolar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?